Pentru bunici

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Bambino by Juliana - Rama cu margine argintata Grandchildren

Bambino by Juliana - Rama cu margine argintata GrandchildrenBunicii bebelusului sunt acele persoane dragi de care isi vor aminti intotdeauna cu drag. Putem aduce oricand zambetul pe chipul acestora inramand doua dintre fotografiile dragi facute alaturi de nep..

95,00 RON Fara TVA: 95,00 RON

Bambino by Juliana - Rama cu margini argintate Grandchild

Bambino by Juliana - Rama cu margini argintate GrandchildBunicii sunt acele persoane dragi de care ne vom aminti intotdeauna cu drag. Putem aduce zambetul pe chipul lor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei ra..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Rama foto ovala argintata Grandma

Rama foto ovala argintata GrandmaAceasta rama foto ovala, cu margini argintate, poate fi cadoul ideal pentru proaspata bunica. Rama foto are dimensiunile de 8.5 x 9.5 centimetri si permite pastrarea unei fotografii a bunicii, alaturi de nepoti, care sa aiba dimen..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Celebrations - Rama foto argintata Grandkids

Celebrations - Rama foto argintata GrandkidsBunici sunt acele persoane dragi din viata bebelusului la care el va merge mereu cu drag si de care isi va aminti cu emotie de fiecare data.Aceasta rama foto clasica, eleganta, este potrivita pentru inramarea amintiril..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Bambino by Juliana - Felicitare pentru bunici New Grandchild

Bambino by Juliana - Felicitare pentru bunici New GrandchildDaca iti doresti sa daruiesti un cadou si proaspetilor bunici, acum poti avea si o felicitare pe care sa o pui alaturi si pe care sa asterni gandurile si urarile catre ei. Aceasta felicitare vesela poate fi ..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandad

Juliana - Rama foto "me and my grandad"O minunata rama foto din aluminiu, apartinand brand-ului Juliana, ce poate reprezenta oricand cadoul ideal, elegant si emotionant, pentru proaspatul bunic. Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 cm x 15 cm). Juliana - Ram..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandparents

Juliana - Rama foto "me and my grandparents"O minunata rama foto din aluminiu, apartinand brand-ului Juliana, ce poate reprezenta oricand cadoul ideal, elegant si emotionant, pentru proaspetii bunici.Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 cm x 15 cm).​Jul..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto First Grandchild Nu se afla pe stoc

Bambino by Juliana - Rama foto First Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto "First Grandchild"Aceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a fi facuta cadou fericitilor bunici.Rama este vesel decorata cu un carucior, un ursulet si un calut balansoar care au in mijloc c..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Juliana - Rama foto Grandma

Juliana - Rama foto GrandmaAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Juliana este ideala pentru a fi facuta cadou proaspetei bunici.Rama este decorata cu mesajul "grandma" si permite pastrarea unei prime amintiri dragi a acesteia alaturi de dragii sai nepotei...

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Juliana - Rama foto Grandad

Juliana - Rama foto GrandadAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Juliana este ideala pentru a fi facuta cadou fericitului bunic.Rama este decorata cu mesajul "grandad" si permite pastrarea unei prime amintiri dragi a acestuia alaturi de iubitii sai nepotei..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Juliana - Rama foto cu lumina Grandchildren

Juliana - Rama foto cu lumina GrandchildrenMomentul venirii pe lume a bebelusului este un moment magic pentru toti bunicii carora li se mareste astfel minunata familie.Cu ajutorul acestei rame foto luminoase de la Juliana, prevazuta cu senzor, fericitii bunici pot pa..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Placuta decorativa pentru bunica

Placuta decorativa pentru bunicaO minunata placuta decorativa, ideala pentru a fi facuta cadou fericitei bunici.Placuta este eleganta si inscriptionata cu mesajul emotionant "to the world you may just be one person...but to one person you may just be the world" (pent..

