Lorelli

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Patut pliabil Torino cu 1 nivel Lorelli String

Patut pliabil Torino cu 1 nivel Lorelli StringPatutul pliant Torino de la Lorelli este foarte confortabil si util, transformandu-se cu mare usurinta intr-un tarc de joaca. Patutul pliant este potrivit pentru calatorii, fiind echipat cu tot ce ii trebuie pentru a putea of..

306,00 RON Fara TVA: 306,00 RON

Carusel muzical cu proiector, lumini si sunete, Lorelli Proiector Sky, multicolor

Carusel muzical cu proiector, lumini si sunete, Lorelli Proiector Sky, multicolorCaruselul poate sa fie o optiune buna pentru momentele in care aveti nevoie de o atmosfera linistita, asigurand bebelusului un somn profund.Caracteristici:confectionat din plastic..

162,00 RON Fara TVA: 162,00 RON

Scaun de masa Cryspi Yellow Giraffe

Scaun de masa Cryspi Yellow GiraffeScaunul de masa este unul dintre accesoriile importante, la inceputul diversificarii. Cryspi Yellow Giraffe se poate utiliza de la aproximativ 6 luni pana la 3 ani sau o greutate maxima de 15 kilograme. Caracteristici:pre..

476,00 RON Fara TVA: 476,00 RON

Jucarie muzicala din plus Tortoise Lorelli

Jucarie muzicala din plus Tortoise LorelliJucaria dezvolta simturile copilului (vizual, auditiv), in timp ce muzica ajuta copilul sa diferentieze diferite sunete.Asemanatoare cu figurile de animale, ajuta copilul sa diferentieze diferite animale si atrage atentia cop..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

Jucarie muzicala din plus Octopus Lorelli

Jucarie muzicala din plus Octopus LorelliJucaria dezvolta simturile copilului (vizual, auditiv), in timp ce muzica ajuta copilul sa diferentieze diferite sunete.Asemanatoare cu figurile de animale, ajuta copilul sa diferentieze diferite animale si atrage atentia copi..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

Jucarie muzicala din plus Pestisor Lorelli

Jucarie muzicala din plus Pestisor LorelliJucaria dezvolta simturile copilului (vizual, auditiv), in timp ce muzica ajuta copilul sa diferentieze diferite sunete.Asemanatoare cu figurile de animale, ajuta copilul sa diferentieze diferite animale si atrage atentia cop..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

Jucarie spirala Vulpe Lorelli

Jucarie spirala Vulpe LorelliJucarie spirala din plus cu accesorii care vor trezi atentia bebelusului.Oglinda ajuta la recunoasterea propriului chip.Cu ajutorul acestei jucarii, copilul isi dezvolta coordonarea vizuala, auditiva si motorie.Datorita formei de ..

84,00 RON Fara TVA: 84,00 RON

Jucarie de plus muzicala Maimutica Lorelli

Jucarie de plus muzicala Maimutica LorelliO maimutica muzicala de plus pentru bebelusi, in culori vesele, care se poate alungi pentru un plus de distractie.Este prevazuta cu un element muzical ce are un efect calmant si linistitor asupra bebelusului, ajutandu-l sa ad..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Marsupiu Discovery Beige Lorelli

Marsupiu Discovery Beige LorelliUn marsupiu marca Lorelli, ideal pentru purtarea bebelusului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos. Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput. Marsupiu..

127,00 RON Fara TVA: 127,00 RON

Marsupiu Discovery Green Lorelli

Marsupiu Discovery Green LorelliUn marsupiu marca Lorelli, ideal pentru purtarea bebelusului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos. Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput. Marsupiu..

127,00 RON Fara TVA: 127,00 RON

Marsupiu Discovery Blue Lorelli

Marsupiu Discovery Blue LorelliUn marsupiu marca Lorelli, ideal pentru purtarea bebelusului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos. Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput. Marsupiul..

127,00 RON Fara TVA: 127,00 RON

Marsupiu Discovery Grey Lorelli

Marsupiu Discovery Grey LorelliUn marsupiu marca Lorelli, ideal pentru purtarea bebelusului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos. Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput. Marsupiul..

127,00 RON Fara TVA: 127,00 RON

Marsupiu Discovery Red Lorelli

Marsupiu Discovery Red LorelliUn marsupiu marca Lorelli, ideal pentru purtarea bebelusului atunci cand stati in picioare sau mergeti pe jos. Marsupiul va ajuta sa mentineti contacte stranse cu copilul si sa consolidati legatura parinte-copil de la bun inceput. Marsupiul ..

