Pentru bunici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Bambino by Juliana - Felicitare pentru bunici New Grandchild NOU

Bambino by Juliana - Felicitare pentru bunici New Grandchild

Bambino by Juliana - Felicitare pentru bunici New GrandchildDaca iti doresti sa daruiesti un cadou si proaspetilor bunici, acum poti avea si o felicitare pe care sa o pui alaturi si pe care sa asterni gandurile si urarile catre ei. Aceasta felicitare vesela poate fi ..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandad

Juliana - Rama foto "me and my grandad"O minunata rama foto din aluminiu, apartinand brand-ului Juliana, ce poate reprezenta oricand cadoul ideal, elegant si emotionant, pentru proaspatul bunic. Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 cm x 15 cm). Juliana - Ram..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandparents

Juliana - Rama foto "me and my grandparents"O minunata rama foto din aluminiu, apartinand brand-ului Juliana, ce poate reprezenta oricand cadoul ideal, elegant si emotionant, pentru proaspetii bunici.Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 cm x 15 cm).​Jul..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Juliana - Rama foto I love my Grandma

Juliana - Rama foto "I love my Grandma"O minunata rama foto din aluminiu, ce contine un mesaj emotionant pentru orice bunica: "I love my grandma" ("o iubesc pe bunica").Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 cm x 15 cm).​Juliana - Rama foto "I love my Grandma"..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto First Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto "First Grandchild"Aceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a fi facuta cadou fericitilor bunici.Rama este vesel decorata cu un carucior, un ursulet si un calut balansoar care au in mijloc c..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Juliana - Rama foto pentru bunici

Juliana - Rama foto pentru buniciAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Juliana este ideala pentru a fi facuta cadou fericitilor bunici.Rama este decorata cu mesajul "grandchildren" si permite pastrarea unei prime amintiri dragi a nepoteilor.Dimensiuni:..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Juliana - Rama foto Grandma

Juliana - Rama foto GrandmaAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Juliana este ideala pentru a fi facuta cadou proaspetei bunici.Rama este decorata cu mesajul "grandma" si permite pastrarea unei prime amintiri dragi a acesteia alaturi de dragii sai nepotei...

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Juliana - Rama foto curbata Grandchildren

Juliana - Rama foto curbata GrandchildrenO minunata rama foto din sticla, ideala pentru a fi daruita bunicilor care vor sa pastreze o parte din fotografiile emotionante facute alaturi de nepotei. Dimensiuni: 20 x 42 centimetri.Rama foto este curbata, permite past..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Juliana - Rama foto Grandad

Juliana - Rama foto GrandadAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Juliana este ideala pentru a fi facuta cadou fericitului bunic.Rama este decorata cu mesajul "grandad" si permite pastrarea unei prime amintiri dragi a acestuia alaturi de iubitii sai nepotei..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Juliana - Rama foto cu lumina Grandchildren

Juliana - Rama foto cu lumina GrandchildrenMomentul venirii pe lume a bebelusului este un moment magic pentru toti bunicii carora li se mareste astfel minunata familie.Cu ajutorul acestei rame foto luminoase de la Juliana, prevazuta cu senzor, fericitii bunici pot pa..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Placuta decorativa pentru bunica

Placuta decorativa pentru bunicaO minunata placuta decorativa, ideala pentru a fi facuta cadou fericitei bunici.Placuta este eleganta si inscriptionata cu mesajul emotionant "to the world you may just be one person...but to one person you may just be the world" (pent..

36,00 RON Fara TVA: 36,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto GrandchildAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a fi facuta cadou fericitilor bunici, care pot pastra una dintre fotografiile emotionante ale nepoteilor.Rama este vesel decorata cu un ca..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Juliana - Rama foto I love my Grandad

Juliana - Rama foto "I love my Grandad"O minunata rama foto din aluminiu, ce contine un mesaj emotionant pentru orice bunic: "I love my grandad" ("il iubesc pe bunicul").Dimensiuni: 16 x 17 centimetri. Juliana - Rama foto "I love my Grandad" face parte din cat..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandma

Juliana - Rama foto "me and my grandma"O minunata rama foto din aluminiu cu ajutorul careia proaspata bunica poate pastra una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei.Dimensiuni: 16 x 17 centimetri.      Juliana - Rama foto "..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Rama foto din lemn Grankids

Rama foto din lemn "Grankids"Aceasta rama foto eleganta, din lemn, permite pastrarea a patru dintre fotografiile emotionante pe care bunicii le-au facut alaturi de nepoteii.Dimensiuni: 30 x 30 centimetri.Dimensiuni fotografii:2 cu dimensiunea de 10 x 10 ce..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Cana pentru bunica Fabulous Gran

