Cumpara un voucher cadou

Acest voucher cadou va fi trimis la destinatar prin e-mai dupa ce comanda a fost platita.

Am inteles ca voucherele cadou nu sunt rambursabile.  


Pentru momentele in care nu stiti ce sa daruiti viitorilor sau proaspetilor parinti, K&R Baby va pune la dispozitie voucherul cadou* cu ajutorul carora puteti face o surpriza placuta mamicilor si taticilor care asteapta venirea pe lume a bebelusului, isi boteaza micutii sau aniverseaza ziua lor de nastere.

Atunci cand va doriti sa achizitionati un astfel de cadou, tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile de mai jos, sa efectuati plata, iar noi vom trimite destinatarului un voucher haios care sa contina codul aferent valorii alese de dumneavoastra, cod pe care il poate folosi o singura data.

 

*Voucherul cadou este un document de valoare oferit sub forma unui cod alfanumeric care da dreptul titularului sa achizitioneze orice produs din magazinul online (in limita stocului disponibil). In cazul in care suma din cos depaseste valoarea voucherului, diferenta se poate achita ramburs in momentul livrarii. In cazul in care suma trecuta pe voucher este mai mare decat suma din cos, magazinul nu restituie rest, iar codul nu se poate folosi ulterior. Codul voucherului cadou este valabil 1 an de la achizitionare.