Pentru mot/turta

Taierea motului & Ruperea turtei & Prima aniversare

Alege cadoul perfect pentru unul dintre cele mai importante momente din viata copilasului: taierea motului sau ruperea turtei. De la cutiute pentru prima suvita, rame foto, canute tematice, primele tacamuri si pana la albume foto cu mesaje pentru prima aniversare, gasesti in aceasta categorie diverse idei de cadouri, care vor bucura arat bebelusul, cat si tinerii parinti.

 

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Juliana - Trenulet argintat cu spatii pentru suvita si dintisor

Juliana - Trenulet argintat cu spatii pentru suvita si dintisor Acest minunat trenulet apartinand brand-ului Juliana, este ideal pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor. Trenuletul este format din: o locomotiva argintata. un vagon argintat pentru pastr..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Juliana - Trasura argintata cu spatii pentru suvita si dintisor

Juliana - Trasura argintata cu spatii pentru suvita si dintisor O trasura minunata, apartinand brand-ului Juliana, ideala pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor. Trasura este formata din: un calut argintat. un spatiu argintat pentru pastrarea primului..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday alb NOU

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday alb

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday alb Prima aniversare a micutilor este prilej de veselie, amintiri si multe cadouri. Daca iti doresti un cadru de poveste pentru fotografiile bebelusului la prima sa zi de nastere, dar si daca iti doresti un cadou deosebit pe..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday Acest globulet de la Bambino, poate fi cadoul ideal pentru parintii care sarbatoresc prima aniversare a bebelusului. Globul este din polirezin si sticla si contine mesajul "my first birthday" (prima mea aniversare), cifra 1 c..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Bambino by Juliana - Rama foto argintata One Year

Bambino by Juliana - Rama foto argintata One Year Aceasta rama foto eleganta, ce apartine brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru pastrarea unei fotografii haioase de la aniversarea primului an de viata a micutilor.  Rama este argintata, este vesel decorata c..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Button Corner - Prima pusculita My First Birthday - bleu

Button Corner - Prima pusculita "My First Birthday" - bleu O pusculita haioasa, apartinand brand-ului Button Corner, ideala pentru primele economii ale micutului. Pusculita poate reprezenta cadoul ideal pentru proaspetii parinti, atunci cand micul lor printisor isi ani..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Button Corner - Prima pusculita My First Birthday - pink

Button Corner - Prima pusculita "My First Birthday" - pink O pusculita haioasa, apartinand brand-ului Button Corner, ideala pentru primele economii ale micutei. Pusculita poate reprezenta cadoul ideal pentru proaspetii parinti, atunci cand mica lor printesa isi anivers..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Button Corner - Rama foto bleu My First Birthday

Button Corner - Rama foto bleu My First Birthday Aceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner, este cadoul ideal pentru sarbatorirea primului an din viata micului printisor. Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aproximativ 10 centimetri x 15 centimetri).   Butto..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Button Corner - Rama foto pink My First Birthday

Button Corner - Rama foto pink My First Birthday Aceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner, este cadoul ideal pentru sarbatorirea primului an din viata micutei. Dimesiuni: 4 inch x 6 inch (aproximativ 10 centimetri x 15 centimetri). ​ Button Corner - ..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Button Corner - Album foto My 1st Birthday - pink -17%

Button Corner - Album foto My 1st Birthday - pink

Button Corner - Album foto "My 1st Birthday" - pink Acest album foto este ideal pentru pastrarea fotografiilor de la taierea motului micutului sau pentru a fi facut cadou proaspetilor parinti care sarbatoresc prima aniversare a bebelusului. Pe prima pagina a albumu..

59,00 RON 49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Button Corner - Album foto My 1st Birthday - blue -17%

Button Corner - Album foto My 1st Birthday - blue

Button Corner - Album foto "My 1st Birthday" - blue Acest album foto este ideal pentru pastrarea fotografiilor de la taierea motului micutului sau pentru a fi facut cadou proaspetilor parinti care sarbatoresc prima aniversare a bebelusului. Pe prima pagina a albumului ..

