Centre activitati si saltele pentru joaca

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Baby Einstein - Jumper Neighborhood Symphony Activity Nu se afla pe stoc

Baby Einstein - Jumper Neighborhood Symphony Activity

Baby Einstein - Jumper Neighborhood Symphony ActivityBebelusul are acum posibilitatea de a creea prima lui simfonie gratie jumperului Symphony de la Baby Einstein, care ofera o varietate de sunete ale instrumentelor muzicale, precum si un joc de lumini captivant. Zona de..

749,00 RON Fara TVA: 749,00 RON

Bright Starts - Centru de activitati Sweet Safari Bounce-a-Round Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Centru de activitati Sweet Safari Bounce-a-Round

Bright Starts - Centru de activitati Sweet Safari Bounce-a-RoundDistractia maxima este garantata de aceasta platforma inovativa! Sariturile, rotirea si balansarea reprezinta activitati captivante pana si pentru cei mai energici bebelusi!Scaunelul se roteste la 360% a..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Baby Einstein - Jumper Neighborhood Friends

Baby Einstein - Jumper Neighborhood FriendsPrevazut cu 4 zone de joaca, fiecare cu multiple activitati distractive si creative, jumperul Neighborhood Friends este ideal pentru amuzamentul micutilor.Cu ajutorul sau, prichindeii se vor distra, vor invata sa se coordone..

549,00 RON Fara TVA: 549,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Dumbo Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Dumbo

Chipolino - Covoras de joaca DumboCovorasul de joaca Chipolino Dumbo este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascuti ..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Giraffe Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Giraffe

Chipolino - Covoras de joaca GiraffeCovorasul de joaca Chipolino Giraffe este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou nasc..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Monkey Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Monkey

Chipolino - Covoras de joaca MonkeyCovorasul de joaca Chipolino Monkey este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascut..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Dino Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Dino

Chipolino - Covoras de joaca DinoCovorasul de joaca Chipolino Dino este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascuti cu..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Ocean Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Ocean

Chipolino - Covoras de joaca OceanCovorasul de joaca Chipolino Ocean este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascuti ..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Lake Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Lake

Chipolino - Covoras de joaca LakeCovorasul de joaca Chipolino Lake este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascuti cu..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Froggy Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Froggy

Chipolino - Covoras de joaca FroggyCovorasul de joaca Chipolino Froggy este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascut..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Turtle Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Turtle

Chipolino - Covoras de joaca TurtleCovorasul de joaca Chipolino Turtle este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascut..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Zebra Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Zebra

Chipolino - Covoras de joaca ZebraCovorasul de joaca Chipolino Zebra este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascuti ..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Chipolino - Covoras de joaca Jungle Nu se afla pe stoc

Chipolino - Covoras de joaca Jungle

Chipolino - Covoras de joaca JungleCovorasul de joaca Chipolino Jungle este realizat din material moale, vesel colorat, ideal pentru micuti. Covorasul este recomandat bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 luni. Caracteristici:Recomandat pentru nou-nascut..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Baby Einstein - Masuta interactiva Discovering Music Nu se afla pe stoc

Baby Einstein - Masuta interactiva Discovering Music

Baby Einstein - Masuta interactiva Discovering MusicAceasta masuta interactiva de la Baby Einstein ii va amuza pe micuti si ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile. Ea poate fi setata fie pe modulul de invatare, fie pe cel de joaca. Masuta este prevazuta cu un pian m..

269,00 RON Fara TVA: 269,00 RON

Bright Starts - Jumper Roaming Safari Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Jumper Roaming Safari

Bright Starts - Jumper Roaming SafariJumperul Roaming Safari ii va oferi micutului tau ore intregi de distractie! Acesta are o modalitate de prindere foarte sigura, si are o multime de activitati care iti vor mentine bebelusul ocupat. Pe langa functia principala, aceea d..

239,00 RON Fara TVA: 239,00 RON

Bright Stars - Salteluta  Prietenii Junglei –distractie in Safari Nu se afla pe stoc

Bright Stars - Salteluta Prietenii Junglei –distractie in Safari

Bright Stars - Salteluta  Prietenii Junglei –distractie in SafariBebelusul se va aventura intr-un veritabil safari, alaturi de prietenii junglei care-l vor inveseli!Caracteristici:Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale ..

179,00 RON Fara TVA: 179,00 RON

Bright Starts - Salteluta Joaca Roaming Safari Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Salteluta Joaca Roaming Safari

Bright Starts - Salteluta Joaca Roaming SafariSalteluta de joaca Roaming Safari de la Bright Starts este foarte colorata, orice bebelus o va indragi! Are mai multe jucarii incluse: un leu, o oglinda sigura pentru copii, un inel zornaitor, un inel-elefant. Contrastele de ..

