Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Site-ul krbaby.ro este proprietatea SC Deuro Baby SRL cu sediul in Voluntari, judetul Ilfov, strada Erou Dumitru Chivu nr. 44C, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/940/2009 avand CUI RO25437745.

Incepand cu data de 25 mai 2018, in toate statele membre ale Uniunii Europene (UE) a intrat in vigoare Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). Pentru mai multe detalii, te rugam sa dai click aici

Datele pe care le furnizati vor fi folosite exclusiv in scopuri comerciale. SC Deuro Baby SRL nu furnizeaza informatiile personale unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de informatii obtinute prin intermediul acestui site, cu exceptia situatilor in care acestea sunt solicitate de catre autoritatile abilitate ale statului in concordanta cu legile in vigoare.

Conform cerintelor legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea noastra se obliga sa administreze in maxima siguranta toate datele furnizate de catre client in vederea achizitionarii produselor si crearii contului.

Folosirea site-ului implica citirea cu atentie si acceptarea termenilor si conditiilor afisate in continutul sau. Utilizatorul raspunde pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Erorile care pot aparea ca urmare a neglijentei acestuia privind securitatea si confidentialitatea datelor de logare sunt exclusiv responsabilitatea sa si nu a societatii noastre. De asemenea, SC Deuro Baby SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea aparaturii si software-urilor de interceptare.

Informatiile ce apar pe site-ul nostru sunt propietatea SC Deuro Baby SRL si a partenerilor sai fiind aparate de legea privind Dreptul de Autor.

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!