127,00 RON Fara TVA: 127,00 RON

Marsupiu Traveller Lorelli Red

Marsupiu Traveller Lorelli RedMarsupiul pentru copii este dedicat parintilor si copiilor care adora plimbarile.Caracteristici:prevazut cu suport pentru cap, astfel incat se poate folosi si de catre bebelusi mai mici.  confectionat din material de calitate.  ..

136,00 RON Fara TVA: 136,00 RON

Marsupiu Traveller Lorelli Green

Marsupiu Traveller Lorelli GreenMarsupiul pentru copii este dedicat parintilor si copiilor care adora plimbarile.Caracteristici:prevazut cu suport pentru cap, astfel incat se poate folosi si de catre bebelusi mai mici.  confectionat din material de calitate..

136,00 RON Fara TVA: 136,00 RON

Sac de dormit de vara 100 centimetri bumbac ranforce Lorelli Pink

Sac de dormit de vara 100 centimetri bumbac ranforce Lorelli PinkSacul de dormit de vara Lorelli, fabricat din bumbac cu tesatura densa ranforce ofera bebelusului un confort sporit. Caracteristici:sacul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Sac de dormit de vara 100 centimetri Lorelli Bear Party Blue

Sac de dormit de vara 100 centimetri Lorelli Bear Party BlueFabricat din bumbac cu tesatura densa ranforce, sacul de dormit Lorelli Bear Party Blue, ofera bebelusului un confort sporit. Caracteristici:sacul poate fi folosit de catre copiii cu varste cuprinse i..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Prosop de baie Duo Violet Lorelli

Prosop de baie Duo Violet LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:materia..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Prosop de baie Duo Pink Lorelli

Prosop de baie Duo Pink LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:material ..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Prosop de baie Duo Blue Lorelli

Prosop de baie Duo Blue LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:material ..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Prosop de baie Duo Green Lorelli

Prosop de baie Duo Green LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:material..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Prosop de baie Duo Yellow Lorelli

Prosop de baie Duo Yellow LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:materia..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Prosop de baie Duo White Lorelli

Prosop de baie Duo White LorelliUn prosop moale si absorbant pentru baie se poate utiliza inca din primele zile de la nastere. Este potrivit atat pentru bebelus, cat si pentru mama, fiind foarte practic si usor de folosit.Caracteristici ale prosopului:material..

77,00 RON Fara TVA: 77,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Bear & Car Blue

Perna de alaptat 190 cm Bear & Car BluePerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau cara..

108,00 RON Fara TVA: 108,00 RON

Perna de alaptat 190 cm White Chicken Lorelli

Perna de alaptat 190 cm White Chicken LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sa..

108,00 RON Fara TVA: 108,00 RON

Perna de alaptat 190 cm Happy Hippo Beige Lorelli

Perna de alaptat 190 cm Happy Hippo Beige LorelliPerna de alaptat din bumbac cu tesatura densa ranforce, ofera un confort deosebit. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culoril..

108,00 RON Fara TVA: 108,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Bear & Car Blue Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Bear & Car Blue LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Happy Lama Pink Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Happy Lama Pink LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Lamb Green Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Lamb Green LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Bear Party Blue Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Bear Party Blue LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Happy Hippo Beige Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Happy Hippo Beige LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fa..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set lenjerie pat 4 piese Grey Elephant Lorelli

Set lenjerie pat 4 piese Grey Elephant LorelliUn set de lenjerie pat 4 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a..

141,00 RON Fara TVA: 141,00 RON

Set de lenjerie pat 3 piese Bear & Car Blue Lorelli

Set de lenjerie pat 3 piese Bear & Car Blue LorelliUn set de lenjerie pat 3 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp f..

112,00 RON Fara TVA: 112,00 RON

Set de lenjerie pat 3 piese Happy White Chicken Lorelli

Set de lenjerie pat 3 piese Happy White Chicken LorelliUn set de lenjerie pat 3 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de ti..

112,00 RON Fara TVA: 112,00 RON

Set de lenjerie pat 3 piese Lamb Green Lorelli

Set de lenjerie pat 3 piese Lamb Green LorelliUn set de lenjerie pat 3 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a..

112,00 RON Fara TVA: 112,00 RON

Set de lenjerie pat 3 piese Travel Pink Lorelli

Set de lenjerie pat 3 piese Travel Pink LorelliUn set de lenjerie pat 3 piese din bumbac cu tesatura densa ranforce, ideal pentru confortul bebelusului. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara ..

112,00 RON Fara TVA: 112,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!