Keel Toys

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Jucarie de plus muzicala ursulet Koala Keel Toys

Jucarie de plus muzicala ursulet Koala - detalii produsUn ursulet muzical de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unui nou nascut. Jucaria poate fi folosita de la nastere si ajuta la coordonarea mana-ochi, la dezvoltarea simtului tactil si la dezvoltarea imaginatiei. ..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz Keel Toys NOU
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn roz - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete z..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete z..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn Keel Toys NOU
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unei fetite, cu ocazia nasterii. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prin..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zonaitoare cu inel de lemn model zebra Keel Toys

Jucarie zonaitoare cu inel de lemn model zebra - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prins si este po..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria ajuta la coordo..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie atasament cu paturica si oita Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si oita - detalii produsO jucarie de atasament pentru bebelusi, cu minipaturica si oita de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tacti..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si zebra Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si zebra - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si zebra de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil. Poate fi o ..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si unicorn Keel Toys NOU
Jucarie atasament cu paturica si unicorn Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si unicorn - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si unicorn, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil.Jucaria poat..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si ursulet Koala, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului t..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie de plus ursulet Baby Boy bleu 20 cm

Jucarie de plus ursulet Baby Boy bleu 20 cm - detalii produsUn ursulet de plus pentru bebelusi marca Keel Toys, realizat din materiale 100% reciclate. Avand dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, ursuletul indeamna la joaca, ajutand totodata la dezv..

65,00 RON Fara TVA: 54,62 RON

Jucarie de plus ursulet Baby Boy bleu

Jucarie de plus ursulet Baby Boy bleu - detalii produsUn ursulet de plus pentru bebelusi marca Keel Toys, realizat din materiale 100% reciclate. Avand dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, ursuletul indeamna la joaca, ajutand totodata la dezvoltare..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie de plus ursulet Baby Girl roz

Jucarie de plus ursulet Baby Girl roz - detalii produsUn ursulet de plus pentru bebelusi marca Keel Toys, realizat din materiale 100% reciclate. Avand dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, ursuletul indeamna la joaca, ajutand totodata la dezvoltare..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie de plus oita Keel Toys

Jucarie de plus pentru bebelusi model oita - detalii produsO jucarie simpatica de plus pentru bebelusi marca Keel Toys, realizata din materiale 100% reciclate. Avand dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, jucaria indeamna la joaca, ajutand totodata ..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie de plus zebra Keel Toys

Jucarie de plus pentru bebelusi model zebra - detalii produsO jucarie dragalasa de plus pentru bebelusi marca Keel Toys, realizata din materiale 100% reciclate. Avand dimensiunea de 14 cm, jucaria este potrivita pentru manutele mici ale bebelusului, ajutand la dezvolta..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie de plus unicorn Keel Toys NOU
Jucarie de plus unicorn Keel Toys

Jucarie de plus unicorn Keel Toys - detalii produsO jucarie simpatica de plus pentru bebelusi apartinand brand-ului Keel Toys, realizata din materiale reciclate. Jucaria are dimensiunea de 14 cm, fiind potrivita pentru manutele mici ale bebelusului.Model: unicorn. ..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie de plus Koala Keel Toys

Jucarie de plus Koala Keel Toys - detalii produsO jucarie simpatica de plus pentru bebelusi apartinand brand-ului Keel Toys, realizata din materiale reciclate. Jucaria are dimensiunea de 14 cm, fiind potrivita pentru manutele mici ale bebelusului.Model: ursulet Koa..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Keel Toys - Ursulet din plus zornaitor

Keel Toys - Ursulet din plus zornaitorUn ursulet vesel si zornaitor perfect pentru manutele micute ale bebelusului. Ursuletul poate fi un cadou simpatic, cu ocazia nasterii unui bebelus. Ursulet este disponibil in doua variante: pentru fetita (roz) sau pentru baiete..

