Keel Toys

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Jucarie de plus muzicala ursulet Koala Keel Toys

Jucarie de plus muzicala ursulet Koala - detalii produsUn ursulet muzical de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unui nou nascut. Jucaria poate fi folosita de la nastere si ajuta la coordonarea mana-ochi, la dezvoltarea simtului tactil si la dezvoltarea imaginatiei. ..

99,00 RON Fara TVA: 83,19 RON

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi elefantel bleu Keel Toys

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi elefantel bleu Keel Toys - detalii produsO jucarie zornaitoare potrivita pentru manutele mici ale bebelusului.Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului tactil, la coordonarea mana-ochi si la intelegerea relatiei cauza-efect.Elef..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi maimutica Keel Toys

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi maimutica Keel Toys - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, potrivita pentru manutele mici ale bebelusului, fabricata din materiale reciclate.In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este misc..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi unicorn roz Keel Toys

Jucarie zornaitoare pentru bebelusi unicorn roz - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete ..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra - detalii produsO jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete z..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unei fetite, cu ocazia nasterii. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prin..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zornaitoare cu inel de lemn model zebra Keel Toys

Jucarie zornaitoare cu inel de lemn model zebra - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prins si este p..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala Keel Toys

Jucarie zonaitoare pentru bebelusi ursulet Koala - detalii produsO jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria ajuta la coordo..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie atasament cu paturica si zebra Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si zebra - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si zebra de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil. Poate fi o ..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si unicorn Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si unicorn - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si unicorn, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil.Jucaria poat..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si maimutica Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si maimutica Keel Toys - detalii produsO jucarie cu minipaturica si maimutica, realizata din materiale 100% reciclate, prietenoase cu mediul inconjurator.Jucaria e cunoscuta si sub denumirea de jucarie de atasament si e potrivita pent..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si elefantel Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si elefantel Keel Toys - detalii produsO jucarie cu minipaturica si elefantel, realizata din materiale 100% reciclate.Jucaria e cunoscuta si sub denumirea de jucarie de atasament si este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelus..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys

Jucarie atasament cu paturica si ursulet Koala Keel Toys - detalii produsO jucarie de atasament, cu minipaturica si ursulet Koala, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului t..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie de plus maimutica Keel Toys

Jucarie de plus maimutica Keel Toys - detalii produsO jucarie de plus realizata din materiale 100% reciclate, dar foarte moi, pe care o puteti darui unui bebelus dornic de joaca.Jucaria are 14 de centimetri si poate insoti bebelusul oriunde, putand fi un adevarat ..

49,00 RON Fara TVA: 41,18 RON

Jucarie de plus elefantel bleu Keel Toys

Jucarie de plus elefantel bleu Keel Toys - detalii produsO jucarie de plus realizata din materiale reciclate, dar foarte moi pe care o puteti darui oricarui bebelus dornic de joaca. Jucaria are 25 de centimetri si poate insoti bebelusul in calatorii sau poate fi parten..

79,00 RON Fara TVA: 66,39 RON

Jucarie zornaitoare ursulet alb Keel Toys

Jucarie zornaitoare ursulet alb Keel Toys - descriere produsUn ursulet dragalas, fabricat din materiale moi, de dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, prevazut cu cerc zornaitor.Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului auditiv, a celui vizual si a ..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie zornaitoare maimutica Keel Toys

Jucarie zornaitoare maimutica Keel Toys - descriere produsO maimutica simpatica, de dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, prevazuta cu cerc zornaitor.Jucaria zornaitoare ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, a simturilor auditiv, vizu..

45,00 RON Fara TVA: 37,82 RON

Jucarie de plus ursulet cu pernuta Keel Toys

Jucarie de plus ursulet cu pernuta Keel Toys - detalii produsUn ursulet haios, fabricat 100% din materiale reciclate, prevazut cu o pernuta, ideal pentru a fi oferit cadou unui bebelus, la orice ocazie: botez, nastere, o simpla vizita sau aniversare. Disponibil in va..

69,00 RON Fara TVA: 57,98 RON

Jucarie de plus catelus Keel Toys

Jucarie de plus catelus Baby - detalii produsUn catelus simpatic de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unei fetite sau unui baietel, cu ocazia nasterii.Disponibil in varianta pentru fetita sau cea pentru baietel, catelusul este fabricat din plus moale, are pe labut..

65,00 RON Fara TVA: 54,62 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 299 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!