Primul Craciun cu bebe - cum sa creezi amintiri de neuitat cu cel mic de sarbatori - krbaby.ro
 

Primul Craciun al bebelusului este o ocazie unica care trebuie celebrata asa cum se cuvine. Multi parinti aleg sa organizeze o masa de sarbatori speciala si sa faca fotografii care sa le aminteasca de acest important moment care marcheaza primii pasi ai copilului in lume.

In plus, pentru a crea amintiri placute, trebuie sa alegi un cadou de Craciun pentru cel mic care ii va ramane peste ani. Chiar daca prichindelul nu isi da seama pe moment de semnificatia primelor sarbatori petrecute alaturi de parinti, obiectele speciale au puterea de a-i transmite chiar si la mult timp dupa toata afectiunea pe care acestia au dovedit-o sarbatorind primul Craciun alaturi de el.

In continuare, poti afla mai multe despre cum poti sarbatori acest moment special al vietii de parinte - primul Craciun al bebelusului.
 

Cuprins:
 

Primul meu Craciun in trei - cum sa sarbatoresti in mod deosebit acest moment

Pentru a sarbatori primul Craciun in trei, poti alege metode creative de decorare a casei si de organizare a mesei festive. Astfel, vei putea face fotografii reusite pe care le poti reuni intr-un album foto special dedicat acestui moment al anului. Iata doua idei interesante, pe care le poti lua in considerare:

Dulciuri tematice

Cu ocazia primului Craciun la care este prezent bebelusul, poti crea o serie de preparate dulci care au legatura cu primul an de viata al celui mic sau cu copilaria, in general. O idee este sa creezi din forme de litere biscuiti sau turta dulce cu care sa scrii „primul Craciun in trei” sau o sintagma care consideri ca este mai potrivita. 

De asemenea, poti gasi forme pentru fursecuri care reprezinta body-uri pentru bebelusi, carucioare, jucarii si alte obiecte caracteristice primului an de viata al acestora. Pentru ca imaginea sa fie completa, trebuie ca si tortul sa se potriveasca cu tematica. Poti comanda unul cu modele creative din martipan care contine mesaje emotionante sau chiar amuzante.

Decoratiuni inspirate din povestile copilariei

Pentru un Craciun dedicat exclusiv bebelusului, trebuie ca si decorarea casei sa contina cat mai multe elemente legate de aceasta ocazie. Poti, de exemplu, sa creezi un glob special pe care sa scrii „primul Craciun al lui…”, alaturi de numele copilului, iar apoi poti sa-l fotografiezi in timp ce-l asaza in brad.

O alta idee este sa impodobesti un brad inspirat din veselia copilariei, adaugand ca decoratiuni jucarii de plus sau globuri cu aceasta tematica.
 

1. primul craciun cu bebe 1 - krbaby.ro1. primul craciun cu bebe 3 - krbaby.ro1. primul craciun cu bebe 4 - krbaby.ro

1. primul craciun cu bebe 7 - krbaby.ro1. primul craciun cu bebe 2 - krbaby.ro



 

Cadouri pentru primul Craciun alaturi de bebe care ii vor ramane acestuia ca amintire

Dupa ce ai stabilit detaliile legate de decorare si organizare, trebuie sa alegi si un cadou de Craciun reusit pentru bebe, pe care acesta il poate pastra cu trecerea timpului ca pe o amintire pretioasa.

Kiturile cu amprenta dupa mulajul mainii sau piciorului copilului reprezinta cea mai buna varianta, pentru ca sunt o dovada palpabila a acelui moment special. Mulajul poate fi luat cu usurinta de catre parinti, iar ceea ce rezulta este o decoratiune eleganta care poate fi amplasata in incaperile casei.

Poti alege si un glob pe care sa imprimi amprenta mainii bebelusului si numele acestuia. Vopseaua folosita pentru crearea imaginii este sigura pentru piele si se curata usor, in cazul in care ai nevoie sa faci mai multe incercari.

2. primul craciun cu bebe 10 - krbaby.ro2. primul craciun cu bebe 11 - krbaby.ro

2. primul craciun cu bebe 9 - krbaby.ro

O alta idee consta in hainutele pentru bebelusi cu tematica de sarbatori, precum tricourile cu imprimeuri si mesaje amuzante, costumele de Mos Craciun sau de ren si sosetele calduroase.

2. primul craciun cu bebe 12 - krbaby.ro2. primul craciun cu bebe 13 - krbaby.ro

Poti sa-i daruiesti micutului si o rama foto in care sa pui fotografia cu el asezand primul glob in brad sau o jucarie distractiva cu tematica de Craciun.

2. primul craciun cu bebe 14 -krbaby.ro2. primul craciun cu bebe 15 - krbaby.ro

Acestea sunt cateva idei creative pentru a transforma primul Craciun alaturi de cel mic intr-un moment de neuitat atat pentru parinti, cat si pentru copil. De la mancare si decorarea casei, pana la alegerea cadoului, totul trebuie pus bine la punct pentru a avea cele mai frumoase amintiri pastrate in fotografii reusite.
 

Sursa foto: Krbaby.ro, Pinterest.com, Pixabay.com