Meniu
Meniu
Filtrare
Cosul tau de cumparaturi

Keel Toys

Brand: Keel Toys Model: KDWSE6714
Jucarie de plus muzicala ursulet Koala - detalii produs Un ursulet muzical de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unui nou nascut. Jucaria poate fi folosita de la nastere si ajuta la coordonarea mana-ochi, la dezvoltarea simtului tactil si la dezvoltarea imaginatiei. Atunci cand este trasa steluta, jucaria emite un cantecel. Jucaria este realizata din materiale 100% reciclate. Dimen..
99.00 Lei
fara taxe:83.19 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2082
Jucarie zornaitoare pentru bebelusi elefantel bleu Keel Toys - detalii produs O jucarie zornaitoare potrivita pentru manutele mici ale bebelusului. Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului tactil, la coordonarea mana-ochi si la intelegerea relatiei cauza-efect. Elefantelul poate fi un cadou potrivit pentru orice nou nascut captandu-i cu succes atentia. Jucaria este realizata 100% din m..
35.00 Lei
fara taxe:29.41 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2077
Jucarie zornaitoare pentru bebelusi maimutica Keel Toys - detalii produs O jucarie zornaitoare pentru bebelusi, potrivita pentru manutele mici ale bebelusului, fabricata din materiale reciclate. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, jucaria emite sunete zornaitoareajutand la dezvoltarea simtului tactil si la coordonarea mana-ochi. Poate fi folosita..
35.00 Lei
fara taxe:29.41 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE1006
Jucarie zornaitoare pentru bebelusi unicorn roz - detalii produs O jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului tactil, la coordonarea mana-ochi si poate fi in cadou potrivit pentru oric..
35.00 Lei
fara taxe:29.41 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE6723
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi model zebra - detalii produs O jucarie zornaitoare pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, ideala pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este prinsa in manuta de catre bebelus si este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului tactil, la coordonarea mana-ochi si poate fi in cadou potrivit pentru orice..
35.00 Lei
fara taxe:29.41 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE1005
Jucarie zonaitoare pentru bebelusi unicorn - detalii produs O jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unei fetite, cu ocazia nasterii. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prins si este potrivita pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare...
45.00 Lei
fara taxe:37.82 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE6724
Jucarie zornaitoare cu inel de lemn model zebra - detalii produs O jucarie pentru bebelusi, simpatica si dragalasa, cu inel de lemn, ideala pentru a fi oferita cadou unui nou nascut. Datorita dimensiunilor mici si a inelului de lemn, jucaria este usor de prins si este potrivita pentru manutele mici ale bebelusului. In momentul in care este miscata, aceasta emite sunete zornaitoare. Jucaria aj..
45.00 Lei
fara taxe:37.82 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE6722
Jucarie atasament cu paturica si zebra - detalii produs O jucarie de atasament, cu minipaturica si zebra de plus, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului si ajuta la dezvolarea simtului tactil. Poate fi o alegere inspirata atunci cand esti in cautarea unui cadou pentru nou nascut. Jucaria poate fi folosita de la nastere.  ..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2078
Jucarie atasament cu paturica si maimutica Keel Toys - detalii produs O jucarie cu minipaturica si maimutica, realizata din materiale 100% reciclate, prietenoase cu mediul inconjurator. Jucaria e cunoscuta si sub denumirea de jucarie de atasament si e potrivita pentru momentele de relaxare ale bebelusului, ajutand la dezvolarea simtului tactil. Jucaria se poate folosi de la nastere. ..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2083
Jucarie atasament cu paturica si elefantel Keel Toys - detalii produs O jucarie cu minipaturica si elefantel, realizata din materiale 100% reciclate. Jucaria e cunoscuta si sub denumirea de jucarie de atasament si este ideala pentru momentele de relaxare ale bebelusului, ajutand la dezvolarea simtului tactil. Jucaria se poate folosi de la 0 luni.  Dimensiuni: 32 x 32 centimetri. ..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2074
Jucarie de plus maimutica Keel Toys - detalii produs O jucarie de plus realizata din materiale 100% reciclate, dar foarte moi, pe care o puteti darui unui bebelus dornic de joaca. Jucaria are 14 de centimetri si poate insoti bebelusul oriunde, putand fi un adevarat partener de joaca. Model: maimutica. Culoare: crem.  ..
49.00 Lei
fara taxe:41.18 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2080
Jucarie de plus elefantel bleu Keel Toys - detalii produs O jucarie de plus realizata din materiale reciclate, dar foarte moi pe care o puteti darui oricarui bebelus dornic de joaca. Jucaria are 25 de centimetri si poate insoti bebelusul in calatorii sau poate fi partenerul perfect de joaca. Model: elefantel. Culoare: bleu.  ..
79.00 Lei
fara taxe:66.39 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2071
Jucarie zornaitoare ursulet alb Keel Toys - descriere produs Un ursulet dragalas, fabricat din materiale moi, de dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, prevazut cu cerc zornaitor. Jucaria ajuta la dezvoltarea simtului auditiv, a celui vizual si a celui tactil, dar si a intelegerii relatiei cauza-efect.  Dimensiuni: aproximativ 17 centimetri. Material: 100% materia..
45.00 Lei
fara taxe:37.82 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE2076
Jucarie zornaitoare maimutica Keel Toys - descriere produs O maimutica simpatica, de dimensiuni potrivite pentru manutele mici ale bebelusului, prevazuta cu cerc zornaitor. Jucaria zornaitoare ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, a simturilor auditiv, vizual si tactil si a intelegerii relatiei cauza-efect.  Dimensiuni: aproximativ 17 centimetri. Material: 100% materiale re..
45.00 Lei
fara taxe:37.82 Lei
Adauga in cos
Brand: Keel Toys Model: KDWSE1008
Jucarie de plus catelus Baby - detalii produs Un catelus simpatic de plus, ideal pentru a fi oferit cadou unei fetite sau unui baietel, cu ocazia nasterii. Disponibil in varianta pentru fetita sau cea pentru baietel, catelusul este fabricat din plus moale, are pe labuta mesajul "baby boy" sau baby girl" si are lungimea de 20 de centimetri.    Jucaria este realizata din materiale 100% reci..
65.00 Lei
fara taxe:54.62 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Filtrare produse