Carusele si lampi

In aceasta categorie gasiti o gama variata de carusele muzicale patut bebe si lampi de veghe care sa ajute la decorarea camerei bebelusului, astfel incat sa ii puteti oferi un spatiu odihnitor, plin de culoare, vesel si linistitor. Cu ajutorul lampilor de veghe puteti elimina teama de intuneric al prichindeilor pentru a-i determina astfel sa doarma in camererele lor. Fie ca sunt prevazute cu proiectii de stelute, fie ca sunt dotate cu LED sau senzori, fie ca sunt prevazute cu melodii linistitoare sau animalute vesele, lampile sunt ideale pentru decorul camerei bebelusului si pentru captarea atentiei si linistirea acestuia.

 

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Bright Starts - Carusel Soothing Safari 2 In 1 Mobile

Bright Starts - Carusel Soothing Safari 2 In 1 MobileLumea viselor este tot mai aproape pentru bebelusi cu acest carusel cu melodii incantatoare, ideal pentru linistire si captarea atentiei!Caracteristici:carusel poate functiona ca atare fiind un carusel muzic..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Elefantul Eddie

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Elefantul EddieLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: alba..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

MyKids Weina - Jucarie activitate lampa de veghe Nu se afla pe stoc

MyKids Weina - Jucarie activitate lampa de veghe

MyKids Weina - Jucarie activitate lampa de veghe Jucaria MyKids Weina este o jucarie 2 in 1, fiind atat o jucarie de activitate, cat si lampa de veghe cu suport special pentru fixarea pe patut.Aceasta jucarie este recomandata de la 0 luni, bebelusul se poate juca cu..

125,00 RON Fara TVA: 125,00 RON

Chipolino - Carusel muzical pentru patut - model oita

Chipolino - Carusel muzical pentru patut - model oitaCaruselul muzical Chipolino este ideal pentru captarea atentiei micutilor si pentru linistirea sa, inainte de a adormi. Caracteristici:Carusel muzical dedicat captarii atentiei bebelusului. Jucariile suspe..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Chipolino Sweet - Carusel muzical pentru patut Nu se afla pe stoc

Chipolino Sweet - Carusel muzical pentru patut

Chipolino Sweet - Carusel muzical pentru patut Caruselul muzical Chipolino Sweet este un carusel dedicat captarii atentiei bebelusului, prevazut cu melodii linistitoare si jucarii haioase. Caracteristici:Carusel muzical dedicat captarii atentiei bebelusului. ..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Summer Infant - Lampa sunete si proiectii Albinuta Betty

Summer Infant - Lampa sunete si proiectii Albinuta BettyLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului. Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: albastr..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light Boy Nu se afla pe stoc

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light Boy

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light BoyTweetsy  Light este o lampa special conceputa pentru a linisti bebelusul si a-l conduce spre lumea viselor.Lampa este portabila, asadar poate fi utilizata si de copiii mai mari care vor sa mearga la baie, ..

189,00 RON Fara TVA: 189,00 RON

Badabulle - Lampa de veghe muzicala Norisor Pufos

Badabulle - Lampa de veghe muzicala Norisor PufosLampa vesela ii va ajuta pe bebelusi sa paseasca spre taramul de vis si ii linisteste cu ajutorul melodiilor haioase. Caractersitici:o lampa de veghe adaptabila si prietenoasa, dotata cu muzica linistitoare. l..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight almond&taupe Nu se afla pe stoc

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight almond&taupe

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight almond&taupeBebelusul va fi incantat de miscarea jucariilor de plus, melodiile linistitoare precum si de jocul de lumini al caruselului Babymoov! Caracteristici:carusel multifunctional, care poate fi utilizat atat..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight Hibiscus Nu se afla pe stoc

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight Hibiscus

Babymoov - Carusel muzical cu lumini Starlight HibiscusBebelusul va fi incantat de miscarea jucariilor de plus, melodiile linistitoare precum si de jocul de lumini al caruselului Babymoov! Caracteristici:carusel multifunctional, care poate fi utilizat atat ca ..

299,00 RON Fara TVA: 299,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii Mieluselul cel Bland

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii mieluselul cel blandLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferit..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii Buburuza

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii BuburuzaLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite. Cantecele de ..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Babymoov - Carusel muzical Cerul Instelat

Babymoov - Carusel muzical Cerul InstelatCaruselul muzical de la Babymoov este ideal pentru captarea atentiei bebelusului inainte ca acesta sa adoarma. Acesta poate fi montat atat pe patuturile din lemn, cat si pe cele pliante fiind totodata foarte potrivit de luat i..

139,00 RON Fara TVA: 139,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Fluturasul Somnoros Nu se afla pe stoc

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Fluturasul Somnoros

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Fluturasul somnorosLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: ..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Prietenii Somnului Nu se afla pe stoc

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Prietenii Somnului

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Prietenii SomnuluiLampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferit..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Badabulle - Lampa de veghe Firefly Blue

Badabulle - Lampa de veghe Firefly BlueLampa va fi alaturi de bebelus, oriunde si oricand, ajutandu-l sa treaca peste teama de intuneric.Caracteristici:lampa este portabila, asadar poate fi utilizata si de copiii mai mari care vor sa mearga la baie, in miez de..

