Sosete si Botosei Bebelusi

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - bleu

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - bleuO pereche adorabila de sosete pentru bebelusi, cu mesaj emotionant, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut.Sosetele sunt disponibile in doua variante: "I love my mum" si "I love my dad".Marime: 0-6 l..

8,00 RON Fara TVA: 6,72 RON

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - roz

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - rozO pereche adorabila de sosete pentru bebelusi, cu mesaj emotionant, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut.Sosetele sunt disponibile in doua variante: "I love my mum" si "I love my dad".Marime: 0-6 lu..

8,00 RON Fara TVA: 6,72 RON

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - albe

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - albeO pereche adorabila de sosete pentru bebelusi, cu mesaj emotionant, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut.Sosetele sunt disponibile in doua variante: "I love my mum" si "I love my dad".Marime: 0-6 l..

8,00 RON Fara TVA: 6,72 RON

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - gri

Sosete pentru bebelusi I love mum - I love dad - griO pereche adorabila de sosete pentru bebelusi, cu mesaj emotionant, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut.Sosetele sunt disponibile in doua variante: "I love mum" si "I love dad".Marime: 0-6 luni. ..

8,00 RON Fara TVA: 6,72 RON

Sosete pentru bebelusi 3 perechi bleu

Sosete pentru bebelusi 3 perechi bleu - detalii produsUn set de 3 sosete pentru bebelusi, vesel imprimate, ideale pentru a completa tinuta unui baietel. Sosetele sunt moi si confortabile si sunt realizate din bumbac 75%, poliester 23% si elastan 2%.Fiecare pereche ..

19,00 RON Fara TVA: 15,97 RON

Sosete pentru bebelusi 3 perechi roz Princess

Sosete pentru bebelusi 3 perechi roz Princess - detalii produsUn set de 3 sosete pentru fetite, cu design vesel, ideale pentru a completa tinuta unei fetite. Sosetele sunt moi si confortabile si sunt realizate din bumbac 75%, poliester 23% si elastan 2%.Culori: alb..

19,00 RON Fara TVA: 15,97 RON

Sosete pentru bebelusi 3 perechi roz

Sosete pentru bebelusi 3 perechi roz - detalii produsUn set de 3 sosete pentru bebelusi, vesel imprimate, ideale pentru a completa tinuta unei fetite. Sosetele sunt moi si confortabile si sunt realizate din bumbac 75%, poliester 23% si elastan 2%.Fiecare pereche de..

19,00 RON Fara TVA: 15,97 RON

Pantofiori bebe gri cu ursulet Soft Touch

Pantofiori bebe gri cu ursulet Soft TouchO pereche de pantofiori pentru bebelusi, din material textil, moi si confortabili, cu design dragalas. Pantofiorii sunt usor de incaltat datorita siretului tip elastic si sunt usor de tinut in picioare. Pantofiorii sunt di..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Pantofiori bebe bleu cu steluta Soft Touch

Pantofiori bebe bleu cu steluta Soft TouchO pereche de pantofiori pentru bebelusi, din material textil, moi si confortabili, cu design dragalas. Pantofiorii ii vor insoti pe cel mic in aventura lui de a face primii pasi.Pantofiorii sunt usor de incaltat datorita sire..

39,00 RON Fara TVA: 32,77 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch albi

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch albiO pereche de botosei pentru bebelusi este intotdeauna binevenita, mai ales in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazuti cu doi ciuc..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch rosii

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch rosiiO pereche de botosei pentru bebelusi este intotdeauna binevenita, mai ales in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazuti cu doi ciu..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch roz

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch rozO pereche de botosei pentru bebelusi este intotdeauna binevenita, mai ales in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazuti cu doi ciucu..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch roz inchis

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch roz inchis - detalii produsIn special in sezonul rece, dar nu numai, o pereche de botosei tricotati este intotdeauna bine venita.Botoseii tricotati Soft Touch sunt fabricati dintr-un tricot fin. Moi si confortabili pentru bebe..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch bej

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch bej - detalii produsO pereche de botosei tricotati este intotdeauna bine venita, in special in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazut..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch gri

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch griO pereche de botosei pentru bebelusi este intotdeauna binevenita, mai ales in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazuti cu doi ciucu..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch bleu

Botosei tricotati cu ciucuri Soft Touch bleuO pereche de botosei pentru bebelusi este intotdeauna binevenita, mai ales in sezonul rece. Botoseii tricotati Soft Touch sunt realizati dintr-un tricot fin, sunt moi si confortabili pentru bebelus si sunt prevazuti cu doi ciuc..