59,00 RON 49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Button Corner - Cutie amintiri My 1st Birthday - pink

Button Corner - Cutie amintiri "My 1st Birthday" - pink Aceasta cutie de la Button Corner este ideala pentru pastrarea primelor amintiri ale micutelor sau pentru a fi facuta cadou proaspetilor parinti care au adus pe lume un bebelus sau sarbatoresc prima sa aniversare. ..

79,00 RON Fara TVA: 79,00 RON

Button Corner - Cutie amintiri My 1st Birthday - blue

Button Corner - Cutie amintiri "My 1st Birthday" - blue Aceasta cutie de la Button Corner este ideala pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor sau pentru a fi facuta cadou proaspetilor parinti care au adus pe lume un bebelus sau sarbatoresc prima sa aniversare. ..

79,00 RON Fara TVA: 79,00 RON

Button Corner - Rama foto roz din MDF My First Birthday

Button Corner - Rama foto roz din MDF My First Birthday O rama foto din lemn perfecta pentru pastrarea uneia dintre fotografiile de la prima aniversare a bebelusului. Aceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner poate fi si un cadou inedit pentru sarbatorirea ..

50,00 RON Fara TVA: 50,00 RON

Button Corner - Rama foto bleu din MDF My First Birthday

Button Corner - Rama foto bleu din MDF My First Birthday Rama foto din lemn este perfecta pentru pastrarea uneia dintre fotografiile de la prima aniversare a bebelusului. Aceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner poate fi si un cadou inedit pentru sarbatori..

50,00 RON Fara TVA: 50,00 RON

Lumanari pentru prima aniversare fetita

Lumanari pentru prima aniversare fetita Prima aniversare a micutei are nevoie de o petrecere pe cinste cu decoruri haioase care sa aiba in centreu cifra 1 sau mesajul "first birthday".  Chiar daca bebelusa ta nu va intelege foarte multe din atmosfera festiva, cu sigura..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Lumanari pentru prima aniversare baietel

Lumanari pentru prima aniversare baietel Prima aniversare a micutului tau cavaler sau al micutului unei persoane dragi tie, are nevoie de o petrecere pe cinste cu decoruri vesele, care sa aiba in centreu cifra 1 sau mesajul "first birthday".  Chiar daca bebelusul tau s..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Rama foto My First Birthday

Rama foto "My First Birthday" O rama foto eleganta, clasica, perfecta pentru pastrarea uneia dintre fotografiile de la prima aniversare a bebelusului. Dimensiuni: 14 x 13.5 centimetri. Rama poate reprezenta un cadou inedit pentru parintii care sarbatoresc primul an..

25,00 RON Fara TVA: 25,00 RON

Cutie argintata pentru dintisor Zana Maseluta

Cutie argintata pentru dintisor Zana Maseluta Momentul pierderii primului dintisor este un moment emotionant pentru copilul tau, iar Zana Maseluta joaca aici un rol important pentru ca trebuie sa il rasplateasca de indata pentru micutul sau sacrificiu. Cu ajutorul acestei..

49,00 RON Fara TVA: 49,00 RON

Cutiuta amintiri bleu din MDF My Special Keepbox

Cutiuta amintiri bleu din MDF  "My Special Keepbox" O minunata cutie amintiri fabricata din MDF, perfecta pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor. Cutiuta amintiri, inscriptionata cu mesajul "my special keepsakes", este decorata cu un simpatic elefantel si o i..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Cutiuta amintiri roz din MDF My Special Keepbox

Cutiuta amintiri roz din MDF  "My Special Keepbox" O minunata cutie amintiri fabricata din MDF, perfecta pentru pastrarea primelor amintiri ale micutelor. Cutiuta amintiri, inscriptionata cu mesajul "my special keepsakes", este decorata cu un simpatic elefantel si o in..

45,00 RON Fara TVA: 45,00 RON

Set cadou argintat Miffy pentru mot sau turta

Set cadou argintat Miffy pentru mot sau turta Un set elegant de perie argintata, oglinda argintata si pieptan argintat, perfect pentru a fi daruit cu ocazia taierii motului sau a ruperii turtei.  Cele trei obiecte care se gasesc pe orice tavita de mot, se livreaza in c..

