Leagane si balansoare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar grey stars -20%

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar grey stars

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar grey starsLeaganul si balansoarul Chipolino Paradise este ideal pentru amuzamentul micutilor pentru ca este dotat cu 12 melodii si 5 viteze de leganare.  Caracteristici:Produs combinat - balansoar si leagan..

529,00 RON 423,00 RON Fara TVA: 423,00 RON

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Pattern Pals Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Pattern Pals

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Pattern PalsVibratiile usoare si jucariile distractive vor fi pe placul oricarui bebelus! Acest balansoar, prevazut cu sezut confortabil si jucarii haioase, il vor tine ocupat pe micut. Caracteristici:sezutul este foarte c..

169,00 RON Fara TVA: 169,00 RON

Bright Starts - Balansoar 2 In 1 Merry Sunshine Rocker

Bright Starts - Balansoar 2 In 1 Merry Sunshine RockerMerry Sunshine Rocker se balaseaza usor fata-spate sau poate fi blocat pentru a fi utilizat in pozitie statica.Caracteristici:Poate fi utilizat de la 0 luni pana la 18 kg. Balansoarul poate fi utilizat in..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Bright Starts InGenuity - Balansoar cu vibratii Sampson Nu se afla pe stoc

Bright Starts InGenuity - Balansoar cu vibratii Sampson

Bright Starts InGenuity - Balansoar cu vibratii SampsonMiscarile de balansare vor fi adorate de bebelusi, care se vor bucura de cele 11 melodii si sunete din natura. Este special conceput pentru momentele in care bratele mamicii sunt ocupate.Caracteristici:Mis..

349,00 RON Fara TVA: 349,00 RON

Bright Starts - Leagan Portabil Kaleidoscope Safari Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Leagan Portabil Kaleidoscope Safari

Bright Starts - Leagan Portabil Kaleidoscope SafariCulorile vii si imprimeul vesel de pe acest leagan portabil il vor incanta pe bebe!Unul dintre avantajele majore ale leaganelor portabile este faptul ca ofera o multime de caracterisici, intr-un produs compact, care..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

4MOMS - Fotoliu balansoar bebelusi MamaRoo Plush Multicolor Nu se afla pe stoc

4MOMS - Fotoliu balansoar bebelusi MamaRoo Plush Multicolor

4MOMS - Fotoliu balansoar bebelusi MamaRoo Plush MulticolorAcest fotoliu balansoar MamaRoo este alegerea perfecta pentru copilul dumnneavoastra. Acesta imita foarte bine miscarile facute de parinti pentru a legana bebelusul.Versiunea aceasta va permite conectarea la ..

1.345,00 RON Fara TVA: 1.345,00 RON

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 alb

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 albBalansoarul pentru copii 2 in 1 Moni Rocker este potrivit inca din primele zile de viata ale bebelusului. Spatarul balansoarului este reglabil in 2 pozitii, fiind foarte confortabil.Greutatea maxima admisa pentru acest balansoa..

242,00 RON Fara TVA: 242,00 RON

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 verde Nu se afla pe stoc

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 verde

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 verdeBalansoarul pentru copii 2 in 1 Moni Rocker este potrivit inca din primele zile de viata ale bebelusului. Spatarul balansoarului este reglabil in 2 pozitii, fiind foarte confortabil.Greutatea maxima admisa pentru acest balans..

242,00 RON Fara TVA: 242,00 RON

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 albastru Nu se afla pe stoc

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 albastru

Moni Rocker - Balansoar copii 2 in 1 albastruBalansoarul pentru copii 2 in 1 Moni Rocker este potrivit inca din primele zile de viata ale bebelusului. Spatarul balansoarului este reglabil in 2 pozitii, fiind foarte confortabil.Greutatea maxima admisa pentru acest bal..

242,00 RON Fara TVA: 242,00 RON

Moni - Leagan electric Swing Savannah Nu se afla pe stoc

Moni - Leagan electric Swing Savannah

Moni - Leagan electric Swing SavannahLeaganul electric Swing Savannah este solutia ideala pentru perioadele in care cei mici au colici, nu vor sa stea singuri in camera lor sau doriti sa ii aveti in preajma atunci cand faceti diverse treburi prin casa.Leaganul este ..

745,00 RON Fara TVA: 745,00 RON

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar blue&green Nu se afla pe stoc

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar blue&green

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar blue&greenAcest leagan si balansoar, marca Chipolino, este vesel colorat, dotat cu vibratii, perfect pentru amuzamentul celor mici. Caracteristici:Produs combinat - balansoar si leagan electric Potrivit pentr..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar pink Nu se afla pe stoc

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar pink

Chipolino Paradise - Leagan electric si balansoar pinkLeaganul si balansoarul Chipolino Paradise poate fi folosit in 2 pozitii, este prevazut cu 12 melodii si are 5 viteze, toate ideale pentru amuzamentul bebelusului.  Caracteristici:Produs combinat - bala..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii pink Nu se afla pe stoc

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii pink

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii pinkBalansoarul Chipolino Relax este un balansoar muzical, haios, recomandat copiilor cu greutatea de pana la 9 kilograme. Caracteristici:Potrivit pentru nou-nascuti si copii pana la 6 luni cu greutatea sub 9 kg...

