Jucarii baie

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

First Steps - Saculet pentru jucarii de baie

First Steps - Saculet pentru jucarii de baieFiecare micut adora sa faca baita impreuna cu jucariile lui preferate.Acest saculet pentru depozitarea jucariilor de baie, prevazut cu ventuze pentru fixarea pe gresie, este ideal pentru pastrarea tuturor ratustelor de baie..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

First Steps - Set 62 de litere si cifre din spuma

First Steps - Set 62 de litere si cifre din spumaMomentul baitei poate fi atat o experienta distractiva, cat si una educativa. In interiorul acestui saculet, prevazut cu ventuzz pentru fixarea lui pe gresie, sunt 62 de litere si cifre, fabricate din spuma, pe care mi..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

First Steps - Burete baie bebelusi norisor

First Steps - Burete baie bebelusi norisorBaia bebelusului poate fi mai distractiva cu ajutorul acestui burete in forma de norisor. Buretele are dimensiunile de aproximativ 19 x 11 centimetri.Buretele nu este o jucarie si se utilizeaza in prezenta unui adult. Se reco..

9,00 RON Fara TVA: 9,00 RON

Manusa de baie model bufnita

Manusa de baie model bufnitaBaita bebelusului este un moment pe care bebelusii il adora si de care parintii isi aduc aminte cu drag. Daca vrei ca momentul baitei sa fie plin de veselie si sa aduca zambetul pe chipul micutilor tai, poti alege sa il speli cu aceasta manusa..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Set barcute pentru baie

Set barcute pentru baie Baita este un moment pe care bebelusii il adora, mai ales daca se pot juca in voie cu jucarioarele special destinate. Daca vrei ca momentul baitei sa fie plin de chicoteli, veselie si zambete, poti alege sa ii daruiesti acest set de barcute colora..

12,00 RON Fara TVA: 12,00 RON

Babyswimmer - Colac verde jumatate transparent 0-24 luni

Babyswimmer - Colac verde jumatate transparent 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer verde este conceput pentru scaldatul sugarilor si al copiilor sub 2 ani, in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor cu varsta cuprinsa ..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 0-24 luni Nu se afla pe stoc

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 0-24 luni

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac rosu jumatate transparent 0-24 luni

Babyswimmer - Colac rosu jumatate transparent 0-24 luniAcest colac de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0..

50,00 RON Fara TVA: 50,00 RON

Babyswimmer - Colac roz jumatate transparent 0-24 luni

Babyswimmer - Colac roz jumatate transparent 0-24 luniColacul Babyswimmer este ideal pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0-24 luni (greuta..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac galben jumatate transparent 0-24 luni

Babyswimmer - Colac galben jumatate transparent 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer galben este conceput pentru scaldatul sugarilor si al copiilor sub 2 ani, in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor cu varsta cuprins..

50,00 RON Fara TVA: 50,00 RON

Babyswimmer - Colac roz cu zornaitoare 0-24 luni

Babyswimmer - Colac roz cu zornaitoare 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer cu zornaitoare este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru.Colacul, de culoare roz, este recomandat bebelusilor cu v..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Babyswimmer - Colac verde cu zornaitoare 0-24 luni

Babyswimmer - Colac verde cu zornaitoare 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer cu zornaitoare este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru.Colacul, de culoare verde, prevazut cu design haios, es..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Babyswimmer - Colac rosu cu zornaitoare 0-24 luni

Babyswimmer - Colac rosu cu zornaitoare 0-24 luniColacul de inot Babyswimmer cu zornaitoare este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru.Colacul, de culoare rosie, prevazut cu design haios, est..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Babyswimmer - Colac roz jumatate transparent 6-36 luni

Babyswimmer - Colac roz jumatate transparent 6-36 luniColacul de inot Babyswimmer este special conceput pentru scaldatul micutilor cu varsta de sub 3 ani, in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor de 6-36 luni, ce au g..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac rosu jumatate transparent 6-36 luni

Babyswimmer - Colac rosu jumatate transparent 6-36 luniColacul pentru baie de la Babyswimmer este recomandat bebelusilor cu varsta intre 6 si 36 luni (greutatea 6-16 kg). Colacul este special conceput pentru scaldatul micutilor in casa si in aer liber, la o adancime de m..

50,00 RON Fara TVA: 50,00 RON

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 6-36 luni Nu se afla pe stoc

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 6-36 luni

Babyswimmer - Colac albastru jumatate transparent 6-36 luniColacul Babyswimmer este special conceput pentru scaldatul micutilor cu varsta de sub 3 ani, in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor de 6-36 luni, ce au greu..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac verde jumatate transparent 6-36 luni

Babyswimmer - Colac verde jumatate transparent 6-36 luniColacul pentru bebelusi de la Babyswimmer este special conceput pentru scaldatul micutilor cu varsta de sub 3 ani, in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor de 6-..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

Babyswimmer - Colac galben jumatate transparent 6-36 luni

Babyswimmer - Colac galben jumatate transparent 6-36 luniColacul pentru micutii omuleti, marca Babyswimmer, este special conceput pentru scaldatul acestora in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Colacul este potrivit bebelusilor de 6-36 luni, ce au ..

58,00 RON Fara TVA: 58,00 RON

First Steps - Oglinda baie pestisor portocaliu

First Steps - Oglinda baie pestisor portocaliuBebelusii adora sa se uite in oglinda si sa se autodescopere. Baia bebelusului poate fi mai distractiva cu ajutorul acestei oglinzi in forma unui pestisor, care se lipeste pe diferite suprafete atunci cand este udata. Ogl..

