Cadouri Mot/Turta

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Bambino by Juliana - Rama foto argintata One Year

Bambino by Juliana - Rama foto argintata One YearAceasta rama foto eleganta, ce apartine brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru pastrarea unei fotografii haioase de la aniversarea primului an de viata a micutilor. Rama este argintata, este vesel decorata c..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Twinkle Twinkle - Set perie si pieptan argintate

Twinkle Twinkle - Set perie si pieptan argintateSetul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului englezesc de renume Twinkle Twinkle, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, care va putea fi pastrat peste ani.Ambele produse sunt argintate si se l..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Juliana - Set perie si pieptan argintate

Juliana - Set perie si pieptan argintateSetul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului Juliana, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, un cadou care cu siguranta va putea fi pastrat peste ani si ani.Ambele produse sunt argintate si se livreaza..

95,00 RON Fara TVA: 79,83 RON

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate design simplu

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate design simpluObiceiul taierii motului sau ruperii turtei presupune ca pe tavita bebelusului sa existe, pe langa alte obiecte, si o perie si un pieptan. Daca vrei ca obiectele special pregatite pentru acest eveniment, sa..

109,00 RON Fara TVA: 91,60 RON

Trasura argintata cu spatii pentru suvita si dintisor Juliana

Trasura argintata cu spatii pentru suvita si dintisor Juliana - detalii produsO trasura minunata, apartinand brand-ului Juliana, ideala pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor.Trasura este formata din:un calut argintat. un spatiu argintat pentru pas..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Juliana - Trenulet argintat cu spatii pentru suvita si dintisor

Juliana - Trenulet argintat cu spatii pentru suvita si dintisorAcest minunat trenulet apartinand brand-ului Juliana, este ideal pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor.Trenuletul este format din:o locomotiva argintata. un vagon argintat pentru pastr..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Twinkle Twinkle - Cutiuta argintata pentru prima suvita

Twinkle Twinkle - Cutiuta argintata pentru prima suvitaCutiuta argintata pentru prima suvita marca Twinkle Tinkle reprezinta cadoul ideal pentru botez sau pentru prima aniversare a bebeluslui.Cutiuta este argintata pe exterior si contine mesajul: "first curl" (prima ..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Twinkle Twinkle - Cutiuta argintata pentru primul dintisor

Twinkle Twinkle - Cutiuta argintata pentru primul dintisorCutiuta pentru primul dintisor marca Twinke reprezinta cadoul ideal pentru botez sau pentru prima aniversare a bebeluslui.Cutiuta se livreaza intr-un ambalaj frumos si elegant. Cutiuta este argintata pe exteri..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Bambino by Juliana - Cutiuta argintata pentru prima suvita

Bambino by Juliana - Cutiuta argintata pentru prima suvitaAceasta cutiuta argintata, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, are un design elegant fiind ideala pentru a fi facuta cadou proaspetilor parinti sau pentru a o folosi la pastrarea primei suvite a micutilor. ..

65,00 RON Fara TVA: 54,62 RON

Set oglinda si breloc - model fluture

Set oglinda si breloc - model flutureUn set format dintr-o oglinda si un breloc, ideal pentru a fi oferit cadou cu ocazia primei aniversari.Oglinda face parte din categoria obiectelor de traditie care se pun pe tavita bebelusului, cu ocazia taierii motului sau a rup..

75,00 RON Fara TVA: 63,03 RON

Cutiuta amintiri bleu din MDF My Special Keepbox

Cutiuta amintiri bleu din MDF  "My Special Keepbox"O minunata cutie amintiri fabricata din MDF, perfecta pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor.Cutiuta amintiri, inscriptionata cu mesajul "my special keepsakes", este decorata cu un simpatic elefantel si o i..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Cutiuta amintiri roz din MDF My Special Keepbox

Cutiuta amintiri roz din MDF  "My Special Keepbox"O minunata cutie amintiri fabricata din MDF, perfecta pentru pastrarea primelor amintiri ale micutelor.Cutiuta amintiri, inscriptionata cu mesajul "my special keepsakes", este decorata cu un simpatic elefantel si o in..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Twinkle Twinkle - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor

Twinkle Twinkle - Set cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisorSetul de cutiute argintate pentru prima suvita si primul dintisor marca Twinke reprezinta cadoul ideal pentru botez sau pentru prima aniversare a bebeluslui.Setul se livreaza intr-un ambal..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Rama foto 1 an My First Birthday Celebrations

Rama foto 1 an My First Birthday CelebrationsSarbatorirea primului anisor de viata e prilej de veselie, multe fotografii si amintiri frumoase. Aceasta rama foto eleganta, fabricata din MDF, este ideala pentru pastrarea unei fotografii amuzante de la aniversarea celor mic..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday alb

Bambino by Juliana - Glob My First Birthday albPrima aniversare a micutilor este prilej de veselie, amintiri si multe cadouri.Daca iti doresti un cadru de poveste pentru fotografiile bebelusului la prima sa aniversare, dar si daca iti doresti un cadou deosebit pentr..