35,00 RON Fara TVA: 29,41 RON

Sosete cadou pentru fetita I love mummy

Sosete cadou pentru fetita I love mummyUn cadou simpatic care contine o pereche de sosetute dedicate nou nascutelor. Sosetulele contin mesajul " I love mum" si sunt ambalate intr-un saculet organza, fiind ideale pentru a intregi tinuta micutei sau pentru a fi facute cado..

12,00 RON Fara TVA: 10,08 RON

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčSosete fetite I love Mum roz

Sosete fetite I love Mum rozO pereche de sosetute haioase, dedicata nou nascutelor, ambalate in saculet organza, perfecte pentru a desavarsi tinuta bebelusei tale sau pentru a fi facuta cadou.Detalii produs:Material: 75% bumbac, 20% poliester, 3% poliamida, 2% el..

12,00 RON Fara TVA: 10,08 RON

Sosete cadou pentru baietel I love daddy

Sosete cadou pentru baietel I love daddyUn set simpatic de sosete inscriptionate cu mesajul "I love dad" care se poate darui cadou oricarei proaspete mamici de baietel sau care poate fi folosit pentru a intregi tinuta micutului. Sosetele se livreaza intr-un saculet elega..

12,00 RON Fara TVA: 10,08 RON

Sosete bebelusi - I love you

Sosete bebelusi - I love youSosete pentru bebelusi, vesel imprimate cu "I love you". Sosetele sunt fabricate din 80% bumbac de cea mai buna calitate, care previne transpiratia si permite pielii sa respire. Sosetele sunt moi si confortabile, nu provoaca alergii si nic..

14,00 RON Fara TVA: 11,76 RON

Sosete gri bebelusi - mum and dad

Sosete gri bebelusi - mum and dadSosete pentru bebelusi, vesel imprimate cu "50% mum" si "50% dad". Sosetele sunt fabricate din 80% bumbac de cea mai buna calitate, care previne transpiratia si permite pielii sa respire. Sosetele sunt moi si confortabile, nu provoaca..

14,00 RON Fara TVA: 11,76 RON

Sosete bebeblusi - happy

Sosete bebeblusi - happySosete pentru bebelusi, vesel imprimate cu "100% happy". Sosetele sunt fabricate din 80% bumbac de cea mai buna calitate, care previne transpiratia si permite pielii sa respire. Sosetele sunt moi si confortabile, nu provoaca alergii si nici nu..

14,00 RON Fara TVA: 11,76 RON

Sosete bebelusi - I love mum

Sosete bebelusi - I love mumSosete pentru bebelusi, vesel imprimate cu "I love mum". Sosetele sunt fabricate din 80% bumbac de cea mai buna calitate, care previne transpiratia si permite pielii sa respire. Sosetele sunt moi si confortabile, nu provoaca alergii si nic..

14,00 RON Fara TVA: 11,76 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model ursulet bleu

Sosete bebelusi antiderapante - model ursulet bleuSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu model antiderapant pe talpa si design vesel.Sosetele au in compozitie: 80% bumbac, 17% poliamida, 3 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: bleu.Model..

13,00 RON Fara TVA: 10,92 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model tigru

Sosete bebelusi antiderapante - model tigruSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu model antiderapant pe talpa si design vesel.Sosetele au in compozitie: 80% bumbac, 17% poliamida, 3 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: galben.Model: tig..

13,00 RON Fara TVA: 10,92 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model veverita

Sosete bebelusi antiderapante - model veveritaSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu model antiderapant pe talpa si design vesel.Sosetele au in compozitie: 80% bumbac, 17% poliamida, 3 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: gri.Model: vev..