Cana pentru bunica "Fabulous Gran"Aceasta canuta vesel decorata poate fi daruita bunicutelor fabuloase, la diferite ocazii: la nasterea nepoteilor, la aniversare sau de Craciun.Cana are un design simplu, haios si este inscriptionata cu mesajul emotionant "been there,..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Cana pentru bunicul Wise Grandad

Cana pentru bunicul "Wise Grandad"Aceasta canuta vesel decorata poate fi daruita bunicilor rabdatori si intelepti, cu ocazia diferitelor ocazii: la nasterea nepoteilor, la aniversare sau de Craciun.Cana are un design simplu, haios si este inscriptionata cu mesajul em..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Cutie amintiri pentru bunica

Cutie amintiri pentru bunicaAceasta cutie pentru amintiri poate reprezenta un cadou emotionant pentru orice proaspata bunica.Fabricata din sticla, cutia are un design simplu, este inscriptionata cu diferite mesaje care o descriu pe bunica si se poate personaliza cu o..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Pusculita World's Greatest Grandad

Pusculita World's Greatest GrandadPentru momentele in care doriti sa le faceti un cadou haios bunicilor grozavi, puteti alege aceasta minunata pusculita ce are forma unei doze de bere, pe care cu siguranta bunicutii il vor aprecia.Dimensiunile pusculitei sunt de 15 x..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Placuta cu mesaj I love my Grandma

Placuta cu mesaj "I love my Grandma"O placuta decorativa emotionanta, ideala pentru a fi facuta daruita fericitei bunici in semn de apreciere si iubire.Placuta are un design simplu si inscriptionata cu mesajul emotionant "I love my Grandma" (o iubesc pe bunica). ..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Eggcellent - Cana Best Grandad -17%

Eggcellent - Cana Best Grandad

Eggcellent - Cana Best GrandadO cana haioasa, cu un design vesel, perfecta pentru a fi facuta cadou bunicilor mandri carora dorim sa le multumim pentru ceea ce sunt.Cana este fabricata din ceramica.Nu este potrivita pentru folosirea la microunde sau in masina de ..

30,00 RON 25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Bambino by Juliana - Breloc cu spatiu fotografie Granchild

Bambino by Juliana - Breloc cu spatiu fotografie GranchildMomentul sosirii pe lume a nepoteilor este un moment magic pentru fiecare bunic. Cu ajutorul acestui breloc de la Bambino, fericitii bunici pot pastra mereu cu ei, doua dintre fotografiile emotionante ale bebe..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Eggcellent - Breloc pentru chei Wonderful Grandma

Eggcellent - Breloc pentru chei Wonderful GrandmaMomentul sosirii pe lume a bebelusului este un moment magic atat pentru proaspetii parinti, cat si pentru fericitii bunici.Poti darui acest breloc simpatic tuturor bunicutelor minunate.Dimensiunea brelocului este..

15,00 RON Fara TVA: 15,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto cu creta days until we meet you Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto cu creta "days until we meet you Grandchild"Cu ajutorul aceste rame foto, viitorii bunici pot pastra una dintre ecografiile bebelusului si isi pot nota numarul de saptamani ramase pana la intalnirea micutilor nepotei.Rama este din MDF, ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Juliana - Rama foto argintata Grandson Nu se afla pe stoc

Juliana - Rama foto argintata Grandson

Juliana - Rama foto argintata GrandsonBunicii care vor sa pastreze una dintre fotografiile dragute ale nepoteilor, pot opta pentru aceasta rama foto argintata, din colectia Impressions by Juliana. Rama foto cadou permite stocarea unei poze cu dimensiunile de 10 x 1..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Juliana - Rama foto argintata Great Granchildren

Juliana - Rama foto argintata Great Granchildren  O rama foto argintata, din colectia Impressions by Juliana, perfecta pentru a fi daruita bunicilor, cu ocazia Sarbatorilor sau a aniversarii acestora. Rama este inscriptionata cu mesajul "Great Grandchildren" (nepote..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Bambino by Juliana - Rama pentru pastrarea ecografiei Grandparents

Bambino by Juliana - Rama pentru pastrarea ecografiei GrandparentsPentru ca momentul venirii pe lume al micutilor este unul la fel de emotionant si pentru viitori bunici, Bambino by Juliana vine in intampinarea acestora cu o rama foto eleganta cu ajutorul careia acestia ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Eggcellent - Rama foto Best Grandad -46%

Eggcellent - Rama foto Best Grandad

Eggcellent - Rama foto Best GrandadO poza cu bunicul va fi o amintire pretioasa atat pentru parinti, cat si pentru cei mici. Cu ajutorul acestei rame foto simpatice poti pastra, intr-un mod haios, una dintre fotografiile dragi facute de bebelusul tau alaturi de unul dint..