69,00 RON Fara TVA: 57,98 RON

Jungle Baby - Set album si rama foto prima aniversare

Jungle Baby - Set album si rama foto prima aniversarePrima aniversare a bebelusului este prilej de veselie, fotografii, amintiri si multe cadouri.Daca iti doresti sa daruiesti un cadou special persoanelor dragi care sarbatoresc primul an al micutilor acest set forma..

69,00 RON Fara TVA: 57,98 RON

Button Corner - Rama foto bleu My First Birthday

Button Corner - Rama foto bleu My First BirthdayAceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner, este cadoul ideal pentru sarbatorirea primului an din viata micului printisor.Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aproximativ 10 centimetri x 15 centimetri). Butto..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Button Corner - Rama foto pink My First Birthday

Button Corner - Rama foto pink My First BirthdayAceasta rama foto, apartinand brandului Button Corner, este cadoul ideal pentru sarbatorirea primului an din viata micutei.Dimesiuni fotografie:¬†4 inch x 6 inch (aproximativ 10 centimetri x 15 centimetri).‚ÄčButton..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Button Corner - Album foto My 1st Birthday - pink

Button Corner - Album foto "My 1st Birthday" - pinkAcest album foto este ideal pentru pastrarea fotografiilor de la taierea motului micutului sau pentru a fi facut cadou proaspetilor parinti care sarbatoresc prima aniversare a bebelusului.Pe prima pagina a albumu..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Rama foto My First Birthday

Rama foto "My First Birthday"O rama foto eleganta, clasica, perfecta pentru pastrarea uneia dintre fotografiile de la prima aniversare a bebelusului.Dimensiuni: 14 x 13.5 centimetri.Dimensiune foto: 13 x 9 centimetri.Rama poate reprezenta un cadou inedit pen..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Disney Winnie the Pooh - Set cutiute prima suvita si primul dintisor

Disney Winnie the Pooh - Set cutiute prima suvita & primul dintisorAcest minunat set apartinand brand-ului Disney, este ideal pentru pastrarea primelor amintiri ale micutilor.Setul poate rerezenta si un cadou amuzant si util pentru proaspetii parinti care sarbatoresc..

129,00 RON Fara TVA: 108,40 RON

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby boy

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby boyUn set minunat de cutiute argintate pentru pastrarea primului carliont al baietelului si a primului sau dintisor, marca Bambino by Juliana, pe care il puteti darui cu ocazia taierii motului, cu ocazia nasterii sau..

95,00 RON Fara TVA: 79,83 RON

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby girl

Bambino by Juliana - Cutiute argintate cu ursulet baby girlUn set haios de cutiute argintate pentru pastrarea primei bucle a fetitei si a primului sau dintisor, marca Bambino by Juliana, pe care il puteti darui cu ocazia ruperii turtei, cu ocazia nasterii sau cu ocazia b..

95,00 RON Fara TVA: 79,83 RON

Bambino by Juliana - Cutiuta argintata pentru primul dintisor

Bambino by Juliana - Cutiuta argintata pentru primul dintisorO minunata cutiuta argintata pentru primul dintisor, marca Bambino by Juliana, ce poate reprezenta cadoul ideal pentru botez sau pentru aniversarea bebeluslui.Aceasta se livreaza intr-un ambalaj frumos si e..

65,00 RON Fara TVA: 54,62 RON

Disney Winnie the Pooh - Set perie si pieptan argintate

Disney Winnie the Pooh - Set perie&pieptan argintateSetul cu perie si pieptan argintate, apartinand simpaticei colectii Disney Winnie the Pooh, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, cadou ce va putea fi pastrat, cu drag, peste ani.Ambele produse sunt arg..

119,00 RON Fara TVA: 100,00 RON

Tavita argintata pentru mot sau turta

Tavita argintata pentru mot sau turtaO tavita eleganta, cu design simplu, care se poate folosi cu succes la mot sau turta. Dimensiunile sale sunt 28 x 17 centimetri. Produsul nu este o jucarie! Nu lasati bebelusul nesupravegheat in preajma produsului.  ..

239,00 RON Fara TVA: 200,84 RON

Cutiuta amintiri cu cristale Swarovski It's a Boy

Cutiuta amintiri cu cristale Swarovski It's a BoyDaca vrei sa daruiesti o cutiuta speciala in care parintii micutului sa pastreze prima suvita, primul dintisor sau o alta amintire draga, poti opta pentru aceasta casetuta decorata cu cristale Swarovski.Pe capacul cu..

