Kit-uri Amprenta Bebelusi

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Set cadou cutie amintiri si kit rama foto dubla cu amprenta mulaj

Set cadou cutie amintiri si kit rama foto dubla cu amprenta mulajUn set dragut, creat pentru pastrarea celor mai dragi amintiri din primele luni de viata ale micutilor! Rama alba cu spatiu pentru fotografie si amprenta manutei sau a piciorusului, alaturi de cutia pen..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Set cadou cutie amintiri si kit rama foto tripla cu amprente mulaj

Set cadou cutie amintiri si kit rama foto tripla cu amprente mulajUn set elegant, special creat pentru pastrarea celor mai dragi suveniruri din primele luni de viata ale micutilor! Rama alba cu spatiu pentru fotografie si amprente manuta si/sau piciorus, alaturi de c..

139,00 RON Fara TVA: 139,00 RON

Set cadou cutie amintiri si kit rama cu amprenta bebe 3D

Set cadou cutie amintiri si kit rama cu amprenta bebe 3DUn set special creat pentru pastrarea celor mai dragi suveniruri din perioada bebelusiei! Setul poate fi un excelent cadou pe care il puteti darui la nasterea, aniversarea sau botezul bebelusului. In interiorul ..

129,00 RON Fara TVA: 129,00 RON

Set cadou cutie amintiri si kit amprenta bebe

Set cadou cutie amintiri si kit amprenta bebeUn set special, elegant, ce poate fi un excelent cadou pe care sa il puteti darui la nasterea, aniversarea sau botezul bebelusului. In interiorul cutiei cu amintiri sunt incluse: separatoare pentru realizarea cutiei de ami..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Pearhead - Kit rama foto tripla cu amprente manuta si piciorus

Pearhead - Kit rama foto tripla cu amprente manuta si piciorusO rama foto eleganta, simpla, alba, cu ajutorul cereia puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din perioada de bebelusie.Rama foto este impartita in doua spatii dedicate mulajului manutei..

149,00 RON Fara TVA: 149,00 RON

Pearhead - Kit rama foto tripla gri cu amprente manuta si piciorus

Pearhead - Kit rama foto tripla gri cu amprente manuta si piciorusO rama foto eleganta, cu ajutorul careia poti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata ai bebelusului: amprentele sale si una dintre fotografiile dragi.Rama foto tripl..

149,00 RON Fara TVA: 149,00 RON

Pearhead - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta si piciorus - alba

Pearhead - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta si piciorus - albMulajul manutei sau piciorusului bebelusului este una dintre primele amintiri pe care orice parinte isi doreste sa o aiba. Cu ajutorul acestui kit veti putea realiza aceasta amprenta si veti doband..

145,00 RON Fara TVA: 145,00 RON

Pearhead - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta si piciorus - gri

Pearhead - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta si piciorus - griCu ajutorul acestui usor de utilizat, veti putea realiza amprenta manutei si piciorusului bebelusului dumneavoastra si veti dobandi, astfel, o amintire ce va ramane vie pentru totdeauna.Rama, f..

145,00 RON Fara TVA: 145,00 RON

Pearhead - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus - alba

Pearhead - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus - albaCu ajutorul acestei rame foto duble puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viata bebelusului.In cadrul ramei foto se pot insera o fotografie si un mulaj care sa contina ..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Pearhead - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus - gri

Pearhead - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus - griPearhead este un brand cu ajutorul careia se creaza amintiri! In interiorul acestei rame foto puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viata bebelusului.In cadrul ramei fot..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Pearhead - Cutie alba pentru amintiri cu rama foto si mulaj

Pearhead - Cutie alba pentru amintiri cu rama foto si mulajPrimele amintiri ale lui bebe, cum sunt primii botoseii, prima bavetica, prima suzeta, primul dintisor, prima suvita sau bratara din maternitate, sunt amintiri nepretuite pe care cele mai multe mamici vor sa le p..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Pearhead - Cutie gri pentru amintiri cu rama foto si mulaj krbaby.ro -13%
Pearhead - Cutie gri pentru amintiri cu rama foto si mulaj

Pearhead - Cutie gri pentru amintiri cu rama foto si mulajPrimele amintiri din primele luni de viata ale celor mici, cum sunt primii botoseii, primul costumas, prima bavetica, prima suzeta, primul dintisor, prima suvita sau bratara din maternitate, sunt amintiri nepretui..

159,00 RON 139,00 RON Fara TVA: 139,00 RON

Rama amprenta bebe 3D Pearhead, alba

Rama amprenta bebe 3D Pearhead, albaUn kit pentru realizarea cu usurinta a unei amprente 3D pe care sa o pastrati cu drag, in timp. In cadrul ramei se pot insera doua mulaje ale manutei sau ale piciorului bebelusului.Tot ce este nevoie pentru realizarea mulajului..

