Goki

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Jucarie mini paturica rosie cu oita Goki

Jucarie mini paturica rosie cu oita GokiO oita simpatica cu paturica rosie marca Goki, moale si confortabila, special creat pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria il va indemna pe micut la joaca si il va ajuta sa isi dezvolte simtul tactil si vizual.Dimensiuni..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Jucarie mini paturica albastra cu oita Goki

Jucarie mini paturica albastra cu oita GokiO oita simpatica cu paturica albastra marca Goki, moale si confortabila, special creat pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria il va indemna pe bebelus la joaca, ajutandu-l sa isi dezvolte simtul tactil si vizual.Dimen..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Puzzle din lemn pentru fetite Goki

Puzzle din lemn pentru fetite GokiUn puzzle dragalas din lemn, care va aduce zambete pe fata oricei fetite. Puzzle-ul contine 4 piese si este ideal pentru micutele incepatoare. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coor..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Jucarie de tras pentru bebelusi model broscuta Goki

Jucarie de tras pentru bebelusi model broscuta GokiO jucarie tractabila din lemn, ideala pentru distractia bebelusului, in special in momentele cand acesta invata sa mearga. Jucaria il poate insoti pe micut peste tot, ajutandu-l sa isi dezvolte musculatura si coordonarea..

36,00 RON Fara TVA: 36,00 RON

Jucarie de tras pentru bebelusi model purcelus Goki

Jucarie de tras pentru bebelusi model purcelus GokiO jucarie tractabila din lemn, ideala pentru distractia bebelusului, in special in momentele cand acesta invata sa mearga. Jucaria il poate insoti pe micut peste tot, ajutandu-l sa isi dezvolte musculatura si coordonarea..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Primele mele cuburi de joaca Goki

Primele mele cuburi de joaca GokiUn set simpatic format din 2 cuburi, care prin potrivirea lor corecta, redau 6 imagini vesele. Jocul ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte gandirea logica si creativa, in timp ce se joaca.Cuburile sunt realizate din lemn non toxic, 100..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Puzzle din lemn pentru bebelusi model animalute Goki

Puzzle din lemn pentru bebelusi model animalute GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 4 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: animalute (vacuta, pe..

27,00 RON Fara TVA: 27,00 RON

Set mini puzzle din lemn 5 imagini animalute 20 piese Goki

Set mini puzzle din lemn 5 imagini animalute 20 piese GokiUn set de 5 mini puzzle-uri din lemn pentru micii incepatori. Setul contine 5 imagini formate din cate 4 piese si este ideal pentru stimularea concentrarii, a atentiei si a coordonarii mana-ochi.Piesele sunt f..

34,00 RON Fara TVA: 34,00 RON

Set mini puzzle din lemn 6 imagini 24 piese Goki

Set mini puzzle din lemn 6 imagini 24 piese GokiUn set de 5 mini puzzle-uri din lemn pentru micii incepatori. Setul contine 6 imagini formate din cate 4 piese si este ideal pentru stimularea concentrarii, a atentiei si a coordonarii mana-ochi.Piesele sunt fabricate d..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Jucarie motrica din lemn rollercoaster Goki

Jucarie motrica din lemn rollercoaster GokiAceasta jucarie motrica din lemn, viu colorata, este ideala pentru dezvoltarea abilitatilor motorii si a coordonarii mana-ochi ale bebelusului. Dimensiuni: 9 cm.Material: lemn 100% sigur pentru bebelus, metal.Continu..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Jucarie din lemn de impins diverse modele Goki

Jucarie din lemn de impins diverse modele GokiO jucarie simpatica din lemn, ideala pentru stimularea curiozitatii, a imaginatiei si a coordonarii mana-ochi a celui mic.Jucaria este realizata din lemn 100% sigur pentru bebelus si poate fi folosita de la varsta de 1 an..

29,00 RON Fara TVA: 29,00 RON

Cutiuta din lemn pentru suvita sau dintisor model animalute Goki

Cutiuta din lemn pentru suvita sau dintisor model animalute GokiO cutiuta simpatica din lemn, cu design vesel pe capac, ideala pentru pastrarea primei suvite sau a primului dintisor. Cutiuta este realizata din lemn non toxic si se inchide prin rotire.Cutiuta are diam..

13,00 RON Fara TVA: 13,00 RON

Cutiuta din lemn pentru suvita sau dintisor Goki

Cutiuta din lemn pentru suvita sau dintisor GokiO cutiuta simpatica din lemn, cu design vesel pe capac, ideala pentru pastrarea primei suvite sau a primului dintisor. Cutiuta este realizata din lemn non toxic si se inchide prin rotire.Cutiuta are diamentru de 4 cm si..

13,00 RON Fara TVA: 13,00 RON

Cutie muzicala cu calut Goki

Cutie muzicala cu calut GokiO cutie muzicala cu calut, in care fetitele isi vor putea pastra cele mai de pret lucrusoare. Avand un design vesel, cutiuta va cuceri cu frumoasa melodie din "Lacul Lebedelor", in momentul in care este deschis capacul. Melodia se opreste in m..

89,00 RON Fara TVA: 89,00 RON

Carticica din lemn primele imagini Goki

Carticica din lemn primele imagini GokiO carticica din lemn cu 8 imagini diferite, care vor trezi curiozitatea bebelusului. Carticica este realizata din lemn 100% sigur pentru bebelus si contine 4 pagini legate cu un snur.Dimensiuni: 9,7 x 9,7 x 2,1 cm.Material: ..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Jucarie din lemn cu ciocan Goki

Jucarie din lemn cu ciocan GokiUn joc distractiv si captivant pentru copilasi, care ajuta la dezvoltarea capacitatii de concentrare si a coordonarii mana-ochi. Ajuta la recunoasterea formelor si culorilor. Tot ce trebuie sa faca cel mic este sa loveasca cu ciocanul parti..

