Cadouri pentru proaspete mamici: ce sa NU alegi niciodata si ce idei sunt inspirate

Autor KR Baby 24.01.2022 0 Comentarii

Cadouri pentru proaspete mamici ce sa NU alegi niciodata si ce idei sunt inspirate - krbaby.ro


Cadourile pentru proaspete mamici marcheaza un moment important in viata oricarei familii si anume venirea pe lume a unui nou membru. Acestea se ofera cu ocazia venirii pe lume a unui bebe si nu trebuie neaparat sa vina din partea rudelor, pot veni si din partea prietenilor sau a colegilor ori cunostintelor. Un cadou pentru o proaspata mamica poate fi un dar simbolic sau un obiect folositor pentru bebe, depinzand de personalitatea si preferintele persoanei care il va primi. 

Cadourile pentru proaspati parinti nu trebuie sa se adreseze neaparat doar mamei sau doar copilului, ci pot fi si daruri pentru intreaga familie. Spre exemplu, un cadou pentru un proaspat tatic poate fi exact la fel precum un cadou pentru o proaspata mamica: un obiect simbolic, o jucarie pentru cel mic, hainute sau decoratiuni de famillie. Daca nu stii ce sa alegi drept cadou pentru proaspati parinti, am pregatit pentru tine o lista cu daruri pe care sa le eviti si cateva idei care sa te inspire sa alegi ceva potrivit:

Cuprins:
 1. Cadouri pentru tineri parinti: ce sa NU alegi niciodata
 2. Cadouri pentru proaspete mamici sau tatici: idei inspirate

Cadouri pentru tineri parinti: ce sa NU alegi niciodata

1 cadouri pentru tineri parinti - krbaby.ro


Cadourile pentru o proaspata mamica sau un proaspat tatic trebuie sa aiba legatura cu fericitul eveniment din familie si nu trebuie sa fie precum un cadou de zi de nastere sau de Sarbatori. Iata cateva tipuri de daruri pe care sa NU le alegi la o astfel de ocazie:

 • Haine pentru parinti. O astfel de ocazie nu este potrivita pentru a oferi bluze, tricouri, camasi sau pantaloni drept cadou pentru parinti. Nu confunda cadoul pentru o zi de nastere sau zi onomastica cu cel pentru proaspat parinti. Un astfel de dar trebuie sa evidentieze bucuria venirii pe lume a unui bebe, de aceea este esential sa fie simbolic sau util pentru noua familie.

 • Electronice. Nu este o idee buna sa oferi dispozitive electronice in dar pentru o proaspata mamica, fie ca e vorba de telefoane smart, accesorii electronice sau orice altceva, deoarece nu se potrivesc ocaziei.

 • Bauturi alcoolice. Poti oferi in dar bauturi alcoolice la o multime de ocazii, insa pentru venirea pe lume a unui bebelus este de preferat sa alegi ceva ce simbolizeaza bucuria momentului sau ceva pentru cel mic.

 • Bani. Daca nu ai o relatie extrem de apropiata cu parintii, atunci nu oferi bani la venirea pe lume a unui bebelus deoarece poate fi considerat un gest ofensator. Este o idee mai buna sa dedici putin timp pentru a gasi un dar care sa arate ca te-ai gandit la celebrarea momentului special alaturi de mamica, tatic si bebelus.
   

Cadouri pentru proaspete mamici sau tatici: idei inspirate


2 cadouri pentru proaspete mamici - krbaby.ro

 Exista o multime de cadouri inspirate pentru proaspat tatici sau mamici pe care le poti oferi. Am pregatit pentru tine cateva exemple care sa te ajute sa alegi usor:

 • Rame foto. Ramele foto sunt un dar excelent pentru o proaspata mamica sau tatic deoarece ii poate ajuta sa pastreze in memorie venirea pe lume a celui mic pentru totdeauna. De asemenea, poti opta pentru albume foto unde parintii sa pastreze poze cu amintiri de familie.

 • Cani cu mesaje speciale. Canile cu mesaje legate de venirea pe lume a unui bebe, precum “”New Daddy” sau “Mum, You’re The Best” sunt cadouri pentru parinti inspirate deoarece le vor aminti parintilor de momentul special din viata lor. De asemenea, acestea sunt utile si se pot folosi zi de zi pentru a savura bauturile preferate.

 • Kit pentru amprenta bebelusi. Un astfel de kit de amintiri contine de obicei cutii speciale pentru a pastra prima suvita a bebelusului, primul dintisor, dar si mulaje pentru a lua amprentele celui mic si a le transforma in amintiri speciale. 

 • Obiecte din argint. Obiectele din argint sunt un cadou excelent pentru proaspeti parinti, de la pandantive si pana la cutiute speciale pentru a pastra amintiri de la bebelus. Poti opta pentru un trenulet argintat cu spatii pentru suvita si dintisor care arata minunat ca obiect de decor si unde parintii pot pastra amintiri pretioase.

 Cadourile pentru proaspete mamici sau tatici nu trebuie sa fie dificil de ales. Opteaza pentru obiecte ce simbolizeaza momentul special, precum rame foto, kit-uri pentru amintiri sau obiecte din argint si evita cadourile generale, precum banii sau electronicele.


Sursa foto: Pexels.com
 

Adauga un comentariu

Articole care te-ar putea interesa
2 mituri despre somnul bebelusilor pe care nu trebuie sa le crezi

2 mituri despre somnul bebelusilor pe care nu trebuie sa le crezi

KR Baby 11.02.2022 0
Citeste mai mult
Solutii colici: ce sa NU faci cand bebelusul are colici si ce remedii eficiente exista

Solutii colici: ce sa NU faci cand bebelusul are colici si ce remedii eficiente exista

KR Baby 10.02.2022 0
Citeste mai mult
Cele mai bune cadouri baby shower

Cele mai bune cadouri baby shower

KR Baby 26.01.2022 0
Citeste mai mult
Cadouri pentru proaspete mamici: ce sa NU alegi niciodata si ce idei sunt inspirate

Cadouri pentru proaspete mamici: ce sa NU alegi niciodata si ce idei sunt inspirate

KR Baby 24.01.2022 0
Citeste mai mult