Scaune Masa Bebe

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Scaun de masa Lorelli Felicita Grey Bear

Scaun de masa Lorelli Felicita Grey BearScaunul de masa Lorelli Felicita se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:prevazut cu structura metalica stabila.  confortabil, se poate folosi in ma..

410,00 RON Fara TVA: 410,00 RON

Scaun de masa Loreli Felicita Blue Bear

Scaun de masa Loreli Felicita Blue BearScaunul de masa Lorelli Felicita se poate folosi de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:prevazut cu structura metalica stabila.  confortabil, se poate folosi in mai ..

410,00 RON Fara TVA: 410,00 RON

Scaun de masa Lorelli Felicita Beige Elephant

Scaun de masa Lorelli Felicita Beige ElephantScaunul de masa Lorelli Felicita se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:prevazut cu structura metalica stabila.  confortabil, se poate folosi ..

410,00 RON Fara TVA: 410,00 RON

Scaun de masa Cryspi Yellow Giraffe

Scaun de masa Cryspi Yellow GiraffeScaunul de masa este unul dintre accesoriile importante, la inceputul diversificarii. Cryspi Yellow Giraffe se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:pre..

459,00 RON Fara TVA: 459,00 RON

Scaun de masa Cryspi Grey Stars

Scaun de masa Cryspi Grey StarsScaunul de masa este unul dintre accesoriile importante, la inceputul diversificarii. Cryspi Grey Sytars se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:prevaz..

459,00 RON Fara TVA: 459,00 RON

Scaun de masa Cryspi Aquamarine Sailor

Scaun de masa Cryspi Aquamarine Sailor Scaunul de masa este unul dintre accesoriile importante, la inceputul diversificarii. Cryspi se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:prevazut c..

459,00 RON Fara TVA: 459,00 RON

Scaun de masa Joie Mimzy Pastel Forest

Scaun de masa Joie Mimzy Pastel ForestScaunul Joie Mimzy Pastel Forest este recomandat copiilor incepand cu varsta de 6 luni pana la 15 kilograme.Caracteristici:scaunul este reglabil pe inaltime (7 ajustari), are 3 poziții de inclinare si 3 inaltimi pentru pic..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Booster pliabil Alpramo Flippa Dining Booster Red

Booster pliabil Alpramo Flippa Dining Booster RedUn booster pliabil foarte practic, usor, ce se poate fixa pe majoritatea scaunelor standard cu 4 picioare.Caracteristici:picioarele boosterului sunt realizate din aluminiu usor si sunt prevazute cu cauciuc la c..

169,00 RON Fara TVA: 169,00 RON

Booster 2 in 1 Babytop Thermobaby Myosotis blue

Booster 2 in 1 Babytop Thermobaby Myosotis blueBoosterul 2 in 1 Babytop se poate folosi ca atare, in primii anisori de viata ai bebelusului, apoi ca inaltator pentru scaun, atunci cand cel mic va creste. Caracteristici:boosterul se poate folosi cu sau fara mas..

226,30 RON Fara TVA: 226,30 RON

Booster 2 in 1 Babytop Thermoby orchid pink

Booster 2 in 1 Babytop Thermoby orchid pinkUn booster practic, ce se poate utiliza ca atare sau ca scaun inaltator (atunci cand bebelusul creste) si pe care il puteti plia cu usurinta si lua in calatorii. Caracteristici:scaunul poate fi utilizat atat cu tavita..

226,30 RON Fara TVA: 226,30 RON

Booster 2 in 1 Babytop Thermobaby Agate grey

Booster 2 in 1 Babytop Thermobaby Agate greyBabytop este un booster pe care mai tarziu, mamicile il vor putea folosi ca scaunel pentru joaca.Caracteristici:boosterul poate fi folosit cu sau fara masuta frontala, pe care o puteti indeparta si atasa in spatele s..

226,30 RON Fara TVA: 226,30 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!