Perne gravide

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Mini perna de alaptat model caprioare Hobea

Mini perna de alaptat model caprioare HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Mini perna de alaptat model fetite Hobea

Mini perna de alaptat model fetite HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza br..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Mini perna de alaptat model ancore Hobea

Mini perna de alaptat model ancore HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza br..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Mini perna de alaptat model ursulet Hobea

Mini perna de alaptat model ursulet HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza b..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Mini perna de alaptat model maimutica Hobea

Mini perna de alaptat model maimutica HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Mini perna de alaptat model gri cu stelute Hobea

Mini perna de alaptat model gri cu stelute HobeaO perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, rela..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Bear & Car Blue

Perna de alaptat 190 cm Bear & Car BluePerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau cara..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm White Happy Lama Lorelli

Perna de alaptat 190 cm White Happy Lama LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Little Stars Blue Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Little Stars Blue LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culoril..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm White Chicken Lorelli

Perna de alaptat 190 cm White Chicken LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sa..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Lamb Green Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Lamb Green LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau c..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Travel Pink Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Travel Pink LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau ..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Bear Party Blue Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Bear Party Blue LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile ..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Happy Hippo Beige Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Happy Hippo Beige LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culoril..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat Happy Lorelli

Perna de alaptat Happy LorelliO perna foarte comoda care se poate folosi atat in perioada de sarcina, cat si dupa aceea pentru alaptare sau pentru sprijinirea copilului.Caracteristici ale pernei de alaptat:perna permite asezarea copilului intr-o pozitie corect..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat Happy Pink Lorelli

Perna de alaptat Happy Pink LorelliO perna foarte comoda care se poate folosi atat in perioada de sarcina, cat si dupa aceea pentru alaptare sau pentru sprijinirea copilului.Caracteristici ale pernei de alaptat:perna permite asezarea copilului intr-o pozitie c..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna de alaptat Happy Blue Lorelli

Perna de alaptat Happy Blue LorelliO perna foarte comoda care se poate folosi atat in perioada de sarcina, cat si dupa aceea pentru alaptare sau pentru sprijinirea copilului.Caracteristici ale pernei de alaptat:perna permite asezarea copilului intr-o pozitie c..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna pentru gravide si bebelusi 3 in 1 ursuleti albastri BabyNeeds Soft Plus

Perna pentru gravide si bebelusi 3 in 1 ursuleti albastri BabyNeeds Soft PlusPerna Soft  Plus de la BabyNeeds a fost creata pentru confortul viitoarei mamici. Perna ajuta la o aliniere corecta a coloanei si la sprijinirea capului, astfel incat disconfortul sa poata fi di..

136,00 RON Fara TVA: 136,00 RON

Perna multifunctionala fluturasi multicolori BabyNeeds Enjoy

Perna multifunctionala fluturasi multicolori BabyNeeds EnjoyPerna Enjoy multifunctionala poate fi folosita cu succes in perioada sarcinii, pentru o pozitie confortabila sau in perioada alaptarii. Perna poate fi un cadou practic extrem de apreciat de catre viitoarea m..

146,00 RON Fara TVA: 146,00 RON

Perna multifunctionala buburuze BabyNeeds Enjoy

Perna multifunctionala buburuze BabyNeeds EnjoyPerna Enjoy este o perna ce se poate folosi atat in sarcina, atunci cand viitoarea mamica are nevoie de o pozitie confortabila pe timpul somnului, cat si dupa nastere atunci cand cei mici pot sta pe ea pe parcursul alaptarii..

146,00 RON Fara TVA: 146,00 RON

Perna pentru gravide si bebelusi 3 in 1 bulinute verzi BabyNeeds Soft Plus

Perna pentru gravide si bebelusi 3 in 1 bulinute verzi BabyNeeds Soft PlusPerna Soft Plus poate ajuta viitoarea mamica sa se odihneasca mai bine in timpul sarcinii si proaspata mamica atunci cand alapteaza. Caracteristici:ajuta la mentinerea unei pozitii corec..

136,00 RON Fara TVA: 136,00 RON

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi bulinute mici alb cu verde BabyNeeds Soft

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi bulinute mici alb cu verde BabyNeeds SoftPe masura ce burtica viitoarei mamici creste, gasirea unei pozitii confortabile, in special in timpul somnului, poate deveni o provocare. Caracteristici:sustine burtica, spatele s..

110,00 RON Fara TVA: 110,00 RON

Perna multifunctionala cerculete colorate BabyNeeds Enjoy

Perna multifunctionala cerculete colorate BabyNeeds EnjoyPerna BabyNeeds Enjoy ajuta la gasirea unei pozitii confortabile in timpul somnului, in sarcina si poate fi utila si in perioada alaptarii. Caracteristici:perna este un punct de sprijin pentru burtica pe..

146,00 RON Fara TVA: 146,00 RON

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi ursuleti albastri BabyNeeds Soft

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi ursuleti albastri BabyNeeds SoftO perna fabricata in Romania, din umplutura hipoalergenica si cu husa din 100% bumbac, ideala pentru a ajuta viitoarea mamica sa gaseasca pozitii confortabile pentru a se odihni. Perna pentru gra..