36,00 RON Fara TVA: 36,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto GrandchildAceasta rama foto eleganta apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a fi facuta cadou fericitilor bunici, care pot pastra una dintre fotografiile emotionante ale nepoteilor.Rama este vesel decorata cu un ca..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Juliana - Rama foto I love my Grandad

Juliana - Rama foto "I love my Grandad"O minunata rama foto din aluminiu, ce contine un mesaj emotionant pentru orice bunic: "I love my grandad" ("il iubesc pe bunicul").Dimensiuni: 16 x 17 centimetri. Juliana - Rama foto "I love my Grandad" face parte din cat..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Juliana - Rama foto me and my grandma

Juliana - Rama foto "me and my grandma"O minunata rama foto din aluminiu cu ajutorul careia proaspata bunica poate pastra una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei.Dimensiuni: 16 x 17 centimetri.      Juliana - Rama foto "..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Cana pentru bunica Fabulous Gran

Cana pentru bunica "Fabulous Gran"Aceasta canuta vesel decorata poate fi daruita bunicutelor fabuloase, la diferite ocazii: la nasterea nepoteilor, la aniversare sau de Craciun.Cana are un design simplu, haios si este inscriptionata cu mesajul emotionant "been there,..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Cana pentru bunicul Wise Grandad

Cana pentru bunicul "Wise Grandad"Aceasta canuta vesel decorata poate fi daruita bunicilor rabdatori si intelepti, cu ocazia diferitelor ocazii: la nasterea nepoteilor, la aniversare sau de Craciun.Cana are un design simplu, haios si este inscriptionata cu mesajul em..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Pusculita World's Greatest Grandad

Pusculita World's Greatest GrandadPentru momentele in care doriti sa le faceti un cadou haios bunicilor grozavi, puteti alege aceasta minunata pusculita ce are forma unei doze de bere, pe care cu siguranta bunicutii il vor aprecia.Dimensiunile pusculitei sunt de 15 x..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Eggcellent - Cana Best Grandad -17%

Eggcellent - Cana Best Grandad

Eggcellent - Cana Best GrandadO cana haioasa, cu un design vesel, perfecta pentru a fi facuta cadou bunicilor mandri carora dorim sa le multumim pentru ceea ce sunt.Cana este fabricata din ceramica.Nu este potrivita pentru folosirea la microunde sau in masina de ..

30,00 RON 25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Bambino by Juliana - Breloc cu spatiu fotografie Granchild

Bambino by Juliana - Breloc cu spatiu fotografie GranchildMomentul sosirii pe lume a nepoteilor este un moment magic pentru fiecare bunic. Cu ajutorul acestui breloc de la Bambino, fericitii bunici pot pastra mereu cu ei, doua dintre fotografiile emotionante ale bebe..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Celebrations - Breloc cu spatiu foto pentru bunica

Celebrations - Breloc cu spatiu foto pentru bunicaPoti face cadou acest breloc simpatic tuturor bunicutelor minunate care vor sa pastreze mereu cu ele fotografiile dragi ale nepoteilor.Dimensiunea brelocului, fabricat din piele ecologica, este de 9.5 x 8 centimetri..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Eggcellent - Breloc pentru chei Wonderful Grandma

Eggcellent - Breloc pentru chei Wonderful GrandmaMomentul sosirii pe lume a bebelusului este un moment magic atat pentru proaspetii parinti, cat si pentru fericitii bunici.Poti darui acest breloc simpatic tuturor bunicutelor minunate.Dimensiunea brelocului este..

15,00 RON Fara TVA: 15,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto cu creta days until we meet you Grandchild

Bambino by Juliana - Rama foto cu creta "days until we meet you Grandchild"Cu ajutorul aceste rame foto, viitorii bunici pot pastra una dintre ecografiile bebelusului si isi pot nota numarul de saptamani ramase pana la intalnirea micutilor nepotei.Rama este din MDF, ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Juliana - Rama foto argintata Great Granchildren

Juliana - Rama foto argintata Great Granchildren  O rama foto argintata, din colectia Impressions by Juliana, perfecta pentru a fi daruita bunicilor, cu ocazia Sarbatorilor sau a aniversarii acestora. Rama este inscriptionata cu mesajul "Great Grandchildren" (nepote..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Bambino by Juliana - Rama pentru pastrarea ecografiei Grandparents

Bambino by Juliana - Rama pentru pastrarea ecografiei GrandparentsPentru ca momentul venirii pe lume al micutilor este unul la fel de emotionant si pentru viitori bunici, Bambino by Juliana vine in intampinarea acestora cu o rama foto eleganta cu ajutorul careia acestia ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Eggcellent - Rama foto Best Grandad -46%

Eggcellent - Rama foto Best Grandad

Eggcellent - Rama foto Best GrandadO poza cu bunicul va fi o amintire pretioasa atat pentru parinti, cat si pentru cei mici. Cu ajutorul acestei rame foto simpatice poti pastra, intr-un mod haios, una dintre fotografiile dragi facute de bebelusul tau alaturi de unul dint..

