Set mic dejun

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Set mic dejun bebelusi Disney Magical Begginings

Set mic dejun bebelusi Disney Magical BegginingsUn set de masa vesel decorat, fabricat din portelan, cu ajutorul caruia puteti face din fiecare masa un moment amuzant. Avand un efect vizual atragator datorita simpaticelor personaje Disney, setul de masa compus din 4 pies..

99,00 RON Fara TVA: 99,00 RON

Set mic dejun bebelusi Disney Magical Begginings Simba

Set mic dejun bebelusi Disney Magical Begginings SimbaUn set de masa util, fabricat din melamina, cu ajutorul caruia puteti face din fiecare masa un moment special. Avand un efect vizual atragator datorita simpaticelor personaje din Lion King, setul de masa compus din 5 ..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Buburuza

Adora - Set mic dejun din bambus - model BuburuzaUn set de masa practic, ideal pentru momentul diversificarii, pentru momentul in care bebelusii incep sa manance singurei sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit. Avand un efect vizual atragator dat..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Leu

Adora - Set mic dejun din bambus - model LeuUn set de masa practic, ideal pentru momentul in care bebelusii incep diversificarea, pentru momentul in care acestia incep sa manance singuri sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou deosebit unui copilas drag. ..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Albinuta

Adora - Set mic dejun din bambus - model AlbinutaUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care acesta incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag...

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Zebra

Adora - Set mic dejun din bambus - model ZebraUn set de masa practic si simpatic, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care bebelusul incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou deosebit. A..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Tigru

Adora - Set mic dejun din bambus - model TigruUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusii incep diversificarea, pentru momentul in care acestia incep sa manance singuri sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag. Av..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Adora - Set mic dejun din bambus - model Balena

Adora - Set mic dejun din bambus - model BalenaUn set de masa util, ideal pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea, pentru momentul in care acesta incepe sa manance singur sau pentru momentul in care doresti sa oferi un cadou desebit unui copilas drag. A..

65,00 RON Fara TVA: 65,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese purcel

Set mic dejun eco bambus 3 piese purcelElegant si prietenos cu mediul inconjurator (este fabricat din fibre de bambus, nu contine ftalati sau BPA, acest set de masa pentru bebelusi este practic si usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul de masa este c..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese vacuta

Set mic dejun eco bambus 3 piese vacutaAcest set de masa prietenos cu mediul inconjurator, este ideal pentru momentul inceperii diversificarii sau pentru micutii care adora sa manance din boluri haioase. Setul este fabricat din fibre de bambus si nu contine ftalati sau B..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese oita

Set mic dejun eco bambus 3 piese oitaVesel colorat, potrivit atat baieteilor, cat si fetitelor, acest set de masa pentru copii este usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul de masa pentru bebelusi este compus din 3 piese (bol cu dimensiunea de 16 x 16 ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese albinuta NOU

Set mic dejun eco bambus 3 piese albinuta

Set mic dejun eco bambus 3 piese albinutaUn set simpatic pentru micul dejun cu albinuta, fabricat din fibre de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita si lingura), perfect pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese fluturas NOU

Set mic dejun eco bambus 3 piese fluturas

Set mic dejun eco bambus 3 piese fluturasUn set simpatic pentru micul dejun cu fluturas, fabricat din fibre de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita si lingura), perfect pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese buburuza NOU

Set mic dejun eco bambus 3 piese buburuza

Set mic dejun eco bambus 3 piese buburuzaUn set simpatic pentru micul dejun cu buburuza, fabricat din fibre de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita si lingura), perfect pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese tigru

Set mic dejun eco bambus 3 piese tigruUn set simpatic pentru micul dejun, fabricat din fibre de bambus si compus din 3 piese (castronas, furculita si lingura), perfect pentru momentul in care bebelusul incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti doresti sa daru..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese ponei

Set mic dejun eco bambus 3 piese poneiFabricat din bambus si compus din 3 piese (bol, furculita si lingura), acest set de masa este usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.Setul pentru bebelusi este perfect pentru momentul in care micutii incep diversificar..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese catel si pisica

Set mic dejun eco bambus 3 piese catel si pisicaUn set practic, dragut, dedicat micului dejun, fabricat din bambus ecologic si compus din 3 piese (castron cu 3 compartimente, furculita si lingura). Setul de vesela pentru bebelusi este perfect pentru momentul in ca..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese pirat

Set mic dejun eco bambus 3 piese piratFabricat din bambus ecologic si compus din 3 piese (castron cu 3 compartimente, furculita si lingura), acest set de vesela pentru copii se poate darui oricaror persoane dragi care apreciaza cadourile practice. Setul pentru beb..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 3 piese maimuta

Set mic dejun eco bambus 3 piese maimutaSetul pentru mic dejun, fabricat din bambus, este perfect pentru momentul in care cel mic incepe diversificarea sau pentru momentul in care iti doresti sa daruiesti un cadou practic.Castronelul are dimensiunile de aproximati..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese Jungle NOU

Set mic dejun eco bambus 5 piese Jungle

Set mic dejun eco bambus 5 piese JungleUn set de masa haios, ideal pentru momentul inceperii diversificarii sau pentru micutii care adora sa manance din vase haioase, vesel colorate.Setul de masa este format din 5 piese (castron, farfurie, pahar, furculita si lingu..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese ferma Nu se afla pe stoc

Set mic dejun eco bambus 5 piese ferma

Set mic dejun eco bambus 5 piese fermaUn set de masa haios, ideal pentru momentul inceperii diversificarii sau pentru micutii care adora sa manance din vase haioase.Setul de masa este format din 5 piese (castron, farfurie, pahar, furculita si lingura), este practic..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set mic dejun eco bambus 5 piese Zoo

Set mic dejun eco bambus 5 piese ZooPuteti darui acest set de masa oricaror parinti aflati la inceputul diversificarii.Setul, dedicat celor mici, este format din 5 piese (castron, farfurie, pahar, furculita si lingura), este practic si usor de folosit atat acasa, c..