32,00 RON Fara TVA: 26,89 RON

Keel Toys - Ursulet zornaitor

Keel Toys - Ursulet zornaitorBebelusii indragesc jucariile care scot diferite sunete si iubesc jucariile.Decorat in culori vesele, disponibil in varianta pentru fetita sau cea pentru baietel, ursuletul zornaitor este fabricat din plus moale si are dimensiunea de 12 c..

29,00 RON Fara TVA: 24,37 RON

Jucarie de plus girafa 26 cm Keel Toys

Jucarie de plus girafa 26 cm - detalii produsO jucarie dragalasa de plus marca Keel Toys, ideala pentru a fi oferita cadou unui bebelus. Jucaria va atrage prin culorile calde si prin design-ul vesel, indemnandu-l pe cel mic la joaca si ajutand la dezvoltarea simtului v..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Keel Toys - Jucarie de plus girafa

Keel Toys - Jucarie de plus girafaO jucarie dragalasa de plus, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria va atrage prin culorile calde si prin design-ul vesel, indemnandu-l pe bebelus la joaca si ajutand la dezvoltarea simtului vizual si tactil al acestuia. ..

42,00 RON Fara TVA: 35,29 RON

Keel Toys - Jucarie mini paturica cu girafa

Keel Toys - Jucarie mini paturica cu girafaO jucarie dragalasa cu paturica (baby comforter), ideala pentru manutele mici ale bebelusului. Ajuta la dezvoltarea simtului tactil si vizual.Jucaria are inaltimea de 25 cm si este disponibila in 3 variante de culoare: roz, ..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Keel Toys - Ursulet de plus bleu 25 cm

Keel Toys - Ursulet de plus bleu 25 cmUn bebelus nu va avea niciodata prea multi prieteni din plus astfel ca un simpatic ursulet va fi mereu un dar de neuitat.  Ursuletul este confectionat din material moale, placut la atingere si are aproximativ 25 de centimetri.  ..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Keel Toys - Iepuras de plus bleu 25 cm

Keel Toys - Iepuras de plus bleu 25 cmDaca ai nevoie de un cadou simpatic pentru o vizita la un bebelus, poti opta pentru un iepuras pufos. Iepurasul este confectionat din plus si are aproximativ 25 de centimetri.  ..

59,00 RON Fara TVA: 49,58 RON

Keel Toys - Jucarie ursulet cu paturica

Keel Toys - Jucarie ursulet cu paturicaJucariile cu paturica si ursulet de plus sunt ideale pentru manutele mici ale bebelusului. Ele pot deveni cu usurinta partenerii perfect de relaxare, somn sau distractie al bebelusului. Ajuta la dezvolarea simtului tactil.Re..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Keel Toys - Ursulet muzical cu steluta

Keel Toys - Ursulet muzical cu stelutaUn ursulet special creat pentru manutele micute ale bebelusului. Prevazuta cu o steluta pe care sunt inscriptionate mesajele "baby boy" sau "baby girl", jucaria poate fi un cadou perfect pentru nasterea unui baietel sau unei fetite. ..

55,00 RON Fara TVA: 46,22 RON

Keel Toys - Ursulet My First Teddy

Keel Toys - Ursulet My First TeddyCei mici au, de obicei, o jucarie draga pe care o vor pastra aproape o data cu trecerea anilor. Primul ursulet de plus este de obicei o amintire draga pentru fiecare.Disponibil in varianta crem sau maro, ursuletul este fabricat din p..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie de plus catelus Keel Toys NOU
Jucarie de plus catelus Keel Toys

Jucarie de plus catelus Baby - detalii produsUn catelus simpatic de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unei fetite sau unui baietel, cu ocazia nasterii.Disponibil in varianta pentru fetita sau cea pentru baietel, catelusul este fabricat din plus moale, are pe labut..

65,00 RON Fara TVA: 54,62 RON

Jucarie de plus ursulet cu paturica

Jucarie de plus ursulet cu paturicaUn ursulet simpatic de plus, cu paturica si mesaj, ideal pentru a fi oferit cadou unui bebelus, cu ocazia nasterii. Jucaria de plus este din plus moale si placut la atingere si este disponibil in doua culori: roz si bleu.Broderie: B..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!