Meniu
Meniu
Cosul tau de cumparaturi

Despre noi

Povestea noastra

K&R Baby s-a nascut din pasiunea unei tinere mame pentru produsele dedicate bebelusilor si din dorinta ei de a aduce zambete pe fetele tuturor celor care isi doresc sa pastreze amintirea primelor luni de viata ale micutilor.

Povestea K&R Baby a inceput in 2015 cand ne-am hotarat sa aducem pe piata din Romania articole deosebite caracterizate de un bun raport calitate-pret, pe care noi insine le-am putea darui cu drag celor din jurul nostru. Sortimentul nostru este dedicat mamicilor, bunicilor, nasilor sau oricarei persoane dragi din jurul micilor omuleti. De la venirea pe lume a celor mici, la primul eveniment maret al lor - botezul - pana la taierea motului sau ruperea turtei si sarbatorirea zilei de nastere, ne dorim sa iti fim alaturi.

Daca nu esti deja mamica, asta nu inseamna ca trebuie sa parasesti lumea noastra dedicata zambetelor, amintirilor si bucuriei, pentru ca magazinul nostru online se adreseaza si celor care au nevoie de consiliere in alegerea cadoului perfect pentru cei care au adus deja pe lume o micuta minune sau sunt in asteptarea sa. Dedicarea si grija pentru clientii nostri, ne ajuta sa reusim in dorinta noastra de a oferi satisfactie celor care ne viziteaza.

Ne mandrim cu brand-urile pe care le importam si le distribuim in Romania: Pearhead, Adora, Baby Hug. Te invitam sa le descoperi!