Jucarii & Jocuri Educative Bebe

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Primele mele cuburi de joaca Goki

Primele mele cuburi de joaca GokiUn set simpatic format din 2 cuburi, care prin potrivirea lor corecta, redau 6 imagini vesele. Jocul ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte gandirea logica si creativa, in timp ce se joaca.Cuburile sunt realizate din lemn non toxic, 100..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Set mini puzzle din lemn 5 imagini animalute 20 piese Goki

Set mini puzzle din lemn 5 imagini animalute 20 piese GokiUn set de 5 mini puzzle-uri din lemn pentru micii incepatori. Setul contine 5 imagini formate din cate 4 piese si este ideal pentru stimularea concentrarii, a atentiei si a coordonarii mana-ochi.Piesele sunt f..

34,00 RON Fara TVA: 34,00 RON

Set mini puzzle din lemn 6 imagini 24 piese Goki

Set mini puzzle din lemn 6 imagini 24 piese GokiUn set de 5 mini puzzle-uri din lemn pentru micii incepatori. Setul contine 6 imagini formate din cate 4 piese si este ideal pentru stimularea concentrarii, a atentiei si a coordonarii mana-ochi.Piesele sunt fabricate d..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle din lemn pestisor Goki

Puzzle din lemn pestisor GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: pestisor.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2,4 c..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn locomotiva Goki

Puzzle din lemn locomotiva GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: locomotiva.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn calut Goki

Puzzle din lemn dragon GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: dragon.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2,4 cm ..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn pentru bebelusi model calatorii Goki

Puzzle din lemn pentru bebelusi model calatorii GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: calatorii (avion, loc..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Puzzle din lemn pentru bebelusi model ferma Goki

Puzzle din lemn pentru bebelusi model ferma GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: ferma (1 vacuta, 1 purcel..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle din lemn cu animale de apa Goki

Puzzle din lemn cu animale de apa GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: animale de apa (2 ratuste, 1 broscu..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese masina pomieri Goki

Puzzle din lemn 4 piese masina pomieri GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Simpatica masi..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese dinozaur Goki

Puzzle din lemn 4 piese dinozaur GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Simpaticul dinozaur,..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese elefant Goki

Puzzle din lemn 4 piese elefant GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Elefantelul, format d..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle stratificat din lemn masinute Goki

Puzzle stratificat din lemn masinute GokiCele 5 masinute, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potrivite in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle din lemn, pentru incepatori, care solicita indemanarea copilasului si ajuta la d..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle stratificat din lemn fluturasi Goki

Puzzle stratificat din lemn fluturasi GokiCei 5 fluturasi, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potriviti in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle din lemn, pentru incepatori, care solicita indemanarea micutului si ajuta la de..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle stratificat din lemn ursulet Goki

Puzzle stratificat din lemn ursulet GokiCei 5 ursuleti, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potriviti in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle din lemn, pentru incepatori, care solicita indemanarea copilasului si ajuta la dez..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle stratificat din lemn elefantel Goki

Puzzle stratificat din lemn elefantel GokiCei 5 elefantei, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potriviti in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle pentru incepatori care solicita indemanarea celui mic si ajuta la dezvoltarea m..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese elefant Goki

Puzzle din lemn 5 piese elefant GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Elefantelul creat va incanta copilasul si ii va ofer..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese pestisor multicolor Goki

Puzzle din lemn 5 piese pestisor multicolor GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Pestisorul creat va incanta copilasul si..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 6 piese ratusca Goki

Puzzle din lemn 6 piese ratusca GokiUn puzzle din lemn cu 6 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Ratusca creata va incanta copilasul si ii va oferi m..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese locomotiva Goki

Puzzle din lemn 5 piese locomotiva GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Locomotiva creata va incanta copilasul si ii va o..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese pestisor Goki

Puzzle din lemn 5 piese pestisor GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Rezultatul final, pestisorul, il vor incanta pe cop..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese calut Goki

Puzzle din lemn 5 piese calut GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Rezultatul final, calutul, il vor incanta pe copilas s..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Mini carticica textila pentru bebelusi Goki

Mini carticica textila pentru bebelusi GokiO mini carticica cu 8 simboluri viu colorate, ideala pentru primele activitati ale bebelusului. De dimensiuni mici, cartea a fost special creata pentru manutele mici ale bebelusului, ajutand la dezvoltarea abilitatilor tactile, ..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Vulli Primul meu puzzle 3D

Vulli Primul meu puzzle 3DCu ajutorul acestui puzzle, bebelusul invata meseriile si face primele sale constructii. Fiecare personaj este format din 3 piese (cap - corp - picioare), iar magnetii incorporati si culorile atribuite facilitează asamblarea personajelor. ..

