Patuturi pliante

Pentru momentele in care bebe merge in vizita sau pentru parintii care prefera sa decoreze camera copilului cu un altfel de patut decat cel din lemn, magazinul nostru va ofera o gama larga de patuturi pliante din cele mai bune materiale si la cele mai bune preturi. Produsele respecta normele europene de siguranta fiind deosebit de usor de transportat si montat. Articolele noastre sunt dovada faptului ca se poate oferi cel mai satisfacator raport calitate-pret.
 

 

 

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell Car

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell CarPatutul pliant este un accesoriu foarte util si la fel de confortabil pentru copii ca si un patut normal. Patutul Sleepwell de la BabyGo se transforma cu usurinta intr-un tarc de joaca vesel, odata ce bebelusul este destul d..

379,00 RON Fara TVA: 379,00 RON

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell Blue

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell BluePatutul pliant este un accesoriu foarte util si la fel de confortabil pentru copii ca si un patut normal. Patutul Sleepwell de la BabyGo se transforma cu usurinta intr-un tarc de joaca vesel, odata ce bebelusul este destul ..

379,00 RON Fara TVA: 379,00 RON

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele si mini-carusel Sleeper Deluxe Orange

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele si mini-carusel Sleeper Deluxe OrangePatutul pliant este foarte confortabil si util, transformandu-se ulterior intr-un tarc de joaca vesel! Patutul include masa de infasat, un mini-carusel cu  jucarioare vesele de plus, spatiu pentru dep..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell  Zoo Nu se afla pe stoc

BabyGo - Patut pliant cu 2 nivele SleepWell Zoo

Patutul pliant este un accesoriu foarte util si la fel de confortabil pentru copii ca si un patut normal. Patutul Sleepwell de la BabyGo se transforma cu usurinta intr-un tarc de joaca vesel, imediat ce bebelusul este destul de mare! Pe langa spatiul pentru somn sau joaca, S..

379,00 RON Fara TVA: 379,00 RON

Nuna - Patut pliant Sena Safari

Nuna - Patut pliant Sena SafariPatutul Sena a fost conceput pentru a satisface atat nevoile bebelusului, cat si ale mamicii prinsa cu treburile casei! Sistemul inteligent al picioarelor in zigzag, modalitatea de inchidere/deschidere intr-o clipita, o transforma pe Sena i..

699,00 RON Fara TVA: 699,00 RON

Nuna - Patut pliant Sena Graphite

Nuna - Patut pliant Sena GraphitePatutul Sena a fost conceput pentru a satisface atat nevoile bebelusului, cat si ale mamicii prinsa cu treburile casei! Sistemul inteligent al picioarelor in zig zag, modalitatea de inchidere/deschidere intr-o clipita, transforma pe Sena ..

699,00 RON Fara TVA: 699,00 RON

Moni - Patut pliant bebe Moni Sleepy mov Nu se afla pe stoc

Moni - Patut pliant bebe Moni Sleepy mov

Moni - Patut pliant bebe Moni Sleepy movPatutul pliant Moni Sleepy este un patut pliant copii, ideal pentru calatoriile pe care le faceti impreuna cu copiii dumneavoastra, dar si pentru acasa. Acest patut pliant are 2 niveluri, poate fi folosit ca si patut sau ca tarc pe..

221,31 RON Fara TVA: 221,31 RON

Moni - Patut pliant bebe Happy Baby Safari Park Nu se afla pe stoc

Moni - Patut pliant bebe Happy Baby Safari Park

Moni - Patut pliant bebe Happy Baby Safari ParkPatutul pliant Happy Baby Safari park este un patut dotat cu roti pe o parte pentru a asigura o mobilitate mai usoara. Franele rotilor asigura o blocare ferma a patutului in cazul in care doriti ca acesta sa nu mai plece de ..

250,00 RON Fara TVA: 250,00 RON

Moni - Patut voiaj Zebra albastru Nu se afla pe stoc

Moni - Patut voiaj Zebra albastru

Moni - Patut voiaj Zebra albastruUn patut pliant bebe Cangaroo Zebra, modern si foarte practic, care se poate transporta intr-o simpla geanta de transport si care ii va oferi celui mic confortul de acasa, chiar si in calatorii.Este recomandat pentru copiii cu greuta..

