Meniu
Meniu
Filtrare
Cosul tau de cumparaturi

Camera Bebelusului

Brand: Inter Baby Model: IBLAM02-01
Lampa de veghe in forma de dinozaur - descriere O lampa de veghe simpatica, cu led, in forma de dinozaur, ideala pentru a fi facuta cadou unui bebelus. Cu o iluminare subtila si realizata din materiale sigure pentru bebelusi, lampa de veghe poate deveni un accesoriu decorativ pentru camera oricarui bebelus. Caracteristici: design atractiv (dinozaur) il ajuta pe bebe sa se..
39.00 Lei
fara taxe:32.77 Lei
Adauga in cos
Brand: Inter Baby Model: IBLAM03-09
Lampa de veghe in forma de unicorn - alba - descriere O lampa de veghe dragalasa, cu led, in forma de unicorn, ideala pentru a fi facuta cadou unui bebelus. Cu o iluminare subtila si realizata din materiale sigure pentru bebelusi, lampa de veghe unicorn poate deveni un accesoriu decorativ deosebit pentru decorul oricarei camere de bebelusi.  Caracteristici: design atractiv (unico..
39.00 Lei
fara taxe:32.77 Lei
Adauga in cos
Brand: Inter Baby Model: IBLAM04-09
Lampa de veghe in forma de steluta - alba - descriere O lampa de veghe dragalasa, cu led, in forma de steluta zambitoare, ideala pentru a fi facuta cadou unui bebelus. Cu o iluminare subtila si realizata din materiale sigure pentru bebelusi si colturi rotunjite, lampa de veghe poate deveni un accesoriu decorativ deosebit pentru decorul oricarei camere de bebelusi. Caracteristici: ..
39.00 Lei
fara taxe:32.77 Lei
Adauga in cos
Brand: Inter Baby Model: IBLAM01-09
Lampa de veghe in forma de norisor - alba - descriere O lampa de veghe dragalasa, cu led, in forma de norisor zambitor, ideala pentru a fi facuta cadou unui bebelus. Cu o iluminare subtila si realizata din materiale sigure pentru bebelusi, lampa de veghe poate deveni un accesoriu decorativ deosebit pentru decorul oricarei camere de bebelusi. Caracteristici: design atractiv (noris..
39.00 Lei
fara taxe:32.77 Lei
Adauga in cos
Starlight Lantern - Lampa Humpty Dumpty
Pret redus
Brand: No Brand Model: JD288755
Starlight Lantern - Lampa Humpty Dumpty O lampa de veghe extrem de simpatica, pe care o puteti integra cu succes in decorul oricarei camere de bebelusi.    Lampa de veghe, decorata cu desene animate haioase si un mesaj vesel in limba engleza, este fabricata din carton, are abajurul din plastic si functioneaza cu 2 baterii (incluse in pachet). Lampa emana o lumina calda, alba.  Lampa ..
15.00 Lei 29.00 Lei
fara taxe:12.61 Lei
Adauga in cos
Starlight Lantern - Lampa de veghe cadou nou nascut fetita
Pret redus
Brand: No Brand Model: JD282610
Starlight Lantern - Lampa de veghe cadou nou nascut fetita Un cadou nou nascut poate fi unul practic, dar in acelasi timp emotionant.   Aceasta lampa de veghe, decorata cu un mesaj vesel in limba engleza, este fabricata din carton, are abajurul din plastic si functioneaza cu 2 baterii (incluse in pachet). Lampa emana o lumina calda, alba.  Mesajul inscriptionat pe fundal roz este "tw..
15.00 Lei 29.00 Lei
fara taxe:12.61 Lei
Adauga in cos
Starlight Lantern - Lampa Arca lui Noe
Pret redus
Brand: No Brand Model: JD288756
Starlight Lantern - Lampa Arca lui Noe Lampa de veghe Starlight Lantern este ideala atat pentru parintii care isi doresc o lumina redusa in camera celor mici, cat si pentru micutii care se simt in siguranta atunci cand camera le este usor luminata.  Lampa de veghe, decorata cu animalute si arca, este fabricata din carton, are abajurul din plastic si functioneaza cu 2 baterii (incluse in pa..
15.00 Lei 29.00 Lei
fara taxe:12.61 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Filtrare produse