Meniu
Meniu
Cosul tau de cumparaturi

Informatii livrare

Livrarea produselor

K&R Baby livreaza produsele oriunde in Romania prin curierat rapid, in termen de 24 - 72 de ore de la confirmarea comenzii pe e-mail pentru produsele aflate in stoc. Costul transportului este de 15 lei, atat pentru Bucuresti, cat si pentru toate localitatile aflate in aria de livrare a firmelor noastre de curierat. La comenzi de peste 299 lei transportul este gratuit. Tarifele nu variaza in functie de greutatea coletului. In cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram, va vom contacta telefonic pentru identificarea celei mai bune solutii de livrare.

Comenzile primite pana in ora 16 se proceseaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa ora 16 a zilei in curs se vor procesa a doua zi.

Daca unul din produsele comandate nu se afla pe stoc, va vom contacta telefonic sau pe e-mail pentru a va comunica un termen aproximativ de livrare.

Nu se fac livrari in zilele de sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale.

Produsele comandate pot proveni uneori din depozite diferite si vor fi livrate separat, dar intr-un interval foarte apropiat de timp.