Jucarii Bebelusi

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Jucarie chitaitoare elefantel Snuggle Baby NOU
Jucarie chitaitoare elefantel Snuggle Baby

Jucarie chitaitoare elefantel - detaliiUn elefantel simpatic si chitaitor, realizat in culori vesele si atractive. Jucaria este potrivita inca de la nastere si are dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria pentru bebelusi este realizata din..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Jucarie zornaitoare de dentitie elefantel Snuggle Baby NOU
Jucarie zornaitoare de dentitie elefantel Snuggle Baby

Jucarie zornaitoare de dentitie elefantel - detaliiO jucarie pentru bebelusi, in culori vesele si atractive, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut.Jucaria pentru bebelusi este realizata din material moale si placut la atingere, ajutand la dezvoltarea ab..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Jucarie zornaitoare elefantel Snuggle Baby NOU
Jucarie zornaitoare elefantel Snuggle Baby

Jucarie zornaitoare elefantel - detaliiUn elefantel simpatic si zornaitor, realizat in culori vesele si atractive. Jucaria este potrivita inca de la nastere si are dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria pentru bebelusi este realizata din..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Jucarie zornaitoare si chitaitoare elefantel Snuggle Baby NOU
Jucarie zornaitoare si chitaitoare elefantel Snuggle Baby

Jucarie zornaitoare si chitaitoare elefantel - detaliiUn elefantel simpatic, zornaitor si chitaitor, ideal pentru a fi oferit cadou unui bebelus. Elefantelul are un design atractiv, este realizat in culori vesele si are dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale beb..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Primul meu album foto Girafa Sophie Vulli

Primul meu album foto Girafa Sophie VulliCu ajutorul acestui album, bebelusul poate avea cu el peste tot fotografiile cu cei dragi! Este in acelasi timp si o jucarie de invatare care ii va stimula simturile:vedere: culori si contrast auzul: o piuitoare tactil:..

94,00 RON Fara TVA: 78,99 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz Keel Toys NOU
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete z..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete z..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn Keel Toys NOU
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unei fetite, cu ocazia nasterii. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prin..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zonaitoare cu inel de lemn model zebra Keel Toys

Jucarie zonaitoare cu inel de lemn model zebra - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prins si este po..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria ajuta la coordo..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie atasament cu paturica si oita Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si oita - detalii produsO jucarie de atasament pentru bebelusi, cu minipaturica si oita de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tacti..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si zebra Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si zebra - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si zebra de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil. Poate fi o ..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si unicorn Keel Toys NOU
Jucarie atasament cu paturica si unicorn Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si unicorn - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si unicorn, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil.Jucaria poat..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si ursulet Koala, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului t..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie Muzicala Zazu Kids Don

Jucarie Muzicala Zazu Kids DonUn plus special creat pentru a linisti bebelusul, care se poate folosi inca de la nastere!Caracteristici:6 sunete diferite: bataile inimii, sunetul cascadei (ce simuleaza sunete auzite in timpul dezvoltarii intrauterine) si 4 melo..

141,00 RON Fara TVA: 118,49 RON

Jucarie zornaitoare ursulet Bambino by Juliana

Jucarie zornaitoare ursulet Bambino by Juliana - detalii produsUn cadou perfect pentru orice nou nascut: o jucarie zornaitoare, de plus, pe care bebelusul o poate prinde cu usurinta si care ii va capta imediat atentia. Ursuletul este fabricat din plus moale, are oc..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Set cadou body si jucarie zornaitoare Bambino by Juliana

Set cadou body si jucarie zornaitoare Bambino by Juliana - detalii produsUn cadou perfect pentru un nou nascut: un set format dintr-o jucarie zornaitoare si un body cu mesajul "little star".Jucaria este ideala pentru manutele mici ale bebelusului.Body-ul, cu m..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model ursulet

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model ursulet alb - detalii produsJucaria de plus cu minipaturica si ursulet este realizata din material moale de plus, are un design dragalas si este ideala pentru momentele de relaxare si de somn ale bebelusului. Poate fi un cadou ..