318,85 RON Fara TVA: 318,85 RON

Chipolino - Patut multifunctional Casablanca indigo Nu se afla pe stoc

Chipolino - Patut multifunctional Casablanca indigo

Chipolino - Patut multifunctional Casablanca indigoUn patut usor, cu cadru de aluminiu si masuta de infasat, recomandat pana la 15 kilograme. Caracteristici:Destinat copilasilor de la 0 luni pana la 15 kg. Cadru de aluminiu extrem de usor. Al doilea nivel ..

389,00 RON Fara TVA: 389,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Ariel yellow

Chipolino - Patut pliabil Ariel yellowPatutul pliabil Chipolino Ariel este recomandat copiilor incepand cu varsta de 0+ luni, cu greutatea de pana la 15 kg. Patutul are plasa anti-insecte si este prevazut cu intrare laterala cu fermoar. Caracteristici:Potrivit..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Ariel lime

Chipolino - Patut pliabil Ariel limePatut pliabil Chipolino Ariel, prevazut cu laterala cu fermoa, ideala pentru intrarea si iesirea micutilor, este recomandat pentru copii incepand cu varsta de 0+ luni si avand greutatea de pana la 15 kg.Caracteristici:Potriv..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Ariel blue

Chipolino - Patut pliabil Ariel bluePatutul pliabil Ariel Blue este un patut usor de pliat, ideal pentru copilasii cu greutate de pana 15 kilograme. Caracteristici:Potrivit pentru copii incepand cu varsta de 0+ luni si avand greutatea de pana la 15 kg Al doi..

339,00 RON Fara TVA: 339,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Bella chocolate

Chipolino - Patut pliabil Bella chocolatePatutul pliabil Chipolino Bella, prevazut cu buzunar pentru acesorii si roti cu frane, este recomandat pentru copii de la 0 luni pana la 15 kg.Caracteristici:Potrivit pentru copii incepand cu varsta de 0+ luni si avand ..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Bella beige

Chipolino - Patut pliabil Bella beigePatutul pliabil Chipolino Bella este un patut usor de pliat si deschis, prevazut cu roti cu frane. Patutul este recomandat pentru copii de la 0 luni pana la 15 kg. Caracteristici:Potrivit pentru copii incepand cu varsta de ..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Capri Circus blue

Chipolino - Patut pliabil Capri Circus bluePatutul pliabil Capri Circus este un patut usor de pliat, ideal pentru copilasii cu greutate de pana 15 kilograme. Caracteristici:Destinat copilasilor de la 0 luni pana la 15 kg. Saltea pentru nivelul inferior. Bu..

259,00 RON Fara TVA: 259,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Sahara blue Nu se afla pe stoc

Chipolino - Patut pliabil Sahara blue

Chipolino - Patut pliabil Sahara blueChipolino ofera viitorilor parinti, dar si celor care vor sa faca un cadou practic elegant, acest patut prevazut cu baldachin de lux, buzunare laterale si saltea pentru infasat. Caracteristici:Destinat copilasilor de la 0 l..

429,00 RON Fara TVA: 429,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Capri chocolate

Chipolino - Patut pliabil Capri chocolatePatutul pliabil Capri chocolate este un patut usor de pliat, ideal pentru copilasii cu greutate de pana 15 kilograme. Caracteristici:Destinat copilasilor de la 0 luni pana la 15 kg. Saltea pentru nivelul inferior. B..

259,00 RON Fara TVA: 259,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Selena blue

Chipolino - Patut pliabil Selena blueUn patut pliabil simpatic, elegant, prevazut cu baldachin si buzunare laterale, usor de pliat si deschis, ideal pentru a fi transportat. Caracteristici:Potrivit pentru copii incepand cu varsta de 0+ luni si avand greutatea ..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Selena chocolate

Chipolino - Patut pliabil Selena chocolateUn patut pliabil elegant, prevazut cu baldachin si buzunare laterale, usor de pliat si deschis, ideal pentru a fi transportat. Patutul este recomandat copiilor cu greutatea de pana la 15 kilograme. Caracteristici:Al do..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Chipolino - Patut pliabil Selena beige Nu se afla pe stoc