189,00 RON Fara TVA: 189,00 RON

Taggies - Salteluta interactiva Cuibul Snuggles - ursulet roz Nu se afla pe stoc

Taggies - Salteluta interactiva Cuibul Snuggles - ursulet roz

Taggies - Salteluta interactiva Cuibul Snuggles - ursulet rozAceasta salteluta interactiva Taggies este confortabila, ultra delicata combinand senzatia de calm conferita de materialul moale si pufos cu veselia unei jucarii fascinante.De mai bine de 10 ani Taggies sun..

249,00 RON Fara TVA: 249,00 RON

Baby Einstein - Salteluta de activitati “Omida si prietenii”

Baby Einstein - Salteluta de activitati “Omida si prietenii”Salteluta Omida si Prietenii a fost conceputa in concordanta cu principiile Baby Einstein, incurajand stimularea vizuala si tactila a bebelusului, activitatiile motorii de baza, precum si abilitatile lui de coor..

379,00 RON Fara TVA: 379,00 RON

Bright Stars - Salteluta interactiva Spots&Stripes

Bright Stars - Salteluta interactiva Spots&StripesSalteluta a fost conceputa pe baza principiilor de stimulare senzoriala, pentru a incuraja capacitatea de  interactiune a bebelusului si implicit pentru dezvoltarea diferitelor abilitatiale acestuia.Perna in forma de ..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Bright Stars - Salteluta joaca Experienta in Recif

Bright Stars - Salteluta joaca Experienta in RecifLuminile, melodiile si jucariile distractive transforma aceasta salteluta de joaca intr-o experienta tropicala!Cu salteluta Experienta in Recif, cei mici se bucura de confort, lumini jucause si melodii clasice care ii..

349,00 RON Fara TVA: 349,00 RON

Baby Einstein - Salteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei Nu se afla pe stoc

Baby Einstein - Salteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei

Baby Einstein - Salteluta de activitati Omida si Tunelul VeselieiSalteluta de activitati Omida si Tunelul Veseliei ofera modalitati antrenante de joaca si de dezvoltare, inca din primele luni de viata. Omida pozitionata la picioarele bebelusului il va incanta cu melodii ..

259,00 RON Fara TVA: 259,00 RON

Bright Starts - Salteluta de joaca 5 in 1 Sunny Safari Baby’s Play Place Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Salteluta de joaca 5 in 1 Sunny Safari Baby’s Play Place

Bright Starts - Salteluta de joaca 5 in 1 Sunny Safari Baby’s Play PlaceUn spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite, in toate cele 5 etape de crestere! Salteluta, premiata pentru capacitatea sa de a se..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Bright Starts - Centru de activitati 3-in-1 Around We Go Zippity Zoo Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Centru de activitati 3-in-1 Around We Go Zippity Zoo

Bright Starts - Centru de activitati 3-in-1 Around We Go Zippity ZooAcest produs a adunat numeroase distinctii pentru capacitatea sa inovativa de a creste in acelasi timp cu micutul si de a-l surprinde in fiecare etapa a vietii. Platforma dispune de un scaunel rotativ un..

699,00 RON Fara TVA: 699,00 RON

Bright Starts - Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet Songbirds

Bright Starts - Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet SongbirdsMica printesa va radia de fericire de fiecare data cand va interactiona cu jucariile ei preferate, in culori irezistibile! Salteluta este conceputa pentru a oferi celor mici, cinci modalitati diferite de joaca, aco..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Bright Starts  - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball

Bright Starts - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Salteluta 5 in 1 Your Way Ball nu este o salteluta oarecare, ci una foarte mare, cu pereti ajustabili si cu 35 de bile colorate, un spatiu de joaca complex care se adapteaza cresterii rapide a bebelusului si il..

449,00 RON Fara TVA: 449,00 RON

Bright Starts - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink

Bright Starts - Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball PinkSalteluta 5 in 1 Your Way Ball nu este o salteluta oarecare, ci una foarte mare, cu pereti ajustabili si cu 35 de bile colorate, un spatiu de joaca complex care se adapteaza cresterii rapide a bebelusului s..

449,00 RON Fara TVA: 449,00 RON

Bright Starts - Salteluta de activitati Zippy-Zoo Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Salteluta de activitati Zippy-Zoo

Bright Starts - Salteluta de activitati Zippy-ZooSalteluta de activitati Zippy Zoo incurajeaza bebelusii sa desopere senzatii, sunete si texturi deosebite. Girafa vesela, de plus, are 4 melodii haioase care-l vor incanta pe micut.Caracteristici:oglinda, spiral..

199,00 RON Fara TVA: 199,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!