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii blue Nu se afla pe stoc

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii blue

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii blueBalansoarul Chipolino Relax este un balansoar muzical, haios, recomandat copiilor cu greutatea de pana la 9 kilograme. Caracteristici:Potrivit pentru nou-nascuti si copii pana la 6 luni cu greutatea sub 9 kg...

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii beige sheep Nu se afla pe stoc

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii beige sheep

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii beige sheepBalansoarul Chipolino Relax este un balansoar muzical, recomandat copiilor cu greutatea de pana la 9 kilograme. Caracteristici:Ideal pentru nou-nascuti si copii cu varsta de pana la 6 luni si cu greuta..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii brown ribbon Nu se afla pe stoc

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii brown ribbon

Chipolino Relax - Balansoar muzical cu vibratii brown ribbonBalansoarul Chipolino Relax este un balansoar muzical, recomandat copiilor cu greutatea de pana la 9 kilograme. Caracteristici:Ideal pentru nou-nascuti si copii cu varsta de pana la 6 luni si cu greut..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Taggies - Balansoar cu vibratii si muzica Soft n Sooth Nu se afla pe stoc

Taggies - Balansoar cu vibratii si muzica Soft n Sooth

Taggies - Balansoar cu vibratii si muzica Soft n SoothBalansoarul Taggies este special conceput pentru a oferi celor mici confortul suprem la fiecare atingere, folosind ultimele tendinte in materie de stil! Paturica Taggies Peek-A-Boo va suprinde mereu bebelusii jucausi!..

349,00 RON Fara TVA: 349,00 RON

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Sweet Safari Pretty In Pink Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Sweet Safari Pretty In Pink

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Sweet Safari Pretty in PinkMicuta ta printesa va adora acest balansoar simpatic din colectia Pretty in Pink.Balansoarul Sweet Safari are un sezut foarte confortabil, care asigura suportul necesar zonei lombare a bebelusului. Vibr..

239,00 RON Fara TVA: 239,00 RON

Bright Starts - Leagan portabil Safari Smiles Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Leagan portabil Safari Smiles

Bright Starts - Leagan portabil Safari SmilesCulorile vii si imprimeul vesel de pe acest leagan portabil il vor incanta pe orice bebelus! Unul dintre avantajele majore ale leaganelor portabile este faptul ca ofera o multime de caracterisici, intr-un produs compact, care ..

369,00 RON Fara TVA: 369,00 RON

Baby Einstein - Balansoar cu vibratii Caterpillar Nu se afla pe stoc

Baby Einstein - Balansoar cu vibratii Caterpillar

Baby Einstein - Balansoar cu vibratii CaterpillarBalansoarul Caterpillar de la Baby Einstein va capta atentia micutilor, ii va tine ocupati si ii va linisti in momentele in care sunt mai agitati. Prevazut cu vibratii linistitoare, melodiile clasice si sunetele din na..

359,00 RON Fara TVA: 359,00 RON

Bright Starts Ingenuity - Leagan si Balansoar Transformabil 2 In 1 Seneca Nu se afla pe stoc

Bright Starts Ingenuity - Leagan si Balansoar Transformabil 2 In 1 Seneca

Bright Starts Ingenuity - Leagan si Balansoar Transformabil 2 In 1 SenecaLeaganul transformabil Ingenuity 2 in 1 - Seneca ofera doua functionalitati distincte, intr-un singur produs: leagan complex pe de-o parte si balansoar confortabil, pe de alta parte.Leaganul se ..

559,00 RON Fara TVA: 559,00 RON

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Bees&Buggies Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Bees&Buggies

Bright Starts - Balansoar cu vibratii Bees&BuggiesMicile printese se vor bucura de relaxarea oferita de vibratiile linistitoare si se vor simti rasfatate in balansoarul moale si confortabil. Bara cu jucarii este detasabila, iar cele 2 jucarioare haioase de pe bara vor in..

199,00 RON Fara TVA: 199,00 RON

Bright Starts Ingenuity -  Sezlong cu vibratii 2In1 Injoy Lullaby Lamb Nu se afla pe stoc

Bright Starts Ingenuity - Sezlong cu vibratii 2In1 Injoy Lullaby Lamb

Bright Starts Ingenuity -  Sezlong cu vibratii 2In1 Injoy Lullaby LambMicutul tau va adora acest sezlong cu vibratii linistitoare, conceput pentru a reactiona la vocea bebelusului. Sezutul se poate fixa in una dintre cele 3 pozitii, in functie de preferintele micutului. ..

379,00 RON Fara TVA: 379,00 RON

Bright Starts - Balansoar 3 in 1 ‘Baby to Big Kid' Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Balansoar 3 in 1 ‘Baby to Big Kid'

Bright Starts - Balansoar 3 in 1 ‘Baby to Big Kid'Balansoarul 3 in 1 'Baby to Big Kid' de la Bright Starts nu este un simplu balansoar cu vibratii de tip sezlong. Este un balansoar, care oferind distractie si confort, se adapteaza fiecarei etape de crestere a bebelusului..

329,00 RON Fara TVA: 329,00 RON

Livrare rapida in 24-48 ore
Livrare rapida in maxim 24-48 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
Cost unic transport:
14 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 14 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!