Chipolino - Patut pliabil Selena beige

Chipolino - Patut pliabil Selena beigeUn patut pliabil elegant, prevazut cu baldachin si buzunare laterale, usor de pliat si deschis, ideal pentru a fi transportat. Caracteristici:Potrivit pentru copii incepand cu varsta de 0+ luni si avand greutatea de pana l..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Bright Starts - Sleeper Playtime to bedtime Confetti -28% Nu se afla pe stoc

Bright Starts - Sleeper Playtime to bedtime Confetti

Bright Starts - Sleeper Playtime to bedtime ConfettiSleeper-ul Bright Starts a fost conceput pentru a oferi bebelusului confort suprem, asa cum doar bratele mamicii o fac. Sleeperul are partea din zona lombara usor inclinata, realizata din materiale care perimit trecerea..

359,00 RON 259,00 RON Fara TVA: 259,00 RON

Joie - Patut pliant 3 in 1 cu masa de infasat si balansoar Change&Bounce Tan Stripe Brown Nu se afla pe stoc

Joie - Patut pliant 3 in 1 cu masa de infasat si balansoar Change&Bounce Tan Stripe Brown

Joie - Patut pliant 3 in 1 cu masa de infasat si balansoar Change&Bounce Tan Stripe BrownUn patut complet, perfect pentru casa sau pentru calatorii, dotat cu masuta pentru schimbat, cu un balansoar portabil, precum si cu sistem de vibratii, cu melodii si lampa de veghe i..

1.099,00 RON Fara TVA: 1.099,00 RON

Babymoov - Patut pliant Sweet Night Nu se afla pe stoc

Babymoov - Patut pliant Sweet Night

Babymoov - Patut pliant Sweet NightUn patut pliant simplu si util care se transforma usor intr-un tarc de joaca si care poate fi transportat usor in orice destinatie!Caracteristicile patutului:Patutul respecta normele stricte de siguranta, fiind dotat cu picio..

399,00 RON Fara TVA: 399,00 RON

Babymoov - Patut 2 in 1  Curve Dream almond Nu se afla pe stoc

Babymoov - Patut 2 in 1 Curve Dream almond

Babymoov - Patut 2 in 1  Curve Dream almondAcest patut de la Babymoov, complet utilat, se transforma usor intr-un tarc de joaca util si poate fi transportat usor in orice destinatie!Patutul este dotat cu o masuta de infasat ergonomica si mai multe buzunare incapatoar..

599,00 RON Fara TVA: 599,00 RON

Nuna - Patut pliant Sena Indigo Nu se afla pe stoc

Nuna - Patut pliant Sena Indigo

Nuna - Patut pliant Sena IndigoPatutul Sena a fost conceput pentru a satisface atat nevoile bebelusului, cat si ale mamicii prinsa cu treburile casei! Sistemul inteligent al picioarelor in zig zag, modalitatea de inchidere/deschidere intr-o clipita, transforma pe Sena in..

0,00 RON Fara TVA: 0,00 RON

Joie - Patut pliant Commuter Change Nu se afla pe stoc

Joie - Patut pliant Commuter Change

Joie - Patut pliant Commuter ChangePatutul pliant Commuter Change este un patut complet, perfect pentru casa sau pentru calatorii, dotat cu masuta pentru schimbat, extrem de utila in primele luni din viata bebelusului.Caracteristici:Conceput sa adaposteasc..

499,00 RON Fara TVA: 499,00 RON

BabyGo - Patut cosleeper 2in1 togheter bej -14%

BabyGo - Patut cosleeper 2in1 togheter bej

BabyGo - Patut cosleeper 2in1 togheter bejCo-sleeperul Together de la BabyGo le permite micilor bebelusi sa doarma alaturi de parinti, in primele lor luni de viata, in conditii de siguranta maxima. Together este foarte usor de asamblat si dezasamblat, iar husa este c..

699,00 RON 599,00 RON Fara TVA: 599,00 RON

Livrare rapida in 24-48 ore
Livrare rapida in maxim 24-48 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
Cost unic transport:
14 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 14 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!