Recipiente Mancare Bebelusi

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

First Steps - Boluri stocare hrana bebelusi cu lingurita

First Steps - Boluri stocare hrana bebelusi cu linguritaSetul de boluri pentru stocarea hranei bebelusului este ideal pentru persoanele care vor sa pastreze in siguranta, hrana bebelusului. Bolurile au diametrul de 6 centmetri, inaltimea de 6 centimetri, nu contin ..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Bol cu capac si lingura First Steps

Bol cu capac si lingura First StepsUn bol dedicat hranirii bebelusului, recomandat de la varsta de 12 luni, disponibil in 4 culori diferite. Bolul este prevazut cu lingurita si capac, este fabricat din polipropilena si nu contine BPA. Diametrul bolului este de aproxi..

13,00 RON Fara TVA: 13,00 RON

Sticla cu pai maimutica Zooniverse

Sticla cu pai maimutica Zooniverse Trecerea la sticla se poate face intr-un mod vesel si confortabil pentru bebelus. Invata-ti micutii sa bea cu paiul, cu ajutorul acestei sticle decorata cu animalute din jungla Caracteristici:sticla se curata manual, nu p..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Recipiente pentru congelare Gri-Turcoaz Skip Hop 

Recipiente pentru congelare Gri-Turcoaz Skip Hop Cu ajutorul acestui set de recipiente puteti pune in congelator mancare proaspata pentru bebelus, astfel incat sa fie intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie. Pur si simplu umpleti tava cu piureul de casa preferat de beb..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipiente pentru congelare Gri-Roz Skip Hop

Recipiente pentru congelare Gri-Roz Skip Hop Cu ajutorul acestui set de recipiente puteti pune in congelator mancare proaspata pentru bebelus, astfel incat sa fie intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie. Pur si simplu umpleti tava cu piureul de casa preferat de bebelus..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Set recipiente din sticla pentru congelare alimente

Set recipiente din sticla pentru congelare alimenteSetul este format din 4 recipiente a cate 120 mililitri, in interiorul carora se pot congela alimente dedicate bebelusului. Caracteristici: recipientele se inchid etans si se pot depozita in siguranta in inter..

136,01 RON Fara TVA: 136,01 RON

Set recipiente din plastic pentru congelare alimente

Set recipiente din plastic pentru congelare alimenteDaca va doriti sa congelati parte din mancarea celor mici, atunci o puteti face in inteiorul acestor recipiente, fabricate din plastic, care se inchid etans. Caracteristici:cele 4 recipiente de 120 mililitri ..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

Recipient pentru mancare buburuza Skip Hop

Recipient pentru mancare buburuza Skip HopRecipientul, fabricat din otel inoxidabil, poate pastra mancarea calda timp de apoximativ 7 ore si rece timp de aproximativ 5 ore.  Lingura si furculita se pot pastra in suportul incorporat pentru a fi mereu la indemana. Cara..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu fluturas Zoo Skip Hop

Recipient pentru mancare cu fluturas Zoo Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore.Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. model..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare Lama Skip Hop

Recipient pentru mancare Lama Skip HopRecipientul, fabricat din otel inoxidabil, poate pastra mancarea calda timp de apoximativ 7 ore si rece timp de aproximativ 5 ore.  Lingura si furculita se pot pastra in suportul incorporat pentru a fi mereu la indemana. Caracter..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare Balena Skip Hop

Recipient pentru mancare Balena Skip HopRecipientul, fabricat din otel inoxidabil, poate pastra mancarea calda timp de apoximativ 7 ore si rece timp de aproximativ 5 ore.  Lingura si furculita se pot pastra in suportul incorporat pentru a fi mereu la indemana. Caract..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu unicorn Zoo Skip Hop

Recipient pentru mancare cu unicorn Zoo Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore.Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. model ..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu girafa Zoo Skip Hop

Recipient pentru mancare cu girafa Zoo Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore.Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. model g..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu maimutica Zoo Skip Hop

Recipient pentru mancare cu maimutica Zoo Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore.Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. mode..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu catel Zoo Skip Hop

Recipient pentru mancare cu catel Zoo Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore.Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. model ca..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare cu albinuta Skip Hop

Recipient pentru mancare cu albinuta Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore. Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. recomand..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Recipient pentru mancare Liliac Skip Hop

Recipient pentru mancare Liliac Skip HopRecipientul, fabricat din otel inoxidabil, poate pastra mancarea calda timp de apoximativ 7 ore si rece timp de aproximativ 5 ore.  Lingura si furculita se pot pastra in suportul incorporat pentru a fi mereu la indemana. Caract..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu Lama Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu Lama Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac pop-up,..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu albinuta Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu albinuta Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac p..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu unicorn Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu unicorn Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac pop-..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu Balena Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu Balena Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac pop-u..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu maimutica Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu maimutica Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac po..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu girafa Skip Hop

