Torturi din scutece

Torturile din scutece sunt cadouri inedite cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica.

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Tort din scutece Pampers - Mickey Mouse

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Mickey Mouse Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 42 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie din plus m..

325,00 RON Fara TVA: 325,00 RON

Tort din scutece Pampers - Minnie Mouse

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Minnie Mouse Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 32 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie din plus ma..

325,00 RON Fara TVA: 325,00 RON

Tort din scutece Pampers - Bebe la baita

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Bebe la baita Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 42 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). set 3 jucarii de ..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Tort din scutece Pampers - Bebelina la joaca

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Bebelina la joaca Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 48 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie din p..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

Tort din scutece Pampers - Bucuria culorilor

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Bucuria culorilor Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 48 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie din p..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

Tort din scutece Pampers - Pinguin

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Pinguin Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 42 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie pinguin din plu..

269,00 RON Fara TVA: 269,00 RON

Tort din scutece Pampers - Dumbo

Tort din scutece Pampers Bebetarie - Dumbo Oferiti in dar acest cadou inedit cu ocazia nasterii, botezului sau a primei dumneavoastre vizite la bebelus si la proaspata mamica. Componente: 42 scutece marca Pampers - marimea 3 (4-9 kg). jucarie Dumbo din plus. ..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!