110,00 RON Fara TVA: 110,00 RON

Perna maternala Comfi Mum 3in1 Wedge

Perna maternala Comfi Mum 3in1 WedgeCompacta si portabila, cu un strat de spuma cu memorie care se muleaza la forma unica a corpului, perna maternala de suport Comfi-Mum Wedge a fost special conceputa pentru a va sprijini in timpul sarcinii si in afara ei. Forma sa incli..

69,00 RON Fara TVA: 69,00 RON

Perna maternala Comfi Mum Cushion

Perna maternala Comfi Mum CushionConfectionata din spuma cu memorie care se muleaza delicat la forma unica a corpului, perna maternala de suport Comfi-Mum Maternity a fost special conceputa pentru a oferi confort si suport in timpul etapelor avansate ale sarcinii, precum..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Perna 3 in 1 pentru gravide cu bulinute verzi si mov Babyneeds Soft

Perna 3 in 1 pentru gravide cu bulinute verzi si mov Babyneeds SoftO perna conceputa si creata in Romania pentru a ajuta viitoarea mamica sa gaseasca pozitii confortabile in timpul sarcinii, dar si atunci cand alapteaza si pentru a sprijini bebelusul atunci cand invata s..

110,00 RON Fara TVA: 110,00 RON

Perna multifunctionala albastra BabyNeeds Soft

Perna multifunctionala albastra BabyNeeds SoftPerna, ce are forma literei C, o poate ajuta pe viitoarea mamica sa gaseasca pozitii confortabile, in timpul sarcinii sau sa alapteze mai usor bebelusul, dupa ce acesta vine pe lume.Caracteristici:somnul mamicilor ..

110,00 RON Fara TVA: 110,00 RON

Perna multifunctionala cu floricele mov BabyNeeds Enjoy

Perna multifunctionala cu floricele mov BabyNeeds Enjoy Confortul mamicii, in special in cea de-a doua partea a sarcinii, poate spori cu ajutorul acestei perne multifunctionale Babyneeds, Caracteristici:perna are forma cifrei 6. dupa nastere, proaspata mamic..

146,00 RON Fara TVA: 146,00 RON

Perna multifunctionala broscuta alb si crem BabyNeeds Soft

Perna multifunctionala broscuta alb si crem BabyNeeds SoftO perna dedicata viitoarelor mamici, cu husa din bumbac, special creata si gandita pentru a asigura confortul gravidei, in special atunci cand burtica va creste. Caracteristici:perna are forma literei C..

110,00 RON Fara TVA: 110,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Sea Blue Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Sea Blue LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau car..

101,00 RON Fara TVA: 101,00 RON

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi cu bulinute rosii BabyNeeds Soft Plus

Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi cu bulinute rosii BabyNeeds Soft PlusPerna Babyneeds Soft Plus, ce are forma literei C, a fost gandita si conceputa pentru confortul viitoarei mamici, in timpul sarcinii, pentru a o sprijini in alaptare, dar si pentru a-l sprijini ..

136,00 RON Fara TVA: 136,00 RON

Perna multifunctionala cu bulinute maro BabyNeeds Enjoy

Perna multifunctionala cu bulinute maro BabyNeeds EnjoyAceasta pernuta este ideala pentru confortul viitoarelor mamici fiind un real sprijin atat in timpul sarcinii, in special in timpul somnului, cat si in timpul alaptarii si a cresterii bebelusului.perna are for..

146,00 RON Fara TVA: 146,00 RON

Perna pentru gravide si alaptare Grey Dreams krbaby.ro -12%
Perna pentru gravide si alaptare Grey Dreams

Perna pentru gravide si alaptare Grey DreamsPerna pentru gravide este recomandata viitoarelor mamici pentru a le ajuta in gasirea unei pozitii confortabile in sarcina, pentru a le ajuta atunci cand alapteaza, dar si ca perna de sprijin pentru cei mici atunci cand ei inva..

335,00 RON 294,00 RON Fara TVA: 294,00 RON

Perna pentru gravide si alaptare Princess Crown krbaby.ro -12%
Perna pentru gravide si alaptare Princess Crown

Perna pentru gravide si alaptare Princess CrownPerna pentru gravide ajuta viitoarea mamica sa gaseasca o pozitie confortabila in timpul somnului si nu numai. Caracteristici:perna poate fi folosita si dupa nastere, atunci cand mamica alapteaza, dar si in perioa..

335,00 RON 294,00 RON Fara TVA: 294,00 RON

Perna pentru gravide si alaptare Grey Stars krbaby.ro -12%
Perna pentru gravide si alaptare Grey Stars

Perna pentru gravide si alaptare Grey StarsPerna pentru gravide este perfecta gasirea unei pozitii confortabile in timpul somnului viitoarei mamici.Caracteristici:perna este prevazuta cu imprimeuri colorate si amuzante cu stele. poate fi folosita ca sprijin ..

335,00 RON 294,00 RON Fara TVA: 294,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!