239,00 RON Fara TVA: 239,00 RON

Twinkle Twinkle - Set perie si pieptan argintate

Twinkle Twinkle - Set perie si pieptan argintate Setul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului englezesc de renume Twinkle Twinkle, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, care va putea fi pastrat peste ani. Ambele produse sunt argintate si se l..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Button Corner - Set perie si pieptan argintate

Button Corner - Set perie si pieptan argintate Setul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului englezesc de renume Button Corner, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, care va putea fi pastrat amintire.  Ambele produse sunt argintate si se livre..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Juliana - Set perie si pieptan argintate

Juliana - Set perie si pieptan argintate Setul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului Juliana, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, un cadou care cu siguranta va putea fi pastrat peste ani si ani. Ambele produse sunt argintate si se livreaza..

85,00 RON Fara TVA: 85,00 RON

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate design simplu

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate design simplu Obiceiul taierii motului sau ruperii turtei presupune ca pe tavita bebelusului sa existe, pe langa alte obiecte, si o perie si un pieptan. Daca vrei ca obiectele special pregatite pentru acest eveniment, sa..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate Setul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus cu ocazia nasterii, botezului sau motului si a turtei. Ambele produse se livreaza in cut..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Disney Winnie the Pooh - Set perie si pieptan argintate

Disney Winnie the Pooh - Set perie&pieptan argintate Setul cu perie si pieptan argintate, apartinand simpaticei colectii Disney Winnie the Pooh, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, cadou ce va putea fi pastrat, cu drag, peste ani. Ambele produse sunt arg..

109,00 RON Fara TVA: 109,00 RON

Juliana - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor -25%

Juliana - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor

Juliana - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor Setul de cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor marca Juliana reprezinta cadoul ideal pentru botez sau pentru prima aniversare a bebelusului. Setul se livreaza intr-un ambalaj eleg..

79,00 RON 59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby girl

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby girl Un set haios de cutiute argintate pentru pastrarea primei bucle a fetitei si a primului sau dintisor, marca Bambino by Juliana, pe care il puteti darui cu ocazia ruperii turtei, cu ocazia nasterii sau cu ocazia b..

95,00 RON Fara TVA: 95,00 RON

Set cutiute pentru primul dintisor si prima suvita cu calut

Set cutiute pentru primul dintisor si prima suvita cu calut Acest minunat set argintat, este ideal pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor: prima lor suvita si primul lor dintisor. Setul poate rerezenta si un cadou amuzant si util pentru proaspetii parinti c..

85,00 RON Fara TVA: 85,00 RON

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby boy

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby boy Un set minunat de cutiute argintate pentru pastrarea primului carliont al baietelului si a primului sau dintisor, marca Bambino by Juliana, pe care il puteti darui cu ocazia taierii motului, cu ocazia nasterii sau..

95,00 RON Fara TVA: 95,00 RON

Bambino by Juliana - Cutiute argintate suvita si dinte soare si luna

Bambino by Juliana - Cutiute argintate suvita si dinte soare si luna Un set elegant de cutiute argintate pentru pastrarea primei suvite si primului dintisor Bambino by Juliana, pe care il puteti darui cu ocazia taierii motului bebelului, a ruperii turtei, cu ocazia naster..

72,00 RON Fara TVA: 72,00 RON

Bambino by Juliana - Set cutiute argintate pentru suvita si dintisor

Bambino by Juliana - Set cutiute argintate pentru suvita si dintisor Setul de cutiute argintate prima suvita si primul dintisor Bambino by Juliana reprezinta cadoul ideal pentru botez, pentru mot si turta sau pentru aniversarea bebelusului.  Setul este format din 2 cut..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Twinkle Twinkle - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor

Twinkle Twinkle - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor Setul de cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor marca Twinke reprezinta cadoul ideal pentru botez sau pentru prima aniversare a bebeluslui. Setul se livreaza intr-un ambal..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Set cutiute argintate bleu suvita si dintisor cu ursulet

Set cutiute argintate bleu suvita si dintisor cu ursulet Prima bucla a bebelusului si primul dintisor pastrat pentru Zana Maseluta sunt amintiri dragi ale fiecarui parinte.  Acest set de cutiute argintate este ideal pentru pastrarea primului carliont si a primului dint..

95,00 RON Fara TVA: 95,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!