Idei de cadouri pentru bebelusi – cum sa creezi o amintire memorabila - krbaby.ro

Idei de cadouri pentru bebelusi – cum sa creezi o amintire memorabila Nasterea unui bebelus este un moment de mare bucurie pentru intreaga familie, iar clipele de sarbatorire ale acestui eveniment sunt foarte speciale. Cadourile pentru nou-nascuti sunt adesea orientate inspre a crea o amintire aparte, fiind deseori personalizate sau simbolice. De aceea, atunci cand cauti idei pentru un astfel de dar, este util sa ai in vedere faptul ca acesta nu trebuie sa reprezinte neaparat o investitie mare pentru a putea marca momentul intr-un mod memorabil. De cele mai multe ori, frumusetea si afectiunea se regasesc in cele mai mici detalii.

Cuprins:
 

Idei de cadouri pentru nasterea bebelusului: ce le poti oferi in dar proaspetilor parinti?

Probabil unul dintre cele mai versatile cadouri pe care le poti oferi proaspetilor parinti, cu ocazia nasterii micutei lor comori, este o rama foto, un dar cu care nu ai cum sa dai gres niciodata. Primele luni de viata ale micutului sunt pline de entuziasm pentru intreaga familie, deci cu siguranta aceasta va reprezenta un cadou binevenit. Rama foto poate fi folosita atat pentru a expune prima poza realizata cu noua familie extinsa, cat si pentru a imortaliza cele mai importante momente din viata celui mic. Mai mult, in prezent ai acces la optiuni mult mai variate decat o simpla rama in forma dreptunghiulara, astfel ca poti personaliza cadoul asa cum iti doresti, pentru a fi cat mai potrivit contextului. Indreapta-te catre produse in nuante vesele si pastelate, reprezentative pentru cel mic, cu desene animate ori cu animalute. Pentru baietei, poti opta pentru o rama albastra, iar in cazul fetitelor, rozul este intotdeauna cea mai potrivita alegere!

1 - idei de cadouri bebelusi - krbaby.ro1 - idei de cadouri bebelusi 2 - krbaby,ro

  • Alte cadouri la fel de cautate pentru nou nascuti mai sunt și:
  • Albumele foto;
  • Cutii cu amintiri;
  • Hainute;
  • Jurnalul bebelusului.

Fiecare alegere in parte poate fi un dar care sa reprezinte o amintire frumoasa peste cativa ani, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Un obiect simbolic este mereu o alegere inspirata, caci ceea ce reprezinta este mereu mult mai important decat valoarea in sine a cadoului.

Idei de cadouri pentru nou-nascuti cu ocazia botezului

Fiind un eveniment care are o insemnatate foarte mare si care se sarbatorește, de regula, alaturi de familia extinsa, darurile pentru bebelusi cu ocazia botezului sunt orientate, in primul rand, inspre eleganta si simbolism.
Cadourile argintate, de exemplu, reprezinta o alegere sigura. Argintul este cunoscut pentru proprietatile sale purificatoare: se spune ca, atunci cand primesti ceva argintat, esti protejat impotriva experientelor negative.
In general, cutiile sau figurinele argintate sunt alese drept cadouri simbolice, dar la acestea se mai pot adauga si tacamuri, banuti, pusculite sau orice alt obiect care semnifica stabilitate si abundenta.
2 - idei de cadouri bebelusi - krbaby.ro

Orice decizie vei lua in final, gandeste-te la cadourile pentru botez ca la o urare pentru bebelus si, in functie de acest aspect, indreapta-te catre ceea ce ti se pare cel mai semnificativ pentru a-ti transmite gandurile bune inspre familia care sarbatoreste evenimentul botezului.

Idei de cadouri pentru bebelus cu ocazia taierii motului

Taierea motului/ ruperea turtei sau, asa cum este cel mai general cunoscut, aniversarea primului an din viata bebelusului, este un eveniment care vine acompaniat de cateva cadouri standard, dupa traditie, care se asociaza in special cu momentul de taiere a suvitei nou nascutului:

Cutiuta pentru suvita;

Tavita argintata pentru suvita sau pentru turta;

Tacamuri;

Rama foto.

3 - idei de cadouri bebelusi - krbaby.ro3 - idei de cadouri bebelusi 2 - krbaby.ro

Desigur, creativitatea isi poate gasi locul si aici: un set special de lumanari de tort, o figurina decorativa simbolica sau cadouri personalizate cu amprenta sunt alternative pe care le poti lua in considerare pentru a-ti face darul cat mai special.
Indiferent despre ce ocazie este vorba, fie aceasta botez, taierea motului sau pur si simplu prima vizita la un bebelus nou nascut, poti lua in considerare oferirea unui cadou parintilor acestuia, pe langa darul dedicat celui mic, care sa le aminteasca mereu de primele momente ca familie, impreuna cu noul membru. Zambetele sunt adesea generate de lucrurile mici, asadar gandeste-te, in primul rand, la beneficiarul darului si la ce il caracterizeaza pe acesta, inainte de a porni in cautarea cadoului ideal.

Surse foto: Krbaby.ro, Unsplash.com.