Covor Puzzle

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Covoras puzzle animale Ludi

Covoras puzzle animale Ludi Un covoras tip puzzle, compus din 9 piese tip puzzle, pentru o joaca amuzanta si sigura. Ideal pentru a amortiza socurile si pentru a izola copilul de sol.Nu se deformeaza.Se spala manual, la rece.Piesele covorasului sunt fabricate..

83,81 RON Fara TVA: 83,81 RON

Covoras puzzle Fructe Ludi

Covoras puzzle Fructe LudiUn covoras tip puzzle, compus din 9 piese tip puzzle, pentru o joaca amuzanta si sigura. Ideal pentru a amortiza socurile si pentru a izola copilul de sol.Nu se deformeaza.Se spala manual, la rece.Piesele covorasului sunt fabricate d..

74,85 RON Fara TVA: 74,85 RON

Covor Puzzle cu Numere 10 piese Knorrtoys

Covor Puzzle cu Numere 10 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorrtoys cu numere pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, covorasul e..

70,00 RON Fara TVA: 70,00 RON

Covoras Puzzle Alfabet 26 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Alfabet 26 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorttoys cu litere pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, covorasul est..

150,00 RON Fara TVA: 150,00 RON

Covoras Puzzle Alfabet Numere 36 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Alfabet Numere 36 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorttoys cu litere si numere pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortab..

200,00 RON Fara TVA: 200,00 RON

Covor puzzle cifre Bambino by Juliana

Covor puzzle cifre Bambino by JulianaCovorasul Bambino by Juliana, compus din 10 piese de aceeasi marime, fiecare avand cate o cifra, poate fi in cadou practic pentru toti cei dragi tie. Cu ajutorul sau, bebelusul se poate dezvolta si juca in siguranta.Puzzle-ul este..

69,00 RON Fara TVA: 69,00 RON

Covor puzzle litere 26 de piese Bambino by Juliana

Covor puzzle litere 26 de piese Bambino by JulianaCovorasul Bambino by Juliana, compus din 26 de piese cu aceeasi marime, fiecare avand cate o litera din alfabet, poate fi in cadou practic pentru toti cei dragi tie, dar si un loc de joaca educativ si sigur pentru micutii..

159,00 RON Fara TVA: 159,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Transport

Babygreat - Covoras Puzzle TransportUn covor tip puzzle din spuma marca Babygreat cu vehicule pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, covorasul este i..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Lumea jucariilor

Babygreat - Covoras Puzzle Lumea jucariilorCovorul este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare avand desene diferite pe tema “lumea jucariilor”. Piesele din fiecare covor au dimensiuni standard, asa ca s..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Animalute Vesele

Babygreat - Covoras Puzzle Animalute Vesele Covor de joaca pentru copii – tip puzzle cu dimensiunile de 92 cm x 92 cm.Covorul de joaca este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare având desene diferit..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Circul Minunat

Babygreat - Covoras Puzzle Circul Minunat  Covor de joaca pentru copii – tip puzzle cu dimensiunile de 92 cm x 92 cm.Covorul de joaca este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare având desene diferite..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Micul Cangur

Babygreat - Covoras Puzzle Micul Cangur Covor de joaca pentru copii – tip puzzle cu dimensiunile de 92 cm x 92 cm.Covorul de joaca este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare având desene diferite pe..

115,00 RON Fara TVA: 115,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Cosmos

Babygreat - Covoras Puzzle CosmosUn covor tip puzzle din spuma marca Babygreat cu elemente cosmos pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, covorasul ..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle Lumea Dinozaurilor

Babygreat -  Covoras Puzzle Lumea DinozaurilorCovor de joaca pentru copii – tip puzzle cu dimensiunile de 92 cm x 92 cm.Covorul de joaca este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare având desene difer..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras de joaca Puzzle Animalute Fericite

Babygreat -  Covoras de joaca Puzzle Animalute Fericite Covor de joaca pentru copii – tip puzzle cu dimensiunile de 92 cm x 92 cm.Covorul de joaca este o jucarie multifunctionala si practica usor de asamblat. Se compune din 9 piese de aceeasi marime, fiecare având de..

105,00 RON Fara TVA: 105,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle mare Animalutele Fericite

Babygreat - Covoras Puzzle mare Animalutele FericiteUn covor tip puzzle din spuma marca Babygreat cu animalute pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa.Fiind moale si confortab..

165,00 RON Fara TVA: 165,00 RON

Covoras Puzzle mare Animalutele Vesele

Covoras Puzzle mare Animalutele VeseleUn covor tip puzzle din spuma marca Babygreat cu animale pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa.Fiind moale si confortabil, covorasul es..

165,00 RON Fara TVA: 165,00 RON

Babygreat - Covoras Puzzle mare Transport

Babygreat - Covoras Puzzle mare TransportUn covor tip puzzle din spuma marca Babygreat cu vehicule pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa.Fiind moale si confortabil, covorasu..

165,00 RON Fara TVA: 165,00 RON

Covoras Puzzle Cars Modular Race 9 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Cars Modular Race 9 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorrtoys cu model Cars pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, ..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Covoras Puzzle Frozen 8 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Frozen 8 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorrtoys cu model Disney Frozen pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confortabil, co..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Covoras Puzzle Minnie & Mickey Mouse 8 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Minnie & Mickey Mouse 8 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorrtoys cu model Disney Minnie & Mickey Mouse pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. ..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Covoras Puzzle Cars Race of a Lifetime 8 piese Knorrtoys

Covoras Puzzle Cars Race of a Lifetime 8 piese KnorrtoysUn covor tip puzzle din spuma marca Knorrtoys cu model Cars pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa. Fiind moale si confort..

75,00 RON Fara TVA: 75,00 RON

Covor puzzle din spuma cu litere Ludi

Covor puzzle din spuma cu litere LudiUn covor tip puzzle din spuma marca Ludi cu litere pentru joaca amuzanta si sigura pe jos a bebelusului. Este ideal pentru camera copilului sau pentru orice alt loc de joaca din casa.Fiind moale si confortabil, covorasul este id..

206,02 RON Fara TVA: 206,02 RON