59,00 RON Fara TVA: 59,00 RON

Set pentru masa din melamina Girafa Sophie kiwi blister Nu se afla pe stoc

Set pentru masa din melamina Girafa Sophie kiwi blister

Set pentru masa din melamina Girafa Sophie kiwi blisterGirafa Sophie te poate ajuta sa faci un moment vesel din fiecare masa a micutului tau.Setul pentru masa din melamina contine:1 farfurie intinsa 1 bol 1 pahar 1 set furculita si lingura din inox..

99,01 RON Fara TVA: 99,01 RON

Set pentru masa in blister Girafa Sophie model baloane

Set pentru masa in blister Girafa Sophie model baloaneAcest set pentru masa, girafa Sophie, poate fi un cadou ideal pentru orice bebelus aflat la inceputul diversificarii, Setul pentru masa, fabricat din melamina, contine:1 farfurie intinsa. 1 bol. 1 pahar..

99,01 RON Fara TVA: 99,01 RON

Set pentru masa din melamina Girafa Sophie cu baloane

Set pentru masa din melamina Girafa Sophie cu baloaneAcest set girafa Sophie, ideal de folosit la mesele bebelusului, este format din: 1 farfurie. 1 bol cu sistem de fixare cu ventuza. 1 canuta anticurgere cu cioc. 1 set furculita si lingura din inox.F..

155,77 RON Fara TVA: 155,77 RON

Set mic dejun eco bambus nave spatiale

Set mic dejun eco bambus nave spatialeUn set pentru micului dejun al celor mici, fabricat din fibre de bambus naturale pe care il puteti folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror parinti. Setul este format dintr-o farfur..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus Little Princess

Set mic dejun eco bambus Little PrincessUn set dedicat micului dejun, fabricat din fibre de bambus naturale, ce se poate folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror proaspeti parinti. Setul este format dintr-o farfurie com..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus unicorni

Set mic dejun eco bambus unicorniUn set dedicat meselor micutei, fabricat din fibre de bambus naturale, ce se poate folosi inca de cand bebelusa incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror proaspeti parinti. Setul este comups dintr-o farfurie compart..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun eco bambus masinute

Set mic dejun eco bambus masinuteUn set dedicat bebelusilor, fabricat din fibre naturale de bambus, pe care il puteti folosi inca de cand cel mic incepe diversificarea sau pe care il puteti darui oricaror parinti aflati la inceput de drum in aceasta aventura. Setul..

42,00 RON Fara TVA: 42,00 RON

Set mic dejun din bambus pentru ou - model unicorn

Set mic dejun din bambus pentru ou - model unicornUnicornul este un personaj indragit de micutele de toate varstele. Acest set dedicat fetitelor, fabricat din bambus ecologic si compus din 2 piese - farfurie cu spatiu pentru ou si lingurita, pe care il puteti folosi cu s..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Set mic dejun din bambus pentru ou - model zane

Set mic dejun din bambus pentru ou - model zaneUn set dedicat micutelor, fabricat din bambus ecologic si compus din 2 piese - farfurie cu spatiu pentru ou si lingurita, pe care il puteti folosi cu succes la micul dejun.   Farfuria si lingurita din bambus sunt ideal..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Set mic dejun din bambus pentru ou - model animale marine

Set mic dejun din bambus pentru ou - model animale marineUn set dedicat micutilor, confectionat din bambus ecologic si compus din 2 piese - farfurie cu spatiu pentru ou si lingurita, pe care il puteti folosi cu succes la micul dejun.   Farfuria si lingurita din bam..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Set farfurii compartimentate bebe

Set farfurii compartimentate bebeSetul de farfurii compartimentate, dedicate hranirii bebelusului, poate fi un cadou practic, apreciat de catre fiecare parinte. Produsul nu contine BPA si este recomandat bebelusilor cu varsta de minim 12 luni.Se recomanda ver..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Set de Masa 5 Piese Stars Saro Baby

Set de Masa 5 Piese Stars Saro BabyAlimentatia sanatoasa si echilibrata are efect direct asupra dezvoltarii fizice, mentale si sociale ale copilului. Setul de masa este realizat cu grija, iar imaginile si culorile atent selectate ale fiecarei colectii, transforma timpul ..

134,00 RON Fara TVA: 134,00 RON

Set pentru masa melamina Girafa Sophie & Kiwi

Set pentru masa melamina Girafa Sophie & KiwiAmbalat in cutie cadou cu maner si fereastra, setul de masa cu girafa Sophie poate fi un cadou practic si util pentru orice bebelus aflat la inceput de diversificare.Setul girafa Sophie pentru masa contine:1 farfuri..

155,77 RON Fara TVA: 155,77 RON

Set Farfurie & Bol Zoo Smart Fluture Skip Hop Nu se afla pe stoc

Set Farfurie & Bol Zoo Smart Fluture Skip Hop

Set Farfurie & Bol Zoo Smart Fluture Skip HopUn set de masa conceput pentru a incuraja independenta copilului la masa de pranz. Setul format din 3 piese cu farfurie si bol reprezinta instrumentul perfect pentru a invata pe cei mici sa se hraneasca singuri. Dispune de o..

64,00 RON Fara TVA: 64,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!