Meniu
Meniu
Filtrare
Cosul tau de cumparaturi

Hainute bebelusi

Set 2 bavete tip bandana pentru bebelusi Inter Baby - alb si gri
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00335-31
Set 2 bavete tip bandana pentru bebelusi Inter Baby - alb si gri - descriere   Un set practic de 2 bavete tip bandana (esarfa) pentru bebelusi, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Bavetele vor proteja hainele bebelusului, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind foarte utile si practice in procesul de diversificare a meselor. Bavetele sunt moi si placute la a..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete tip bandana pentru bebelusi Inter Baby - alb si roz inchis
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00335-02
Set 2 bavete tip bandana pentru bebelusi Inter Baby - alb si roz inchis - descriere   Un set practic de 2 bavete tip bandana (esarfa) pentru fetite, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Bavetele vor proteja hainele micutei, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind foarte utile in procesul de diversificare a meselor. Bavetele sunt moi si placute la atingere, fi..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si roz inchis
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00332-66
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si roz inchis - descriere   Un set practic de 2 bavete pentru fetite, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Bavetele vor proteja hainele micutei, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind indispensabile in procesul de diversificare a meselor. Bavetele sunt moi si placute la atingere, fiind usor de purtat datorita pri..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si verde
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00332-03
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si verde - descriere   Un set practic de 2 bavete pentru bebelusi, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Bavetele vor proteja hainele bebelusului, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind indispensabile in procesul de diversificare a meselor celor mici. Bavetele sunt usor de purtat datorita prinderii cu arici, sunt ..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet Inter Baby - alb si roz Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet Inter Baby - alb si roz
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00361-02
Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet - alb si roz - descriere set   Un set simpatic si util de 2 bavete pentru bebelusi, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Vesel decorate cu un ursulet dragalas si cu stelute, bavetele vor proteja hainele bebelusului, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind indispensabile in procesul de diversificare a meselor celor mici...
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet Inter Baby - alb si bleu Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet Inter Baby - alb si bleu
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00361-01
Set 2 bavete pentru bebelusi model ursulet - alb si bleu - descriere set   Un set simpatic si util de 2 bavete pentru bebelusi, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Vesel decorate cu un ursulet dragalas si cu stelute, bavetele vor proteja hainele bebelusului, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind indispensabile in procesul de diversificare a meselor celor mici..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si bleumarin
Nou
Brand: Inter Baby Model: IB00332-01
Set 2 bavete pentru bebelusi Inter Baby - alb si bleumarin - descriere set   Un set practic de 2 bavete pentru bebelusi, ideal pentru a fi folosit cu ocazia inceperii diversificarii. Bavetele vor proteja hainele bebelusului, impotriva murdaririi din timpul meselor, fiind indispensabile in procesul de diversificare a meselor celor mici. Bavetele sunt usor de purtat datorita prinderii cu aric..
29.00 Lei
fara taxe:24.37 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4759_3
Set body si salopeta bebelusi model urs polar - marimea 6-9 luni - descriere Un set confortabil si calduros pentru sezonul rece, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, realiza..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4759_2
Set body si salopeta bebelusi model urs polar - marimea 3-6 luni - descriere Un set confortabil si calduros pentru sezonul rece, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, realiza..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4760_3
Set body si salopeta bebelusi model dinozaur - marimea 6-9 luni - descriere Un set confortabil si calduros pentru sezonul rece, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, realizat..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4760_2
Set body si salopeta bebelusi model dinozaur - marimea 3-6 luni - descriere Un set confortabil si calduros pentru sezonul rece, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, realizat..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4762_3
Set body si salopeta bebelusi model iepuras - marimea 6-9 luni - descriere Un set adorabil, confortabil si calduros pentru fetite, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body roz cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, r..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4762_2
Set body si salopeta bebelusi model iepuras - marimea 3-6 luni - descriere Un set adorabil, confortabil si calduros pentru fetite, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body roz cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, r..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4763_3
Set body si salopeta bebelusi model catelus - marimea 6-9 luni - descriere Un set adorabil, confortabil si calduros pentru baietei, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body gri cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, ..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei
Adauga in cos
Brand: Infancie Model: IT4763_2
Set body si salopeta bebelusi model catelus - marimea 3-6 luni - descriere Un set adorabil, confortabil si calduros pentru baietei, format dintr-un body cu maneca lunga si o salopeta cu design dragalas. Set contine: un body gri cu maneca lunga, prevazut cu capse intre picioruse si un decolteu care permite o imbracare usoara. o salopeta cu botosei care asigura caldura picioruselor, ..
69.00 Lei
fara taxe:57.98 Lei