145,00 RON Fara TVA: 145,00 RON

Happy Hands - Kit rama amprenta bebe 3D

Happy Hands - Kit rama amprenta bebe 3DCu ajutorul acestei rame puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viata bebelusului, in varianta 3D.In cadrul ramei  se pot insera doua mulaje ale manutei si piciorului bebelusului.Tot ce este nevoie pen..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Adora - Kit rama foto tripla cu 2 amprente mulaj si 3 fundaluri

Adora - Kit rama foto tripla cu 2 amprente mulaj si 3 fundaluriCu ajutorul acestei rame foto puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din primul an de viata al bebelusului.Rama foto tripla este impartita in doua spatii dedicate mulajului manutei si p..

129,00 RON Fara TVA: 129,00 RON

Adora - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus

Adora - Kit rama foto simpla cu amprenta mulaj manuta sau piciorusCu ajutorul acestei elegante rame foto puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viata bebelusului.In cadrul ramei foto se pot insera o fotografie si un mulaj care sa contina ampren..

79,00 RON Fara TVA: 79,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto multipla amprenta mulaj manuta sau piciorus

Bambino by Juliana - Rama foto multipla amprenta mulaj manuta sau piciorusFiecare mamica isi va dori sa pastreze cat mai multe amintiri din primele luni de viata ale bebelusului. Acest kit cu rama foto si mulaj, marca Bambino by Juliana, include tot ceea ce este necesar ..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Rama foto primul an al bebelusului cu amprenta mulaj Bambino by Juliana, alba -17%
Rama foto primul an al bebelusului cu amprenta mulaj Bambino by Juliana, alba

Rama foto primul an al bebelusului cu amprenta mulaj Bambino by Juliana, albaFa-i bebelusului tau cate o fotografie din fiecare luna de viata de pana la prima sa aniversare apoi inrameaza-le alaturi de amprenta manutei sau piciorusului sau si de detalii legate de nastere..

95,00 RON 79,00 RON Fara TVA: 79,00 RON

Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal krbaby.ro -18%
Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal

Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundalCu ajutorul acestei rame foto puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri din viata bebelusului.In cadrul ramei foto se pot insera o fotografie si un mulaj care sa contina amprenta manutei s..

79,00 RON 65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto dubla natural cu amprenta mulaj krbaby.ro -22%
Bambino by Juliana - Rama foto dubla natural cu amprenta mulaj

Bambino by Juliana - Rama foto dubla natural cu amprenta mulajFiecare mamica isi va dori sa pastreze cat mai multe amintiri din perioada bebeluceasca, iar acest kit pentru crearea amprentei va fi cu siguranta un cadou care va face fata testului timpului. Pachetul, care i..

89,00 RON 69,00 RON Fara TVA: 69,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto amprenta mulaj manuta sau piciorus krbaby.ro -11%
Bambino by Juliana - Rama foto amprenta mulaj manuta sau piciorus

Bambino by Juliana - Rama foto amprenta mulaj manuta sau piciorusPentru ca timpul trece repede si micutii cresc, fiecare mamica isi va dori sa pastreze cat mai multe amintiri din perioada bebeluceasca. Acest kit cu rama foto si mulaj, marca Bambino by Juliana, include to..

89,00 RON 79,00 RON Fara TVA: 79,00 RON

Happy Hands - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus

Happy Hands - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorusO rama foto prevazuta cu spatiu penru pastrarea fotografiei si spatiu pentru pastrarea amprentei manuti sau piciorusului, cu ajutorul careia puteti pastra pentru totdeauna cele mai frumoase amintiri d..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Pearhead - Kit rama foto multipla cu amprente din cerneala pentru manuta si piciorus

Pearhead - Kit rama foto multipla cu amprente din cerneala pentru manuta si piciorusAcest kit de la Pearhead reprezinta modul ideal de a crea, cu usurinta si fara murdarie, o amintire de durata a amprentei manutei si piciorului micutilor dumneavoastra, pe care sa o pastr..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Pearhead - Kit rama foto amprente cerneala - Best Friends Forever

Pearhead - Kit rama foto amprente cerneala - Best Friends ForeverAcest kit Pearhead este perfect pentru orice proaspeti parinti care isi trateaza animalutul de casa ca un adevarat membru al familiei. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati manuta bebelusului si..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Pearhead - Kit rama foto amprenta cu cerneala pentru manuta si piciorus

Pearhead - Kit rama foto amprenta cu cerneala pentru manuta si piciorusAcest kit de la Pearhead reprezinta modul ideal de a crea, cu usurinta si fara murdarie, o amintire de durata a amprentei manutei si piciorului micutilor dumneavoastra.Tot ceea ce trebuie sa facet..

119,00 RON Fara TVA: 119,00 RON

Rama cu amprente pentru intreaga familie, Pearhead, transparenta

Rama cu amprente pentru intreaga familie, Pearhead, transparentaCreati-va o amintire de neuitat cu un kit pentru amprentele intregii familii!Aceasta rama adorabila vine cu tot ceea ce este necesar pentru a crea amprentele tuturor membrilor familiei dumneavoastra. Fie..