69,00 RON Fara TVA: 57,98 RON

Cutiuta amintiri cu cristale Swarovski It's a Girl

Cutiuta amintiri cu cristale Swarovski It's a GirlDaca ai nevoie de o cutiuta speciala in care sa pastrezi prima suvita sau o alta amintire draga a fetitei, poti opta pentru aceasta casetuta decorata cu cristale Swarovski.Pe capacul cutiutei este inscriptionat mesa..

69,00 RON Fara TVA: 57,98 RON

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintate

Bambino by Juliana - Set perie si pieptan argintateSetul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus cu ocazia nasterii, botezului sau motului si a turtei.Ambele produse se livreaza in cut..

109,00 RON Fara TVA: 91,60 RON

Button Corner - Set perie si pieptan argintate

Button Corner - Set perie si pieptan argintateSetul cu perie si pieptan argintate, apartinand brand-ului englezesc de renume Button Corner, reprezinta un cadou deosebit pentru orice bebelus, care va putea fi pastrat amintire. Ambele produse sunt argintate si se livre..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Set cadou rama foto, cutiuta prima suvita si cutiuta primul dintisor Blue Juliana

Set cadou rama foto, cutiuta prima suvita si cutiuta primul dintisor bleu Juliana - detalii despre produsAcest set haios, cu design vesel, este ideal pentru a fi facut cadou proaspetilor parinti sau pentru pastrarea primelor amintiri din viata micutului.Setul contine..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Button Corner - Set cutiuta prima suvita cu iepuras si primul dintisor cu ursulet

Button Corner - Set cutiuta prima suvita cu iepuras si primul dintisor cu ursuletAcest set apartinand brand-ului Button Corner este ideal pentru pastrarea primelor amintiri din viata micutilor.Setul este format din:o cutiuta pentru pastrarea primei suvite, dec..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Bambino by Juliana - Pusculita minge de fotbal

Bambino by Juliana - Pusculita minge de fotbalAceasta pusculita argintata in forma de minge de fotbal poate fi o idee minunata pentru cadou de botez, cadouri pentru mot sau turta sau, pur si simplu, cadouri pentru bebelusi.  Pusculita are un capac, in partea sa infer..

79,00 RON Fara TVA: 66,39 RON

Pusculita argintata in forma de caleasca Bambino by Juliana

Pusculita argintata in forma de caleasca - detalii despre produsAceasta pusculita argintata, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideala pentru a pastra intr-un mod unic si elegant, primele economii ale bebelusului.Pusculita are un capac, in partea de jos, ..

129,00 RON Fara TVA: 108,40 RON

Oglinda argintata cu pietricele - model libelula

Oglinda argintata cu pietricele - model libelulaOglinda face parte din categoria obiectelor traditionale pe care parintii si nasii le pun pe tavita bebelusului, cu ocazia taierii motului sau a ruperii turtei.Aceasta oglinda rotunda, argintata, decorata cu o libelula ..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Oglinda argintata cu pietricele - model fluture

Oglinda argintata cu pietricele - model flutureOglinda face parte din categoria obiectelor de traditie care se pun pe tavita bebelusului, cu ocazia taierii motului sau a ruperii turtei.Aceasta oglinda rotunda, argintata, decorata cu un fluture din pietricele roz, est..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Cadou pentru mot - un gest simbolic
 

Petrecerile pentru mot la baieti sau pentru ruperea turtei la fete sunt ocazii unice. De aceea, este bine sa-i ajuti pe micuti si pe familiile lor sa le marcheze cu amintiri de neuitat. Cadourile pentru taierea motului ar trebui sa vina in ajutorul parintilor pentru a depozita marturiile dezvoltarii micutului, deci sa fie obiecte precum o cutiuta pentru primul dintisor sau una pentru suvita de par taiata de catre nasi. De asemenea, poti opta si pentru cadouri practice, de exemplu un set de castronele pentru bebelusi sau tacamuri tematice. 
 

Cadou de mot pentru baieti si de turta pentru fete
 

In cazul cadoului pentru mot de 1 an pentru baieti, poti alege un obiect atat simbolic, cat si practic, cum ar fi o prima pusculita sau o rama foto perfecta pentru a pastra amintirea acestui moment festiv. De asemenea, culorile potrivite pentru cadourile de taierea motului unui baiat sunt albastru sau verde, pentru a se putea distinge de cele pentru fetite.
 

Ruperea turtei este o ocazie cu semnificatii populare. Momentul extragerii obiectelor de catre micuta sarbatorita este cel mai asteptat atunci cand vine vorba de aceasta petrecere. De aceea, nu poti da gres daca alegi sa oferi cadou un obiect care se va afla pe tava, cum ar fi o perie de par sau o oglinda. Daca le va alege fetita, se spune ca va avea parte de frumusete toata viata!
 

Indiferent ce vei alege cadou pentru mot sau pentru turta, cu siguranta va fi apreciat daca il oferi cu drag si esti alaturi de bebe si de familia lui.

 

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!