36,00 RON Fara TVA: 30,25 RON

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model catelus

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model catelus - detalii produsJucaria de plus cu minipaturica si catelus este realizata din material moale de plus, are un design atractiv si este ideala pentru momentele de relaxare si de somn ale bebelusului. Ajuta la dezvolare..

36,00 RON Fara TVA: 30,25 RON

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model elefantel

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model elefantel roz - detalii produsO jucarie cu mini paturica este intotdeauna alegerea potrivita cand esti in cautarea unei jucarii pentru un nou nascut. Jucaria este realizata din material moale de plus, are un design simpatic si ..

36,00 RON Fara TVA: 30,25 RON

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model ursulet somnoros

Jucarie cu paturica pentru bebelusi model ursulet - detalii produsO jucarie cu mini paturica este intotdeauna alegerea potrivita cand esti in cautarea unei jucarii pentru un nou nascut. Jucaria cu mini paturica si ursulet este realizata din material moale de plus, are ..

36,00 RON Fara TVA: 30,25 RON

Paturica jucarie bebe cu elefantel roz Baby Town

Paturica jucarie bebe cu elefantel roz Baby Town - detalii produsO paturica jucarie este intotdeauna alegerea potrivita cand esti in cautarea unei jucarii pentru nou nascuti. Jucaria marca Baby Town, cu paturica si elefantel, este realizata din material moale de plus, ..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Paturica jucarie bebe girafa Baby Town NOU
Paturica jucarie bebe girafa Baby Town

Paturica jucarie bebe girafa Baby Town - detalii produsO jucarie cu paturica si girafa, din material moale si pufos de plus, ideala pentru momentele de relaxare si de somn ale bebelusului.Ajuta la dezvolarea simtului tactil si la calmarea bebelusului.Recomandat..

42,00 RON Fara TVA: 35,29 RON

Paturica jucarie bebe cu elefantel Baby Town

Paturica jucarie bebe cu elefantel Baby Town - detalii produsO jucarie cu paturica si elefantel, din material moale de plus, ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului.Ajuta la dezvolarea simtului tactil si la calmarea bebelusului.Recomandat: 0 luni +...

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Paturica jucarie bebe cu elefantel bleu Baby Town

Paturica jucarie bebe cu elefantel bleu Baby Town - detalii produsO paturica jucarie este intotdeauna alegerea potrivita cand doresti sa oferi o jucarie unui nou nascut. Jucaria marca Baby Town, cu paturica si elefantel, este realizata din material moale de plus, fiind..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Jucarie paturica Taggies bleu cu stelute Soft Touch -29%
Mini paturica atasament Taggies bleu cu stelute Soft Touch

Mini paturica atasament Taggies bleu cu stelute Soft TouchO jucarie pentru bebelusi in forma de minipaturica, in nuante de bleu, care imbina senzatia de calm si siguranta datorita materialului moale si bucuria unei jucarioare atractive. Etichetele de pe margini, in culor..

35,00 RON 25,00 RON Fara TVA: 21,01 RON

Jucarie paturica Taggies roz Soft Touch -29%
Mini paturica atasament Taggies roz Soft Touch

Mini paturica atasament Taggies roz Soft TouchO jucarie pentru bebelusi in forma de minipaturica, in nuante de roz, care imbina senzatia de calm si siguranta datorita materialului moale si bucuria unei jucarioare atractive. Etichetele de pe margini, in culori si texturi ..

35,00 RON 25,00 RON Fara TVA: 21,01 RON

Paturica jucarie bebe model elefantel Soft Touch bleu

Paturica jucarie bebe model elefantel bleu - detalii produsUn elefant simpatic cu minipaturica, din material moale de plus, care ajuta la relaxarea bebelusului, la dezvoltarea simtului tactil si la captarea atentiei acestuia. Jucaria este realizata dintr-un material fi..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Paturica jucarie bebe model elefantel Soft Touch roz

Paturica jucarie bebe model elefantel roz - detalii produsUn elefantel simpatic cu minipaturica roz, din material moale de plus, care ajuta la relaxarea bebelusului, la dezvoltarea simtului tactil si la captarea atentiei acestuia. Jucaria este realizata dintr-un materi..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Paturica jucarie bebe model leu Soft Touch roz