35,00 RON 19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Eggcellent - Rama foto mov Best Grandma

Eggcellent - Rama foto mov Best GrandmaAceasta rama foto vesel decorata, permite pastrarea uneia dintre fotografiile emotionante pe care cea mai buna bunicuta le-a facut alaturi de nepotii sai. Dimensiunea ramei este de 16 x 16 centimetri.Dimensiunea fotografiei ..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Eggcellent - Rama foto Wonderful Grandma

Eggcellent - Rama foto Wonderful GrandmaAceasta rama foto vesel decorata, permite pastrarea uneia dintre fotografiile emotionante pe care minunata bunicuta le-a facut alaturi de nepotii sai.Dimensiunea ramei este de 16 x 16 centimetri.  Eggcellent - Rama foto Won..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Pearhead - Rama foto I love Grandma

Pearhead - Rama foto I love GrandmaRama foto Pearhead este un mod emotionant si simplu pentru micutii tai de a-si exprima dragostea fata de bunica lor. Cu jajutorul ei, nepoteii pot pastra una dintre cele mai dragi fotografii facute alaturi de una dintre cele mai dragi p..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Pearhead - Rama foto I love Grandpa

Pearhead - Rama foto I love GrandpaBunicul este acea persoana minunata catre care micutii tai se vor indrepta mereu cu drag.Momentul venirii pe lume a bebelusului sau al primelor nazbadii sunt momente emotionante si pline de fericire pentru bunici, care, cu ajutor..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Juliana - Rama foto Best Grandpa

Juliana - Rama foto Best GrandpaMomentul in care micutii vin pe lume este unul foarte emotionant pentru bunici, care, cu ajutorul acestei rame foto simpatice pot pastra acum unele dintre fotografiile haioase facute alaturi de nepoteii lor.Dimensiunile ramei foto sunt..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Bambino by Juliana - Cana New Grandma

Bambino by Juliana - Cana New GrandmaO cana eleganta, cu un design simplu, perfecta pentru a fi facuta cadou proaspetelor bunicute, care cu siguranta sunt la fel de emotionate ca parintii de venirea pe lume a micutilor.Cana este fabricata din ceramica si inscriptiona..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Album foto cu coperta personalizabila Wonderful Gran

Album foto cu coperta personalizabila "Wonderful Gran"Acest album foto simpatic, inscriptionat cu mesajul "wonderful gran", poate fi un cadou emotionant pentru bunicile fabuloase.Prima pagina a albumului se poate personaliza cu o fotografie haioasa a bunicutei, facut..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Bambino by Juliana - Cana best Dad to best Grandad

Bambino by Juliana - Cana best Dad to best GrandadTati este acea persoana draga din viata copilului care ii va fi mereu alaturi, protejandu-l, sfatuindu-l si iubindu-l. Poti alege sa ii dai vestea venirii pe lume a unui nepotel sau a unei nepotele, de care sa aiba aceeas..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Bambino by Juliana - Cana best Mum to best Grandma

Bambino by Juliana - Cana best Mum to best GrandmaMami este acea persoana draga din viata ta care iti va fi mereu alaturi. Poti alege sa ii dai vestea venirii pe lume a unui nepotel sau a unei nepotele oferindu-i aceasta cana emotionanta, cu design elegant, marca Bambino..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Bambino by Juliana - Cana Mum promoted to Grandma

Bambino by Juliana - Cana Mum promoted to GrandmaMamicile speciale care de-a lungul timpului au fost alaturi de micutii lor, vor fi cu siguranta bunicute speciale. Pentru ca au avut mereu grija de puiul lor pana in momentul in care acesta a devenit la randu-i parinte, ac..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!