Meniu
Meniu
Filtrare
Cosul tau de cumparaturi

Camera Bebelusului

Brand: Ubbi Model: UB10164
Salteluta schimbat scutece Ubbi - descriere produs   O salteluta moale pentru schimbat scutecele bebelusului, ideala pentru folosirea ei acasa sau in calatorii. Salteluta este realizata dintr-un material siliconat, impermeabil, fiind un accesoriu extrem de util care nu ar trebui sa lipseasca din camera unui bebelus. Salteluta se livreaza impreuna cu o gentuta subtire pentru transport, care ..
75.00 Lei
fara taxe:63.03 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10168
Dispenser portabil pentru pungute scutece Ubbi On The Go gri - detalii produs O punguta pentru depozitarea temporara a scutecelor sau hainutelor murdare poate fi de un real ajutor. Dispenserul portabil pentru pungute scutece Ubbi On The Go gri poate fi un accesoriu extrem de util atat in calatorii, cat si acasa. Cu parfum discret de lavanda, pungutele pentru scutece murdare ajuta la minimi..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10178
Dispenser portabil pentru pungute scutece Ubbi On The Go alb - detalii produs Dispenser portabil pentru pungute scutece Ubbi On The Go alb poate fi un accesoriu extrem de util atat in calatorii, cat si atunci cand doar mergeti cu cel mic la plimbare.  Cu parfum discret de lavanda, pungutele pentru scutece murdare ajuta la minimizarea mirosurilor. In cazul in care se scot din greseala m..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10132
Organizator pentru schimbat scutece Ubbi alb si gri - descriere   Un organizator pentru schimbat scutece ajuta mamica sa aiba la indemana tot ceea ce este necesar pentru schimbatul scutecului bebelusului: salteluta schimbat, servetele, scutece, pungute pentru scutece folosite si creme. Toate acestea pot fi depozitate cu usurinta in organizatorul marca Ubbi, organizator ce se poate muta cu usur..
209.00 Lei
fara taxe:175.63 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10144
Dispenser servetele umede Ubbi alb - descriere produs   Un dispenser compact si elegant, ideal pentru pastrarea servetelelor umede si proaspete. Prevazut cu o tavita prin care se pot extrage cu usurinta servetele, unul cate unul, dispenserul usureaza viata de zi cu zi a proaspetelor mamici. Fereastra transparenta permite observarea cantitatii de servetele. Culoarea alba ii permite asortarea cu..
99.00 Lei
fara taxe:83.19 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10142
Dispenser servetele umede Ubbi gri - descriere produs   Un dispenser compact si elegant, ideal pentru pastrarea servetelelor umede si proaspete. Prevazut cu o tavita prin care se pot extrage cu usurinta servetele, unul cate unul, dispenserul usureaza viata de zi cu zi a proaspetelor mamici. Fereastra transparenta permite observarea cantitatii de servetele. Caracteristici ale dispenserului p..
99.00 Lei
fara taxe:83.19 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi bleu Cos scutece Ubbi bleu
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10032
Cos pentru scutece Ubbi bleu - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este f..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi roz Cos scutece Ubbi roz
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10031
Cos pentru scutece Ubbi roz - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este fa..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi Slate Cos scutece Ubbi Slate
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10030
Cos pentru scutece Ubbi Slate - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este ..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi Marble Cos scutece Ubbi Marble
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10028
Cos pentru scutece Ubbi Marble - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi Silver Cos scutece Ubbi Silver
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10027
Cos pentru scutece Ubbi Silver - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi gri Chevron Cos scutece Ubbi gri Chevron
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10020
Cos pentru scutece Ubbi gri Chevron - descriere produs Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator,..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi ivoire Cos scutece Ubbi ivoire
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10007
Cos pentru scutece Ubbi ivoire - descriere produs   Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, e..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi gri Cos scutece Ubbi gri
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10006
Cos pentru scutece Ubbi gri - descriere produs   Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Cos scutece Ubbi alb Cos scutece Ubbi alb
Transport
gratuit
Brand: Ubbi Model: UB10000
Cos pentru scutece Ubbi alb - descriere produs   Un cos pentru scutece, igienic si ermetic, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Cosul pentru scutece Ubbi a fost special gandit si creat astfel incat mirosurile neplacute sa fie captate si pastrate in interior. Castigator al unui numar mare de premii din domeniu, acest cos de gunoi pentru scutece, cu design modern si inovator, este..
419.00 Lei
fara taxe:352.10 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10840
Gel absorbant mirosuri Ubbi 3 bucati - descriere produs Prevazute cu parfum discret de lavanda, recipientele cu gel absorbant de mirosuri reprezinta solutia practica pentru eliminarea mirosurilor.  Recipientul cu gel se poate folosi impreuna cu cosul scutece Ubbi sau se poate pozitiona oriunde in incapere. Parfumul de lavanda ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute. Un singur recip..
59.00 Lei
fara taxe:49.58 Lei
Adauga in cos
Brand: Ubbi Model: UB10085
Saci pentru cosul de scutece Ubbi 25 - detalii Sacii de plastic pentru cosul ermetic de scutece Ubbi sunt prietenoase cu mediul, fiind fabricate din 20% material reciclat. Capacitatea fiecarui sac este de 49.2 litri. Sacii au fost ganditi si creati pentru cosurile de scutece murdare Ubbi, dar se potrivesc si altor modele. Continut: 25 bucati.  ..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1 - 17 din 17 (1 pagini)