Cadouri practice

Categoria de cadouri practice pentru bebelusi este dedicata tuturor celor care au nevoie de inspiratie pentru a darui bebelusului ceva de calitate, dar si practic in acelasi timp, ceva care cu siguranta va fi apreciat si folosit de catre parinti. Daca sunteti apropiati de parintii bebelusului puteti sa ii intrebati de ce au nevoie sau puteti sa optati pentru un cadou din numeroasele noastre idei de cadouri utile: lampi de veghe, produse pentru diversificarea alimentatiei, seturi de ingrijire bebe, casti pentru bebelusi, seturi din bambus si alte produse necesare tuturor mamicilor si taticilor.

 

 

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Adora - Set mic dejun din bambus - model Zebra

Adora - Set mic dejun din bambus - model ZebraUn set de masa practic si simpatic, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care bebelusul incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou deosebit. A..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Leu

Adora - Set mic dejun din bambus - model LeuUn set de masa practic, ideal pentru momentul in care bebelusii incep diversificarea, pentru momentul in care acestia incep sa manance singuri sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou deosebit unui copilas drag. ..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Tigru

Adora - Set mic dejun din bambus - model TigruUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusii incep diversificarea, pentru momentul in care acestia incep sa manance singuri sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag. Av..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Balena

Adora - Set mic dejun din bambus - model BalenaUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care acesta incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag. A..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Albinuta

Adora - Set mic dejun din bambus - model AlbinutaUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care acesta incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag...

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Buburuza

Adora - Set mic dejun din bambus - model BuburuzaUn set de masa practic, ideal pentru momentul diversificarii, pentru momentul in care bebelusii incep sa manance singurei sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit. Avand un efect vizual atragator dat..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Little Stars - Set tacamuri bebelusi unicorni NOU

Little Stars - Set tacamuri bebelusi unicorni

Little Stars - Set tacamuri bebelusi unicorniUn simpatic set de tacamuri special creat pentru a fi folosit la mesele celor mici. Setul este are in componenta o furculita pentru bebelusi, o lingurita si un cutit, toate vesel decorate cu unicorni, personajele prefera..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Little Stars - Set tacamuri bebelusi vehicule NOU

Little Stars - Set tacamuri bebelusi vehicule

Little Stars - Set tacamuri bebelusi vehiculeUn set de tacamuri special creat pentru hranirea copiilor si bebelusilor.Setul este are in componenta o furculita pentru bebelusi, o lingurita si un cutit, toate vesel decorate cu masinute. Cutitul are lungimea de 16.5 c..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus masinute

Set mic dejun eco bambus masinuteUn set dedicat bebelusilor, fabricat din fibre naturale de bambus, pe care il puteti folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror parinti aflati la inceput de drum in aceasta aventura. Setul..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus nave spatiale

Set mic dejun eco bambus nave spatialeUn set pentru micului dejun al celor mici, fabricat din fibre de bambus naturale pe care il puteti folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror parinti. Setul este format dintr-o farfur..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus unicorni

Set mic dejun eco bambus unicorniUn set dedicat meselor micutei, fabricat din fibre de bambus naturale, ce se poate folosi inca de cand bebelusa incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror proaspeti parinti. Setul este comups dintr-o farfurie compart..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese tigru

Set mic dejun eco bambus 3 piese tigruUn set simpatic pentru micul dejun, fabricat din fibre de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita si lingura), perfect pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti doresti sa daru..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus Little Princess

Set mic dejun eco bambus Little PrincessUn set dedicat micului dejun, fabricat din fibre de bambus naturale, ce se poate folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror proaspeti parinti. Setul este format dintr-o farfurie com..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese girafa

Set mic dejun eco bambus 3 piese girafaAcest set pentru mic dejun, fabricat din fibre naturale de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita sau lingura), este perfect pentru momentul in care cel mic incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti doresti s..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese maimuta

Set mic dejun eco bambus 3 piese maimutaSetul pentru mic dejun, fabricat din bambus, este perfect pentru momentul in care cel mic incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti doresti sa daruiesti un cadou practic.Castronelul are dimensiunile de aproximati..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese purcel

Set mic dejun eco bambus 3 piese purcelElegant si prietenos cu mediul inconjurator (este fabricat din fibre de bambus, nu contine ftalati sau BPA, acest set de masa pentru bebelusi este practic si usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul de masa este c..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese oita

Set mic dejun eco bambus 3 piese oitaVesel colorat, potrivit atat baieteilor, cat si fetitelor, acest set de masa pentru copii este usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul de masa pentru bebelusi este compus din 3 piese (bol cu dimensiunea de 16 x 16 ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese ponei

Set mic dejun eco bambus 3 piese poneiFabricat din bambus si compus din 3 piese (bol, furculita si lingura), acest set de masa este usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul pentru bebelusi este perfect pentru momentul in care micutii incep diversificar..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese vacuta

Set mic dejun eco bambus 3 piese vacutaAcest set de masa prietenos cu mediul inconjurator, este ideal pentru momentul inceperii diversificarii sau pentru micutii care adora sa manance din boluri haioase. Setul este fabricat din fibre de bambus si nu contine ftalati sau B..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese catel si pisica

Set mic dejun eco bambus 3 piese catel si pisicaUn set practic, dragut, dedicat micului dejun, fabricat din bambus ecologic si compus din 3 piese (castron cu 3 compartimente, furculita si lingura). Setul de vesela pentru bebelusi este perfect pentru momentul in ca..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese pirat