145,00 RON Fara TVA: 145,00 RON

Pearhead - Rama cu amprente pentru intreaga familie

Pearhead - Rama cu amprente pentru intreaga familieMomentele amuzante petrecute in familie pot crea o amintire emotionanta, pe care sa o pastrati, cu drag, peste ani!Aceasta rama adorabila vine cu tot ceea ce este necesar pentru a crea amprentele tuturor membrilor fa..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Happy Hands - Rama foto primul an cu amprente bebe

Happy Hands - Rama foto primul an cu amprente bebeO rama eleganta, fabricata din lemn, cu ajutorul careia poti pastra cate o fotografie din fiecare luna de viata a bebelusului, de la venirea pe lume pana la prima aniversare, alaturi de amprentele sale si de poza voastra ..

119,00 RON Fara TVA: 119,00 RON

Happy Hands - Rama foto cu amprente mama si bebe krbaby.ro -18%
Happy Hands - Rama foto cu amprente mama si bebe

Happy Hands - Rama foto cu amprente mama si bebePastreaza ampenta mica a bebelusului si amprenta unei persoane dragi lui, alaturi de poza voastra preferata!Rama, fabricata din lemn, este prevazuta cu tot ceea ce este necesar pentru a crea amprentele si poate fi un ca..

79,00 RON 65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe krbaby.ro -24%
Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe

Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente familieFa amprenta manutei mici a bebelusului si pune-o alaturi de a ta si de fotografia voastra preferata!Aceasta rama adorabila vine cu tot ceea ce este necesar pentru a crea amprentele mamei sau tatalui si pe cea a bebelu..

85,00 RON 65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus Celebrations bleu NOU
Rama foto cu amprenta manuta si piciorus Celebrations bleu

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus, Celebrations, bleuEsti in cautarea unui kit amprenta bebelusi? Sau a unui cadou nou nascut baiat? Acesta rama foto bleu ofera posibilitatea noilor parinti de a pastra amprentele micutului, alaturi de date despre nasterea lui si o..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus, Celebrations, alba NOU
Rama foto cu amprenta manuta si piciorus Celebrations roz

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus, Celebrations, rozEsti in cautarea unei idei pentru amprenta bebe? Sau un cadou pentru fetita cu ocazia nasterii ei? Acesta rama foto roz ofera posibilitatea noilor parinti de a pastra amprentele micutei, alaturi de date despre na..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus, Celebrations, alba NOU
Rama foto cu amprenta manuta si piciorus Celebrations alba

Rama foto cu amprenta manuta si piciorus Celebrations albaEsti in cautarea unei idei pentru amprenta bebe? Acesta rama foto ofera posibilitatea noilor parinti de a pastra amprentele celor mici, alaturi de date despre nasterea celor mici si o fotografie a lor din primele ..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto gri pentru amprentele bebelusului

Bambino by Juliana - Rama foto gri pentru amprentele bebelusuluiRama foto Bambino by Juliana pentru amprentele este cadoul ideal pentru tinerii parinti care doresc sa pastreze cele mai importante amintiri legate de bebelusul lor: amprentele manutei si a piciorusului in m..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Pearhead - Cutie pentru mulaj manuta sau piciorus - gri

Pearhead - Cutie pentru mulaj manuta sau piciorus - griTimpul trece repede! Acum poti crea o amintire pe care o poti pastra in timp, de care sa te bucuri peste ani si ani! Cu ajutorul acestui kit pentru amprentare, poti realiza un element decorativ care sa contina ampren..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Pearhead - Cutie pentru mulaj manuta sau piciorus - roz

Pearhead - Cutie pentru mulaj manuta sau piciorus - rozTimpul trece repede! Creeaza o amintire care sa ramana in timp, de care sa te bucuri peste ani si ani! Cu ajutorul acestui kit pentru amprenta, poti realiza un ornament frumos care sa contina amprenta manutei sau pic..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Amprenta lui bebe ‚Äď o amintire pentru toata viata
 

Aparitia pe lume a unui nou nascut este unul dintre momentele de neuitat pentru intreaga familie. Si pentru ca acestea trebuie sarbatorite cum se cuvine, un cadou este de bun augur. Unul dintre cele mai inedite daruri este kit-ul de amprenta de bebelus. Nu doar ca acesta va pastra vie amintirea nasterii, ci si a primelor zile din viata acestuia.

Prima amprenta a bebelusului este una dintre cele mai pretioase amintiri, asa ca daca doriti sa faceti un gest simbolic de mare valoare, indiferent ca sunteti buncii, nasii sau simpli prieteni de familie ai parintilor, un astfel de cadou nu poate da gres.
 

Rama cu prima amprenta a lui bebe - un dar special
 

Exista mai multe tipuri de seturi pentru amprenta unui bebelus, printre care cele de tip pearhead baby prints sau footprint kit cu cerneala sunt cele mai indragite. Acestea pot fi puse in rame speciale sau pot fi pastrate sub forma de mulaj, in functie de dorintele parintilor.

Kit-ul pentru amprenta unui bebe are foarte multe avantaje, printre care pre»õul, dar si faptul ca este un cadou personalizabil. Mai mult, acesta poate fi daruit in momente speciale precum Botezul sau chiar aniversarea primului an. Daca sunteti in cautarea unui dar special, care sa le aduca aminte parintilor de cele mai frumoase momente pentru mult timp de acum incolo, aceasta poate una dintre cele mai reusite alegeri!


 

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!