149,00 RON Fara TVA: 149,00 RON

Badabulle - Lampa de veghe Firefly Purple

Badabulle - Lampa de veghe Firefly PurpleLampa va fi alaturi de bebelus, oriunde si oricand, ajutandu-l sa treaca peste teama de intuneric.Caracteristici:lampa este portabila, asadar poate fi utilizata si de copiii mai mari care vor sa mearga la baie, in miez ..

149,00 RON Fara TVA: 149,00 RON

Baby Mix - Carusel muzical cu proiectie Aqua Magic - albastru -15%

Baby Mix - Carusel muzical cu proiectie Aqua Magic - albastru

Baby Mix - Carusel muzical cu proiectie Aqua Magic - albastruCaruselul Aqua Magic de la Baby Mix este dotat cu o functie inedita de activare prin voce astfel ca melodia se porneste la auzul plansului bebelusului. Caracteristici:caruselul Aqua Magic dotat cu me..

194,00 RON 164,00 RON Fara TVA: 164,00 RON

Baby Mix - Carusel muzical cu proiectie Aqua Magic - rosu

Baby Mix - Carusel muzical cu proiectie Aqua Magic - rosuCaruselul Aqua Magic de la Baby Mix este dotat cu o functie inedita de activare prin voce astfel ca melodia se porneste la auzul plansului bebelusului. Caracteristici:caruselul Aqua Magic dotat cu melodi..

194,00 RON Fara TVA: 194,00 RON

Baby Mix - Carusel muzical cu lumini Jungle Nu se afla pe stoc

Baby Mix - Carusel muzical cu lumini Jungle

Baby Mix - Carusel muzical cu lumini JungleCaruselul muzical cu lumini Jungle reda o atmosfera linistitoare in camera copilului, amuzandu-l si ajutandu-l sa adoarma fara prezenta mamicii. Caracteristici:acest carusel se poate monta doar in pozitie orizontala c..

184,00 RON Fara TVA: 184,00 RON

Baby Mix - Carusel muzical Moonlight Nu se afla pe stoc

Baby Mix - Carusel muzical Moonlight

Baby Mix - Carusel muzical MoonlightCaruselul muzical Moonlight reda o atmosfera linistitoare in camera copilului, ajutandu-i pe micuti sa adoarma usor. Caracteristici:caruselul se poate monta doar pe paturi de lemn. melodiile vesele, impreuna cu jucariile v..

207,00 RON Fara TVA: 207,00 RON

Nattou - Mini carusel muzical Gaston -16%

Nattou - Mini carusel muzical Gaston

Nattou - Mini carusel muzical GastonMini caruselul muzical Gaston atrage atentia copilului cu ajutorul figurinelor din plus si a melodiei clasice linistitoare. Caracteristici:jucaria se poate atasa la carucior sau patut cu ajutorul unui sistem de prindere tip ..

129,00 RON 109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Nattou - Carusel muzical Noa&Tom Nu se afla pe stoc

Nattou - Carusel muzical Noa&Tom

Nattou - Carusel muzical Noa&TomCaruselul muzical Noa&Tom, care se poate prinde cu usurinta de patutul micutilor, atrage atentia copilului cu ajutorul figurinelor din plus si a ritmurilor melodice placute.Caracteristici:rotirea caruselului si melodia acestuia ..

185,00 RON Fara TVA: 185,00 RON

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Fluturasul Bella

Summer Infant - Lampa cu sunete si proiectii - Fluturasul BellaLampa cu sunete si proiectii este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului.  Stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: albastru, verde, ..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Badabulle - Lampa cu muzica si lumini My music and light

Badabulle - Lampa cu muzica si lumini My music and lightLampa cu muzica si lumini de la Badabulle este perfecta pentru linistirea si adormirea micutilor. Caracteristicilampa este prevazuta cu un set de 9 melodii si alte sunete incantatoare. proiectorul cu st..

169,00 RON Fara TVA: 169,00 RON

Carusel crosetat cu maimute si banane - multicolor -31%

Carusel crosetat cu maimute si banane - multicolor

Carusel crosetat cu maimute si banane - multicolorAcest carusel crosetat cu maimute si banane este ideal pentru dezvoltarea simturilor vizuale ale bebelusului, ajutandu-l totodata sa alunece lin in lumea viselor.Materiale:bumbac (30%). fibre de bambus (70%)...

159,00 RON 109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light Girl Nu se afla pe stoc

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light Girl

Babymoov - Lampa multifunctionala cu melodii Tweetsy Light GirlLampa Tweetsy Light, de la Babymoov, este o lampa special conceputa pentru a linisti bebelusul si a-l conduce spre lumea viselor. Lampa este portabila, asadar poate fi utilizata si de copiii mai mari care vor..

189,00 RON Fara TVA: 189,00 RON

Livrare rapida in 24-48 ore
Livrare rapida in maxim 24-48 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
Cost unic transport:
14 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 14 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!