69,00 RON Fara TVA: 69,00 RON

Sortator din lemn diverse forme Goki

Sortator din lemn diverse forme GokiUn joc din lemn marca Goki, cu ajutorul caruia bebelusul va invata formele si culorile intr-un mod distractiv. Jocul ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte gandarea logica si creativa, in timp ce se joaca.Cutia este realizata din lem..

85,00 RON Fara TVA: 85,00 RON

Puzzle din lemn pestisor Goki

Puzzle din lemn pestisor GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: pestisor.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2,4 c..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn locomotiva Goki

Puzzle din lemn locomotiva GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: locomotiva.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn calut Goki

Puzzle din lemn dragon GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: dragon.Dimensiuni: 20,6 x 20,6 x 2,4 cm ..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn pentru bebelusi model calatorii Goki

Puzzle din lemn pentru bebelusi model calatorii GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: calatorii (avion, loc..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Puzzle din lemn cu animale de apa Goki

Puzzle din lemn cu animale de apa GokiUn puzzle din lemn marca Goki, format din 5 piese cu butoni, ideal pentru micii incepatori. Dezvolta rabdarea, concentrarea si precizia, asigurand in acelasi timp distractia bebelusului. Model: animale de apa (2 ratuste, 1 broscu..

35,00 RON Fara TVA: 35,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese masina pomieri Goki

Puzzle din lemn 4 piese masina pomieri GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Simpatica masi..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese dinozaur Goki

Puzzle din lemn 4 piese dinozaur GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Simpaticul dinozaur,..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle din lemn 4 piese elefant Goki

Puzzle din lemn 4 piese elefant GokiUn puzzle din lemn marca Goki, ideal pentru micii incepatori care vor invata sa se concentreze si sa aibe rabdare. Jocul puzzle ajuta la dezvoltarea abilitatilor de motricitate fina si de coordonare mana-ochi. Elefantelul, format d..

17,00 RON Fara TVA: 17,00 RON

Puzzle stratificat din lemn fluturasi Goki

Puzzle stratificat din lemn fluturasi GokiCei 5 fluturasi, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potriviti in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle din lemn, pentru incepatori, care solicita indemanarea micutului si ajuta la de..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle stratificat din lemn ursulet Goki

Puzzle stratificat din lemn ursulet GokiCei 5 ursuleti, de culori si de dimensiuni diferite, trebuiesc potriviti in asa fel incat sa se suprapuna perfect in spatiul dedicat. Este un puzzle din lemn, pentru incepatori, care solicita indemanarea copilasului si ajuta la dez..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese elefant Goki

Puzzle din lemn 5 piese elefant GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Elefantelul creat va incanta copilasul si ii va ofer..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese pestisor multicolor Goki

Puzzle din lemn 5 piese pestisor multicolor GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Pestisorul creat va incanta copilasul si..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 6 piese ratusca Goki

Puzzle din lemn 6 piese ratusca GokiUn puzzle din lemn cu 6 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Ratusca creata va incanta copilasul si ii va oferi m..

32,00 RON Fara TVA: 32,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese locomotiva Goki

Puzzle din lemn 5 piese locomotiva GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Locomotiva creata va incanta copilasul si ii va o..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese pestisor Goki

Puzzle din lemn 5 piese pestisor GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Rezultatul final, pestisorul, il vor incanta pe cop..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Puzzle din lemn 5 piese calut Goki

Puzzle din lemn 5 piese calut GokiUn puzzle din lemn cu 5 piese, ideal pentru incepatori. Numarul redus de piese, formele si culorile ajuta la dezvoltarea miscarilor precise si la coordonarea mana-ochi ale micutului. Rezultatul final, calutul, il vor incanta pe copilas s..

23,00 RON Fara TVA: 23,00 RON

Mini carticica textila pentru bebelusi Goki

Mini carticica textila pentru bebelusi GokiO mini carticica cu 8 simboluri viu colorate, ideala pentru primele activitati ale bebelusului. De dimensiuni mici, cartea a fost special creata pentru manutele mici ale bebelusului, ajutand la dezvoltarea abilitatilor tactile, ..

19,00 RON Fara TVA: 19,00 RON

Jucarie mini paturica ratusca Goki

Jucarie mini paturica ratusca GokiO ratusca simpatica marca Goki, cu paturica, din material textil, moale si confortabila, special creat pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria cu paturica il va indemna pe bebe la joaca, ajutandu-l sa isi dezvolte simtul tactil si ..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

Jucarie mini paturica elefantel bleu Goki

Jucarie mini paturica elefantel bleu GokiUn elefantel bleu simpatic cu paturica marca Goki, din material textil, moale si confortabil, special creat pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria cu paturica il va indemna pe cel mic la joaca, ajutandu-l sa isi dezvolte si..

39,00 RON Fara TVA: 39,00 RON

 
Livrare rapida in 24-72 ore
Livrare rapida in maxim 24-72 h pentru produsele aflate in stoc
Cele mai bune oferte si preturi
Pentru ca stim cat de mult conteaza pretul, incercam intotdeauna sa avem cea mai buna oferta
 
Cost unic transport:
15 lei, indiferent de colet
Cost unic de transport 15 lei, gratuit la comenzi de peste 249 lei. Indiferent de greutatea coletului
Plata sigura prin EuPlatesc sau ramburs
Plata sigura prin Euplatesc sau ramburs. Platesti cum iti este mai convenabil
Poti returna produsul
in 14 zile
Ai dreptul sa il returnezi in 14 zile conform termenilor si conditiilor de pe site
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail
Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail si cu drag te ajutam!