Set mic dejun eco bambus 3 piese piratFabricat din bambus ecologic si compus din 3 piese (castron cu 3 compartimente, furculita si lingura), acest set de vesela pentru copii se poate darui oricaror persoane dragi care apreciaza cadourile practice. Setul pentru beb..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese Zoo

Set mic dejun eco bambus 5 piese ZooPuteti darui acest set de masa oricaror parinti aflati la inceputul diversificarii.Setul, dedicat celor mici, este format din 5 piese (castron, farfurie, pahar, furculita si lingura), este practic si usor de folosit atat acasa, c..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese Unicorni NOU

Set mic dejun eco bambus 5 piese Unicorni

Set mic dejun eco bambus 5 piese UnicorniAcest set de tacamuri si vase pentru micute, este unul foarte practic, simpatic, fabricat din bambus ecologic si compus din 5 piese (pahar, castron, farfurie, furculita si lingura). Setul de vesela eco, vesel decorat cu uni..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel roz NOU

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel roz

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel rozUn set de tacamuri si vase pentru micutele domnisoare, foarte practic, dragut, fabricat din bambus ecologic si compus din 5 piese (pahar, castron, farfurie, furculita si lingura). Setul de vesela pentru fetite, vesel d..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel bleu NOU

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel bleu

Set mic dejun eco bambus 5 piese elefantel bleuUn set de tacamuri si vase pentru bebelusi, foarte practic, dragut, dedicat micului dejun, fabricat din bambus ecologic si compus din 5 piese (pahar, castron, farfurie, furculita si lingura). Setul de vesela pentru be..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese ferma

Set mic dejun eco bambus 5 piese fermaUn set de masa haios, ideal pentru momentul inceperii diversificarii sau pentru micutii care adora sa manance din vase haioase.Setul de masa este format din 5 piese (castron, farfurie, pahar, furculita si lingura), este practic..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Vas de gatit la aburi pentru microunde - micro steamer

Vas de gatit la aburi pentru microunde - micro steamerAlimentele gatite la abur isi pastreaza nutrientii si sunt gustoase. Cu ajutorul acestui microsteamer, poti prepara usor hrana sanatoasa pentru micutii tai sau al celor dragi tie. Produsul nu contine BPA si este..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Presa si bol pentru mancarea bebelusului

Presa si bol pentru mancarea bebelusuluiSetul format din bol, presa si castronel este ideal pentru prepararea rapida a hranei bebelusului. Legumele fierte, preparate la abur sau moi se pot pune in interiorul bolului, se pot pasa cu ajutorul presei si se pot servi rapid c..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Presa pentru mancarea bebelusului

Presa pentru mancarea bebelusuluiCu ajutorul acestei prese manuale poti prepara usor hrana sanatoasa pentru micutii tai sau al celor dragi tie. Produsul nu contine BPA, este recomandat bebelusilor cu varsta de minim 4 luni si este disponibil in 2 culori: presa port..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

First Steps - Set 5 lingurite bebe

First Steps - Set 5 lingurite bebeSetul de lingurite, dedicate hranirii bebelusului, poate fi un cadou practic, apreciat de catre fiecare parinte aflat la inceputul diversificarii. Linguritele au manerele lungi, nu contin BPA, corespund normelor EN14372 si sunt rec..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

First Steps - Boluri stocare hrana bebelusi cu lingurita

First Steps - Boluri stocare hrana bebelusi cu linguritaSetul de boluri pentru stocarea hranei bebelusului este ideal pentru persoanele care vor sa pastreze in siguranta, hrana bebelusului. Bolurile au diametrul de 6 centmetri, inaltimea de 6 centimetri, nu contin ..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

First Steps - Rucsac pentru scutece si saltea de infasat NOU

First Steps - Rucsac pentru scutece si saltea de infasat

First Steps - Rucsac pentru scutece si saltea de infasat Un rucsac incapator, cu design simpatic, ideal pentru stocarea scutecelor, a servetelelor umede sau a oricaror alte produse necesare fiecarei mamici atunci cand pleaca insotita de bebelusul ei. Rucsacul poate f..

69,00 RON Fara TVA: 69,00 RON

First Steps - Set 2 protectii scaun auto NOU

First Steps - Set 2 protectii scaun auto

First Steps - Set 2 protectii scaun autoProtectia pentru scaunul auto este un accesoriu practic, pe care proaspetii parinti il pot folosi pentru a proteja scaunul atins de piciorusele bebelusului. Protectia este fabricata din naylon 100% si are dimensiunile de 55..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Hugs and Kisses - Ursulet Baby on Board NOU

Hugs and Kisses - Ursulet Baby on Board

Hugs and Kisses - Ursulet Baby on BoardUn accesoriu ideal pentru siguranta bebelusului cu ajutorul caruia puteti avertiza ceilalti sofer ca in interiorul masinii se afla un micut pasager. Ursuletul este de culoare gri si este inscriptionat cu mesajul "baby on boa..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

First Steps - Geanta scutece cu saltea de infasat NOU

First Steps - Geanta scutece cu saltea de infasat

First Steps - Geanta scutece cu saltea de infasat  O gentuta incapatoare, ideala pentru stocarea scutecelor, a servetelelor umede sau a oricaror alte produse necesare fiecarei mamici atunci cand pleaca insotita de bebelusul ei. Salteaua inclusa este perfecta pentr..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

First Steps - Organizator de masina cu spatiu pentru tableta sau telefon NOU

First Steps - Organizator de masina cu spatiu pentru tableta sau telefon

First Steps - Organizator de masina cu spatiu pentru tableta sau telefonUn accesoriu ideal pentru organizarea jucariilor si a altor obiecte necesare bebelusului, in interiorul masinii. Organizatorul se poate darui oricaror parinti ce apreciaza cadourile practice. ..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!