13,00 RON Fara TVA: 10,92 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model cute

Sosete bebelusi antiderapante - model cuteSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu talpa antiderapanta si mesaj "cute".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 16-18 EU (6-12 luni).Culoare: crem cu dungi albe.Model:..

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model cute

Sosete bebelusi - model cuteSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu mesaj "cute".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: crem cu dungi albe.Model: cute...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model happy

Sosete bebelusi antiderapante - model happySosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu talpa antiderapanta si mesaj "happy".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 16-18 EU (6-12 luni).Culoare: bleu cu dungi albe.Mode..

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model happy

Sosete bebelusi - model happySosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu mesaj "happy".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: bleu cu dungi albe.Model: happy...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model I love Mum

Sosete bebelusi - model I love MumSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu mesaj "I love Mum".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: vernil cu dungi albe.Model: I love Mum...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model sweet

Sosete bebelusi antiderapante - model sweetSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu talpa antiderapanta si mesaj "sweet".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 16-18 EU (6-12 luni).Culoare: mov cu dungi albe.Model..

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model sweet

Sosete bebelusi - model sweetSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu mesaj "sweet".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: mov cu dungi albe.Model: sweet...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model love

Sosete bebelusi - model loveSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu mesaj "love".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 14-15 EU (0-6 luni).Culoare: galben cu dungi albe.Model: love...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi antiderapante - model love

Sosete bebelusi - model loveSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu talpa antiderapanta si mesaj "love".Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 16-18 EU (6-12 luni).Culoare: galben cu dungi albe.Model: love...

9,00 RON Fara TVA: 7,56 RON

Sosete bebelusi - model melc

Sosete bebelusi - model melcSosete pentru bebelusi, moi si confortabile, cu aplicatie in forma de melc.Sosetele au in compozitie: 85% bumbac, 10% poliamida, 5 % elastan.Masura: 16-18 EU (0-12 luni).Culoare: albe cu dungi gri.Model: melc...

13,00 RON Fara TVA: 10,92 RON

Botosei de bebelusi ‚Äď pentru cele mai calduroase picioruse


Botoseii pentru baietei si fetite se numara printre cele mai frumoase cadouri pentru o proaspata mamica. Fie ca doresti sa alegi aceste produse sau sosetele de bebelusi, ele vin cu diverse caracteristici: crosetate sau tricotate manual, scurte sau lungi, din bumbac, subtiri sau din fleece moale, cu snur, cu ciucurasi, zornaitoare (interactive) sau cu mesaje haioase. Iti punem la dispozitie o gama variata de botosei de nou nascuti si chiar sosete antiderapante sau antialunecare. Iar daca vrei inspiratie pentru cadouri de bebelusi, precum un cadou de mot sau turta sau de botez, atunci iti recomandam botoseii de bebelusi crosetati si o rama foto sau o jucarie, pentru a te asigura ca ii vei impresiona pe prietenii tai, dar si ca vei face un dar frumos si util in acelasi timp.


Sosete pentru bebelusi, potrivite inca din primele zile de viata


Sosetele sunt recomandate chiar de la inceput, de la 0-3 luni, atat iarna, cat si vara, dar si dupa ce micutul trece de pragul de 9 luni si 12 luni. Nou nascutii trebuie sa fie protejati de frig inca din primele zile de viata si, daca ai optat pentru un costumas fara acoperire pentru picioruse, atunci sosetele din bumbac 100% iti vor fi de ajutor. Materialele din care sunt confectionate produsele noastre sunt prietenoase cu pielea sensibila si delicata a prichindeilor. Mai mult, aceste produse vin in culori intense, pastelate sau elegante, atat pentru baieti, cat si pentru fetite, precum alb, roz, galben si albastru. Descopera gama Krbaby de botosei si sosete pentru bebelusi si alege cele mai frumoase articole, fie pentru primii pasi ai micutului tau, fie pentru a le oferi cadou celor dragi.

 

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!