Meniu
Meniu
Filtrare
Cosul tau de cumparaturi

Hobea

Brand: Hobea Model: HB4342_5
Mini perna de alaptat model fetite Hobea O perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza bratul in timpul alaptarii si sustine capul bebelusului, oferindu-i acestuia o pozitie adecavta, confortabila. Poate fi un cado..
99.00 Lei
fara taxe:83.19 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB4342_2
Mini perna de alaptat model maimutica Hobea O perna de alaptat mica si compacta, usoara si confortabila, foarte utila pentru mamicile active, putand fi folosita atat acasa, cat si in deplasare. Avand dimensiuni reduse, perna de alaptat mini este moale si comoda, relaxeaza bratul in timpul alaptarii si sustine capul bebelusului, oferindu-i acestuia o pozitie adecavta, confortabila. Poate fi un c..
99.00 Lei
fara taxe:83.19 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_31
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model pene Hobea bleu - detalii produs Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor produse d..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_33
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model papadie Hobea bleu - detalii produs Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor produs..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_32
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model papadie Hobea vernil - detalii produs Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor prod..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_29
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model bufnita verde Hobea - detalii produs Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor produ..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_26
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model floricele multicolore Hobea - detalii produs Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a cel..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_20
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model alb cu stelute Hobea Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor produse de colici. Aces..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_2
Pernuta anticolici cu samburi de cirese model alb cu stelute gri Hobea Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor prod..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Brand: Hobea Model: HB3916_19
Pernuta anticolici cu samburi de cirese gri cu stelute albe Hobea Recunoscute drept remedii naturale, pernutele anticolici si-au dovedit in timp eficienta datorita capacitatii lor de a retine mai mult timp caldura sau racoarea si de a le elibera treptat organismului. Pernutele anticolici pot fi folosite eficient in tratarea diferitelor tipuri de dureri, inclusiv a celor produse de col..
29.90 Lei
fara taxe:25.13 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Filtrare produse