Paturica jucarie bebe model leu roz - detalii produsUn leu simpatic cu minipaturica roz, din material moale de plus, care ajuta la relaxarea bebelusului, la dezvoltarea simtului tactil si la captarea atentiei acestuia. Jucaria este realizata dintr-un material fin si pl..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Paturica jucarie bebe model leu Soft Touch bleu

Paturica jucarie bebe model leu bleu - detalii produsUn leu simpatic cu minipaturica, din material moale de plus, care ajuta la relaxarea bebelusului, la dezvoltarea simtului tactil si la captarea atentiei acestuia. Jucaria este realizata dintr-un material fin si placu..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Jucarie zornaitoare iepuras Snuggle Tots

Jucarie zornaitoare iepuras Snuggle TotsUn iepuras simpatic zornaitor, special creat pentru manutele mici ale bebelusului.Jucaria zornaitoare are dimensiunea de aproximativ 15 cm si este este recomandata de la 0 luni+.Material: 100% poliester, material sigur pent..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Jucarie zornaitoare catelus Snuggle Tots

Jucarie zornaitoare catelus Snuggle TotsUn catelus simpatic zornaitor, special creat pentru manutele mici ale bebelusului.Jucaria zornaitoare are dimensiunea de aproximativ 15 cm si este este recomandata de la 0 luni+.Material: 100% poliester, material sigur pent..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Jucarie zornaitoare pisicuta Snuggle Tots

Jucarie zornaitoare pisicuta Snuggle TotsO pisicuta simpatica zornaitoare, special creata pentru manutele mici ale bebelusului.Jucaria zornaitoare are dimensiunea de aproximativ 15 cm si este este recomandata de la 0 luni+.Material: 100% poliester, material sigur..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Jucarie cu paturica iepuras Little Bunny

Jucarie cu paturica iepuras Little BunnyUn simpatic iepuras cu paturica (baby comforter), marca Little Bunny, ideal pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria il poate linisti in timpul noptii datorita materialului moale si placut la atingere sau ii poate capta atenti..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Keel Toys - Ursulet din plus zornaitor

Keel Toys - Ursulet din plus zornaitorUn ursulet vesel si zornaitor perfect pentru manutele micute ale bebelusului. Ursuletul poate fi un cadou simpatic, cu ocazia nasterii unui bebelus. Ursulet este disponibil in doua variante: pentru fetita (roz) sau pentru baiete..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Jucarii pentru bebelusi - o varietate de modele care vor deveni in scurt timp preferatele prichindelului


Jucariile pentru bebelusi sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa in primii ani de viata. Cu ajutorul acestora, cei mici se dezvolta pe toate planurile, isi contureaza personalitatea si descopera lumea din jurul lor. Zornaitoarele, animalele de plus, jucariile tricotate sau din lemn, cele muzicale, saltelele pentru joaca sau jucariile de baie sunt printre cele mai populare alegeri pentru orice nou nascut. Cu ajutorul lor, acestia isi dezvolta reflexele, coordonarea, abilitatile motrice, auzul, simtul ritmului si al ascultarii, dar si capacitatea de a intelege ceea ce se intampla in lumea inconjuratoare.


Alege din oferta magazinului nostru online modelele care consideri ca vor fi pe placul micutului. Iti punem la dispozitie o gama variata de produse, potrivite chiar de la nastere sau de la 3, 6 si 9 luni, ideale atat pentru a fi folosite in locuinta, cat si in carut, cand iesiti la plimbare.


Jucarii pentru nou nascuti - un ajutor practic pentru atenuarea unor dureri


Jucariile pentru bebelusi au si un alt rol extrem de important, pe langa scopul lor interactiv. Acestea ajuta la atenuarea anumitor dureri, precum colicii sau cresterea dintisorilor. De exemplu, pernutele anticolici contin samburi, iar odata incalzite, acestea pot fi aplicate pe burtica bebelusului pentru a-i calma durerile. De asemenea, jucariile de dentitie sunt si ele necesare, dovedindu-se a fi de un real ajutor in momentul in care bebelusului ii cresc dintisorii, deoarece reusesc sa maseze si sa calmeze gingiile acestuia.

 

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!