35,00 RON 19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Eggcellent - Rama foto mov Best Grandma

Eggcellent - Rama foto mov Best GrandmaAceasta rama foto vesel decorata, permite pastrarea uneia dintre fotografiile emotionante pe care cea mai buna bunicuta le-a facut alaturi de nepotii sai. Dimensiunea ramei este de 16 x 16 centimetri.Dimensiunea fotografiei ..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Eggcellent - Rama foto Wonderful Grandma

Eggcellent - Rama foto Wonderful GrandmaAceasta rama foto vesel decorata, permite pastrarea uneia dintre fotografiile emotionante pe care minunata bunicuta le-a facut alaturi de nepotii sai.Dimensiunea ramei este de 16 x 16 centimetri.  Eggcellent - Rama foto Won..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Juliana - Rama foto Best Grandpa

Juliana - Rama foto Best GrandpaMomentul in care micutii vin pe lume este unul foarte emotionant pentru bunici, care, cu ajutorul acestei rame foto simpatice pot pastra acum unele dintre fotografiile haioase facute alaturi de nepoteii lor.Dimensiunile ramei foto sunt..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Bambino by Juliana - Cana New Grandma

Bambino by Juliana - Cana New GrandmaO cana eleganta, cu un design simplu, perfecta pentru a fi facuta cadou proaspetelor bunicute, care cu siguranta sunt la fel de emotionate ca parintii de venirea pe lume a micutilor.Cana este fabricata din ceramica si inscriptiona..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Album foto cu coperta personalizabila Wonderful Gran

Album foto cu coperta personalizabila "Wonderful Gran"Acest album foto simpatic, inscriptionat cu mesajul "wonderful gran", poate fi un cadou emotionant pentru bunicile fabuloase.Prima pagina a albumului se poate personaliza cu o fotografie haioasa a bunicutei, facut..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Bambino by Juliana - Cana New Grandad

Bambino by Juliana - Cana New GrandadO cana eleganta, cu un design simplu, perfecta pentru a fi facuta cadou proaspetilor bunici, care cu siguranta sunt la fel de emotionati de venirea pe lume a micutilor.Cana este fabricata din ceramica si inscriptionata cu mesajul ..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Breloc pentru bunici I love Grandad

Breloc pentru bunici "I love Grandad"Cu ajutorul acestui breloc, le puteti oferi acum tuturor bunicilor, un cadou haios, practic, pe care sa il poata avea tot timpul cu ei.   Breloc pentru bunici "I love Grandad" face parte din categoria cadouri pentru b..

22,00 RON Fara TVA: 22,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto argintata cu ursulet Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto argintata cu ursulet GrandchildAceasta rama foto eleganta, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a fi facuta cadou viitorilor bunici ai bebelusilor.Rama este placata cu argint, este decorata cu un ursulet simpatic..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Cana Best Grandma Ever Nu se afla pe stoc

Cana Best Grandma Ever

Cana "Best Grandma Ever"O cana haioasa, cu un design vesel, perfecta pentru a fi facuta cadou celor mai bune bunicute, de fiecare data cand vrem sa le multumim pentru ceea ce fac.Cana este inscriptionata cu mesajul emotionant "best grandma ever" (cea mai buna bunica)..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Cana Grandma Rules

Cana "Grandma Rules"O cana haioasa, cu un design simplu si elegant perfecta pentru a fi facuta cadou bunicutelor minunate de fiecare data cand vrem sa le multumim pentru ceea ce fac.Cana este inscriptionata cu mesajul emotionant "grandma rules" (bunica e cea mai tare..

14,99 RON Fara TVA: 14,99 RON

Placuta Grandma rules

Placuta "Grandma rules"Fiecare dintre noi stie ca bunica este cea catre care mergem atunci cand avem nevoie de mai mult rasfat decat putem primi de la mami si tati. Pentru bunicutele cool, carora vrem sa le multumim pentru ca sunt minunate, magazinul online K&R B..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Cana I love you Grandma

Cana "I love you Grandma"O canuta elegant decorata, perfecta pentru a fi daruita bunicutelor fie cu ocazia aniversarii lor, fie cu ocazia Zilei Mamei sau pur si simplu pentru a-i arata dragostea. Cana "I love you Grandma" face parte din categoria cadouri pentru bu..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Livrare rapida in 24-48 ore
Livrare rapida in maxim 24-48 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
Cost unic transport:
14 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 14 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!