120,00 RON Fara TVA: 120,00 RON

Panou interactiv cu activitati Girafa Sophie Vulli

Panou interactiv cu activitati Girafa Sophie VulliCopilasul se poate juca in 3 pozitii cu acest panou: pe picioarele copilului, pe jos sau prinsa de barele patutului cu ajutorul benzilor cu arici.De asemenea, se poate utiliza si in masina, prinzandu-se de spatarul sc..

174,85 RON Fara TVA: 174,85 RON

Jucarie de activitati Maimutica - Bandana Buddies Skip Hop

 Jucarie de activitati Maimutica - Bandana Buddies Skip HopO jucarie moale pentru dentitie cu diverse texturi, modele si sunete! Micile maini raman active, pe masura ce bebelusul exploreaza zgomote, fosnituri si multe altele. Aceasta jucarie moale de dentitie colorata ..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Jucarie interactiva Yeti Skip Hop

Jucarie interactiva Yeti Skip HopO jucarie interactiva cu ajutorul careoa micutul va invata formele geometrice si culorile, in trei etape diferite. Jucaria interactiva Yeti vorbeste si se roteste. Pe masura ce bebelusul invata si creste, jucaria Yeti se transforma intr-o..

169,00 RON Fara TVA: 169,00 RON

Valiza interactiva cu activitati multiple Kidz Delight Nu se afla pe stoc

Valiza interactiva cu activitati multiple Kidz Delight

Valiza interactiva cu activitati multiple Kidz DelightO jucarie interactiva cu ajutorul careia micutii vor invata despre culori, numere, cantitati si multe altele. Deschideti valiza si extindeti-va cunostintele cu 8 jocuri minunate! Urmati cateii preferati in misiunile l..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Puzzle din lemn cu vehicule

Puzzle din lemn cu vehiculeUn puzzle fabricat din lemn, dedicat baieteilor, decorat cu masinute, pe care il puteti darui micutilor dornici sa invete prin joc. Perfect pentru dezvoltarea coordonarii maini-ochi.Varsta recomandata: 2 ani +.Dimensiuni: 29 x 21 ce..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn Zoo

Puzzle din lemn ZooUn puzzle fabricat din lemn, decorat cu animalute, pe care il puteti darui micutilor dornici sa invete prin joc. Perfect pentru dezvoltarea coordonarii maini-ochi si pentru invatarea cuvintelor noi.Varsta recomandata: 2 ani +.Dimensiuni: 29..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn caini si pisici

Puzzle din lemn caini si pisiciUn puzzle fabricat din lemn, vesel, cu catei si pisici, pe care il puteti darui micutilor dornici sa invete prin joc. Perfect pentru dezvoltarea coordonarii maini-ochi.Varsta recomandata: 2 ani +.Dimensiuni: 29 x 21 centimetri. ..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn cu zane

Puzzle din lemn cu zaneUn puzzle vesel decorat cu zane, castele si unicorni, pe care il puteti darui micutelor dornice sa invete prin joc. Perfect pentru dezvoltarea coordonarii maini-ochi .Varsta recomandata: 2 ani +.Dimensiuni: 29 x 21 centimetri...

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Cub magic Iepure Ludi

Cub magic Iepure LudiO jucarie care ofera multiple combinatii si modalitati de joaca.Sunt 6 activitati: numere, litere, animalute din padure, forme geometrice, labirint, zar.Cubul este format din mai multe cuburi mici si foarte usoare.Sunt foarte usor de spal..

73,42 RON Fara TVA: 73,42 RON

Carte muzicala luminoasa Girafa Sophie Vulli

Carte muzicala luminoasa Girafa Sophie Vulli O carte muzicala educativa cu 5 pagini interactive si 1 buton luminos, pentru a capta atentia bebelusului. Poate fi un cadou incantator pentru orice bebelus.Poate fi folosita in 2 moduri:Modul “poveste in franceza”..

94,13 RON Fara TVA: 94,13 RON

Cuburi educative din plus girafa Sophie Vulli

Cuburi educative din plus girafa Sophie Vulli Cuburi din material textil cu multiple activitati pentru stimularea simturilor bebelusului.Activitati diverse: materiale si texturi diverse pentru a dezvolta simtul tactil, un sunet diferit exista in fiecare cub (ciripit,..

82,66 RON Fara TVA: 82,66 RON

Set cadou jucarii activitati girafa Sophie

Set cadou jucarii activitati girafa SophieUn set cadou cu jucarii avand ca personaj principal bine cunoscuta girafa Sophie. Cu ajutorul acestui set, bebeblusul va descoperi o multime de activitati, care il vor stimula sa isi dezvolte simturile!Setul cadou contine..

159,10 RON Fara TVA: 159,10 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!