9,00 RON Fara TVA: 9,00 RON

First Steps - Oglinda baie pestisor bleu

First Steps - Oglinda baie pestisor bleuBaia micutilor poate fi mai distractiva cu ajutorul jucariilor si a acestei acestei oglinzi in forma unui pestisor, care se lipeste pe diferite suprafete atunci cand este udata. Oglinda nu este o jucarie si se utilizeaza in pre..

9,00 RON Fara TVA: 9,00 RON

BabySwimmer - Colac roz cu zornaitoare 6-36 luni

BabySwimmer - Colac roz cu zornaitoare 6-36 luniColacul Babyswimmer cu zornaitoare este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru.Varsta recomandata pentru folosirea acestui colac este cuprinsa intre 6 si ..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Testoasa Taylor

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Testoasa Taylor Taylor este o testoasa haioasa pe care micutul tau o poate lua cu el la baita sau la piscina. Broscuta este perfecta si ca partener de joaca a bebelusului. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma in..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita Monkey

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita MonkeyMaimutica Soap Pals isi poate indeplini cu succes rolul de prieten al micutului tau. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma intr-un prosopel spumos.Dimensiunile jucariei sunt 12 x 12 x 12 centimetri.  ..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Crocodilul Hunter

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Crocodilul HunterCrocodilul Hunter poate merge cu bebelusul tau peste tot: la piscina, la lectiile de inot, la baita sau chiar la joaca!Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma intr-un prosopel spumos.Dimensiuni..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita Penguin

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita PenguinNoul prieten pinguin al micutului il poate insosti oricand la joaca, la baita sau la piscina si lectiile de inot. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma intr-un prosopel spumos.Dimensiuni: 12 x 12 x 12..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita Octopus

Soap Pals - Jucarie de plus pentru baita OctopusPrietenul Octopus este gata pregatit sa il cunoasca pe micutul tau, sa il insoteasca la joaca sau la baita.Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma intr-un prosopel spumos.Dimensiunile jucariei sunt 12 x..

60,00 RON Fara TVA: 60,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Rechinul Tank

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Rechinul Tank Rechinul Tank nu este deloc fioros. Este un animalut din plus, vesel, gata pregatit sa devina prietenul de nazbadii al micutilor tai. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma intr-un prosopel spumos. ..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Ratusca Emma

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Ratusca Emma Micutul tau ii poate ura acum "bun venit" noului sau prieten de baie ratusca Emma!Ratusca haioasa Emma poate fi luata la joaca, la piscina sau chiar in cada de baie.Un buzunar plasa patentat pentru sapun il tra..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Hipopotamul Harper

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Hipopotamul Harper Hipopotamul Harper este un plus de baie haios, perfect pentru a-ti insoti micutul la baie, atunci cand isi doreste sa se joace sau cand ii este teama de apa. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transfor..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Balena Jackson

Soap Sox - Jucarie de plus pentru baita Balena Jackson Balena Jackson este innebunita dupa apa, astfel ca poate oricand sa mearga alaturi de bebelusul tau, la baita, la piscina sau atunci cand el ia lectii de inot. Un buzunar plasa patentat pentru sapun il transforma..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Babyswimmer - Colac gjel 6-36 luni

Babyswimmer - Colac gjel 6-36 luniAcest colac elegant, dedicat micutilor inotatori, este perfect pentru balaceala in cada sau la piscina. Varsta bebelusilor care pot folosi colacul este intre 6-36 luni (greutatea 6-16 kg).Colac Gjel este din colectia noua "Glamou..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

First Steps - Creioane colorate pentru baie si gresie

First Steps - Creioane colorate pentru baie si gresieCu ajutorul acestor creioane colorate ii poti lasa micutii sa isi dezvolte in voie latura creativa.Setul este format din 5 creioane care se pot folosi pe gresie si care se pot sterge cu usurinta.Creioanele ..

11,00 RON Fara TVA: 11,00 RON

Escabbo - Jucarie de baie Fantana Magica

Escabbo - Jucarie de baie Fantana Magica Jucarie de baie Fantana Magica este o jucarie de baie distractiva, ce contine 2 roti cu discuri colorate, care se invartesc pentru a lasa apa sa curga. Este de ajuns sa turnati apa in balena zambitoare. Apa va scurge inauntru imed..

75,01 RON Fara TVA: 75,01 RON

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Safari Nu se afla pe stoc

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Safari

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Safari Acst set haios contine o carticica de baie si 3 jucarii de baie moi, cu marginile rotunjite, distractive si viu colorate, dimensionate pentru manutele mici ale copiilor, ce stimuleaza imaginatia si creativitatea si-i aj..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Lumea Subacvatica Nu se afla pe stoc

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Lumea Subacvatica

Escabbo - Set carticica si 3 jucarii de baie Lumea SubacvaticaSet carticica si 3 jucarii de baie Lumea Subacvatica reprezinta o jucarie distractiva si viu colorata, dimensionata pentru manutele mici ale copiilor, ce stimuleaza imaginatia si creativitatea si-i ajuta la re..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Escabbo - Jucarie de baie Catapulta

Escabbo - Jucarie de baie CatapultaJucaria de baie Catapulta este o jucarie distractiva si viu colorata, dimensionata pentru manutele mici ale copiilor, ce stimuleaza imaginatia si creativitatea si-i ajuta la recunoasterea formelor si culorilor.Caracteristici:..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!