Sticla cu pai din otel inoxidabil cu girafa Skip HopSticla, fabricata din otel inoxidabil, prevazuta cu protectie de silicon anti-alunecare si pai, poate fi un simpatic cadou practic. Caracteristici:sticla este prevazuta cu o centura de prindere si capac pop-u..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Cana pentru gustari cu bufnita Skip Hop

Cana pentru gustari cu bufnita Skip HopO cana foarte simpatica, prevazuta cu maner de prindere, perfecta pentru gustari.Caracteristici:recomandata copiilor cu varste de peste 12 luni.  capacul din partea superioara ajuta la pastrarea gustarilor proaspete. ..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

Cana pentru gustari catel Skip Hop

Cana pentru gustari catel Skip Hop Perfecta pentru pastrarea gustarilor, aceasta cana simpatica, prevazuta cu maner de prindere, poate fi usor de transportat in calatorii. Caracteristici:recipientul este dedicat copiilor cu varste de peste 12 luni. capacul d..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

Recipient pentru mancare cu bufnita Skip Hop

 Recipient pentru mancare cu bufnita Skip HopFabricat din otel inoxidabil, simpaticul recipient pastreaza portile de mancare de dimensiuni mici, calde pentru 7 ore sau reci pentru 5 ore. Caracteristici:pastrati tacamurile in suportul incorporat. recomandat p..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Sticla cu pai vacuta Skip Hop Nu se afla pe stoc

Sticla cu pai vacuta Skip Hop

Sticla cu pai vacuta Skip HopSticla cu pai este un recipient dedicat celor mici, vesel decorat, prevazut cu centura de prindere si un pai extra.Caracteristici:se poate curata in masina de spalat vase.  paiul se poate rasuci astfel incat capacul sa se poata i..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Sticla cu pai fluturas Skip Hop Nu se afla pe stoc

Sticla cu pai fluturas Skip Hop

Sticla cu pai fluturas Skip HopSticla, vesel decorata cu fluturas, este prevazuta cu pai si cu capac care se inchide usor prin apasare.Caracteristici:sticla se poate curata la masina de spalat vase. sticla este prevazuta cu un pai extra. paiul se poa..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Sticla cu pai arici Skip Hop Nu se afla pe stoc

Sticla cu pai arici Skip Hop

Sticla cu pai arici Skip HopO sticla practica, prevazuta cu un pai extra, ce face parte dintr-o intreaga colectie decorata cu arici. Caracteristici:produsl se poate curata in masina de spalat vase.  recipientul se poate inchide astfel incat paiul sa ramana c..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Sticla cu pai maimutica Skip Hop Nu se afla pe stoc

Sticla cu pai maimutica Skip Hop

Sticla cu pai maimutica Skip HopTrecerea la sticla cu pai este un pas important pentru bebelus. Invata-ti micutii sa bea cu paiul, cu ajutorul acestei sticla decorata cu o simpatica maimutica. Caracteristici:poate fi spalata la masina de spalat vase si con..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Cana pentru gustari maimutica Skip Hop Nu se afla pe stoc

Cana pentru gustari maimutica Skip Hop

Cana pentru gustari maimutica Skip HopCana Skip Hop maimutica este o cana adorabila, in interiorul careia puteti pastra gustarile celor mici. Caracteristici:cana este prevazuta cu un maner de prindere,  se recomanda utilizarea incepand cu varsta de 12 luni. ..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

Sticla cu pai si unicorn Skip Hop Nu se afla pe stoc

Sticla cu pai si unicorn Skip Hop

Sticla cu pai si unicorn Skip HopTrecerea la sticla cu pai este unul dintre pasii emotionanti din viata mamicii si a bebelusului. Invata-ti micuta sa bea cu paiul, cu ajutorul acestei sticla decorata cu personajul ei preferat.Caracteristici:poate fi spalata l..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Cana pentru gustare buburuza Skip Hop Nu se afla pe stoc

Cana pentru gustare buburuza Skip Hop

Cana pentru gustare buburuza Skip Hop Cana pentru gustare buburuza Skip Hop este perfecta pentru pastrarea unor gustari pe care micutii le pot servi intre mese sau pe care le pot lua in calatorii.Caracteristici:maner usor de prins.  recomandat copiilor cu v..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

Cana pentru gustari unicorn Skip Hop Nu se afla pe stoc

Cana pentru gustari unicorn Skip Hop

Cana pentru gustari unicorn Skip HopO canuta foarte haioasa, perfecta pentru gustari, pe care o puteti darui unei fetite indragostita de unicorni.Caracteristici:maner usor de prins, cu gaura pentru a fi atasate jucariile de dentitie sau pentru ca recipientu..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

Cana pentru gustari cu albinuta Skip Hop Nu se afla pe stoc

Cana pentru gustari cu albinuta Skip Hop

Cana pentru gustari cu albinuta Skip HopO cana foarte simpatica, prevazuta cu maner de prindere, perfecta pentru gustariCaracteristici:recomandat copiilor cu varste de peste 12 luni.  capacul din partea superioara ajuta la pastrarea gustarilor proaspete. p..

44,00 RON Fara TVA: 44,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!